- Konu Sahibi pinktomato
-
max factor kullanıyorum ben de.. 237 naturelle... renk olarak da kalite olarak da memnunum şimdilik..
ama ben de bu aralar acaba bir değişiklik mi yapsam diyorum.. hatta düşündüklerimden biri loreal true match.. diğeri cllinique ama allık için de o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum :))
canım normal fiyatını 60 tl yazıp üzerini çizerek indirimli fiyatını 39,90-tl göstermiş nette.. tabii bir de kargosunu ödeyince normal fiyatına geliyor indirimsiz gibi yanii :)
aslında indirimsiz fiyatı hiçbir yerde 60 tl değil en fazla 45-50 tl..
işte tek güzelliği avmye gitmeden evine gelmesi o kadar...
ancak l'oreal , satıldığı mağazalarda çok sık indirime giriyor , bayrama yakın da girer tahminim..
bu ürünü ben çok sevdiğim için pek indirime bakmadan tekrar aldım, netten puan-yorumlarına da bakılabilir bu allık serisi iyidir yani
canım makyaj bloglarında the balım allıkları çok övülüyor .
ozellıkle hot mama allıgı .nars allıgına cok benzıyormus .
ben de gratıse gıdıp denemeyı dusunuyorum .
bloglardan gordugum kadarıyla yapıları cok hoş gorunuyor .
ben birtane hot mama bır tane de cabana boy (pembe)
almayı dusunuyorum ,ambalajlarıda cok tatlı
canım hot mama var bende zaten , hatta ben de bloğumda yazmıştım , daha koyu gül kurusu tonlarında yeni bir arayışa mı girsem demiştim ama sonra vazgeçtim loreali aldım tekrar.. şu an gratiste 2 ürüne 1 ürün hediye kampanyası var, aklında olsun.. yıl sonuna doğru bütün kozmetik markaları indirime girer acil değilse onu da bekleyebilirsin.
sevgiler
kesinlikle olur..
bronz tonlarını da denemelisin..
bronz tonlar zaten kullanıyorum canım
beyaz tenliler kadar şanslı değiliz allık konusunda o yüzden bi danışayım dedim
teşekkür ederim cevabın için
belli olmayacağı için bebek pembesi dışında her rengi kullanabilirsin bence,
önceki yorumlarda belirttiğimiz soğuk tonlu gülkurusu rengi allıklar tam bu mevsime yönelik..denemelisin..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?