- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi sirinsmurff
-
Sanmıyorum canım. Doktor bakar bakmaz gayet kendinden emin bir şekilde teşhis koydu. Gülde madalyon diye birşey var canım, gülün işareti. Ben de var, o yüzden şüphem yok.canım o kurdeşen olmasın ? kabarıyor mu ? kaşıntı kabarıklık ve kırmızı izler mi var vücütta
Çok geçmiş olsun sana da. Kaşıntıyı azaltacak kortizonlu bir losyon ve nemlendirici verdi. İkisini karıştırıp sürüyorum vücuduma. Evet sıkıntılı sayılırım ben deanladım allah şifa versin. bende kurdeşen dökmüştüm çok sıkıntılı bir dönemimde ondada böyle kırmızı kabarmıştı heryerim feci kaşınıyordu ama alerji iğneleri falan oldum allerkest diye bi ilaç kullandım geçti şükür ama doktor dedi tamamen sıkıntıdan olmuş. seninde sanırım sıkıntılı bir dönemin, doktor ilaç verdi mi
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Mesajını gördüm canım, ama buraya yazmak istedim ki başkaları da okuyabilsinsana yazacaklarımı dikkatli okumalısın
1. kızartma,kahve,çay çikolata ,turşu,ekşili,asitli dondurulmuş ürünleri yemek yok.
2.Salçalı yemeklerin suyundan yemek yok
3.karaciğerini temiz tutmalısın karaciğerine iyi gelen yiyecekleri tüketmelisin ben 2 yıldır uğraşıyorum
4. saç şampuanın sert nanenli olmamalı nane tahrişe sebebiyet verir
5. yüzünü nemlendirici ile nemlendirmen günlük 8bardak su tüketmen gerek
6-kortizonlu krem asla kullanma alerji haplarını kullanma sadece alerji dönemindesin bu dönemde alerji yapan yiyecklerden uzak durman yeterli bir ömür sürmez sabırlı ol uzun vadede azalır geçer soru sorarasan buradayım yüzünü sık yıkama banyoda çok durma hergün duş alma güneş koruyucusz dışarı çıkma psikolojini düzelt düzelmiyorsa doktora görün eksikse b12 iste deprosyon azaltır
Çok teşekkür ederim. Benim yüzümde hiçbir şey yok, vücudumda var. Melisa ve papatya çayını rahatlatıcı olarak mı tavsiye ediyorsun canım?canımsın yediğine içtiğine dikkat et canım bizler bayanız birbirmize destek olacağız melisa çayı papatya çayı içmelisin kesinlikle çok faydasını görüyorsun ben tavsiye ederim ayrıca çok dikkat edersen geçer bir şey kalmaz güneş koruyucu unutma sakın güneş koruyucun olmadan dışarı çıkma aşırı kızarısa pişik kremi kullan gece yatmadan evvel ince tabaka halinde zaten bu hastalık yüzü yakıyor bir nevi yanık diyelim o yanığada pişik kremi birebir bebekler için olandan cilt tipine uygun kullan kontrol altına alırsın canım her daim buradayım yalnız değilsin çoğu kişi bu hastalıkla savaşıyor geçecektir çok geçmiş olsun.
Sağol canım. Papatyayı regl olduğumda içiyorum, işe yarıyor gerçekten. O zaman daha sık içeyim barievet aynen öyle canım rahatlatıyor.
Merhaba bende yeni hamileyim ve 1 hafta oldu boynum sırtım göbeğim heryerim kırmızı beneklerlr doldu sizin düzeldimi cevaplarsanız sevinirimGül hastalığı ile bende dertteyim bana da yardımcı olun üstelik ben hamileyim de. Doktorun verdiği advantan losyon kullanıyorum ama faydası yok. Var mı bulduğunuz bildiğiniz bir yöntem ?
Dediğin gibi benim de boynum sırtım göğüs bölgem karnım gül ile doldu. Bi prof a gittim bu hastalığın çaresi yokmuş ama kalıcı da değilmiş iyileşme süreci herkeste farklılık gösterirmiş. Çok kaşındığı zaman advantan losyın sürüyorum. Doktorumasordum Gebelikte sakıncası yokmuş. Yeni lekeler çıkmadı bende. Ama olanlarda henüz iyileşip geçmedi. Kafana takmaonlar vücüudunda yokmuş gibi davran. Stres olma. Bebeğini düşün sadeceMerhaba bende yeni hamileyim ve 1 hafta oldu boynum sırtım göbeğim heryerim kırmızı beneklerlr doldu sizin düzeldimi cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?