- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
Arkadaşlar saf Gülsuyu ve kremini nerden temin edebilirim
İnternette güvenilir bi yer varmı bildğiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi markasi Rosense dir.Arkadaşlar saf Gülsuyu ve kremini nerden temin edebilirim
Rosense heryerde varSanirim rosense :)
TeşekkürlerEn iyi markasi Rosense dir.
Rosense.com dan bakabilirsiniz.
Digerlerine sadece koku karistiriyorlar hakiki saniyorsunuz. Ama inanin en iyi marka rosense dir. Ispartada bile 1 numaradir.Rosense heryerde var
Pazarda bile
Daha kalitelimi desem güvenilir bi marka olsun istiyorum
Yani içinde hiç bir katkısı olmasın
Sitesinden güvenle alabilirim yani :))Digerlerine sadece koku karistiriyorlar hakiki saniyorsunuz. Ama inanin en iyi marka rosense dir. Ispartada bile 1 numaradir.
Bi tanıdığım hediye getirmişti Isparta'dan banadaBen geçen sene ispartadan geçerken aldım set.
Rose city marka.Gayet güzel çıktı bütün ürünleri.
Evet bende kullandım ve çok memnun kaldım çok dogalSitesinden güvenle alabilirim yani :))
Arkadaşlar saf Gülsuyu ve kremini nerden temin edebilirim
Şimdi baktım ama satış kısmını göremedimEvet bende kullandım ve çok memnun kaldım çok dogal
Bir bak istersen netten belki budurBi tanıdığım hediye getirmişti Isparta'dan banada
O zaman öylesine kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım
Markasını unuttum maalesef
O yüzden şimdi döne döne arıyorum :)
Canım ben cildim için sadece gül suyunu kullanmıştım.kremini kullanmadım onu söyleyeyim.ben internetten değil ispartadan almistimŞimdi baktım ama satış kısmını göremedim
Link varsa atabilir misiniz ?
Ben ikisinide kullandım çok memnun kalmıştımCanım ben cildim için sadece gül suyunu kullanmıştım.kremini kullanmadım onu söyleyeyim.ben internetten değil ispartadan almistim