• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

vallahi mükemmel olmuş :46:
gül tatlısını biliriz yeriz ama daha önce böylesini görmedim :53: gül bahçesi gibi olmuş
başarılar diliyorum
çekişmeli geçecek bir yarışma daha :)

A aaaa bu ne ihtişamlı tatlıdır :53::21::21::21:
Ne kadar da zahmetli :7:
Bayıldığımı söylemem lazım..:39:
Ellerine sağlık Arzum'cum :38:

Son düzenleme:
Hiç adil değil buuuuu hemde hiç... Ben en iyisi juri olmaya devam edeyim :)

ellerine sağlık arzumcuğum
ben bunun aynısındanyapıyorum tek yaprak yapmıyorum ilk yaptığımda ailem çok şaşırmıştı kırmızı gül tatlısı diye ehe:1:

Ellerinize sağlık çok orjinal bir tarif olmuşş.
İrmikli tatlıları her zaman sevmişimdirr.
Başarılarr.

hemen pes etme kazenn senin sanat eserinide dört gözle bekliyoruz:56::56::56::56:

3 tane foto çektim servis hali bile yok ama özel benim uydurduğum bir tatlıydı 2 oy alırım sanki bir mune verir birde kendime veririm...

2 oyla aslan gibi tamamlarım

3 tane foto çektim servis hali bile yok ama özel benim uydurduğum bir tatlıydı 2 oy alırım sanki bir mune verir birde kendime veririm...

:9::9::9::9: hiçç sanmamm şimdi bir fotğrafçı olarak resimlerinizde çok kalitelidir tatlınızda :56:
oy kaygınız olmasın hiç hem unutmayın sizin oyunuz 1000 kaplan gücünde değilmi:15:açıkçası çok merak ettimm :6:
siz konuyu açın ilk oy benden :24:

ayyy inanmıyorum:1:
bu yarışmaya bende katılayım gül tatlısı yapayım diyordum şansa bak:1:
benden geçti artık çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayılıyorum ben bu tatlıya:56:

Arzumcum ellerine sağlık:16:renkler çok güzel:16:
Canım benimm...:16:Çok teşekkür ederim,evet renkler harika oldu..Tadıda bir o kadar güzel tavsiye ederim mutlaka :48:
aaaa ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım :16: Yaparsan eger sanada afiyet olsun..
benım de gözum bıyere takıldı da ben mı anlamadım ki dedım:44::44::44::44:

pınar un sponsorlugunda dıyor ama piyale un kullanılmış.....saçma bir ayrıntı işte neden takıldıysam:1::1::1:

çok güzel gözukuyor,ellerine sağlık:56:
Öylemi yazmışım ki? :26: Hay Allah,düzeltilmiş sanırım,yanlışlık olmuştur kusurıma bakma..Bende ayrıntılara takılırım,önemli degil,uyardıgın için ayrıca teşekkür ederim :29: Begendigin içinde çok teşekkür ederim :34:
ellerine saglik canim

gida boyasini hiç kullanmadim nedense
denesemmiki acabaa bigun:44:
Teşekkür ederim canım :16: Bende hiç kullanmam aslında ama bazen böyle görüntüleri yakalamak için kullanmak gerekiyor :34: Mutlaka dene,tavsiye ederim..
ay bu ne çiçek bahçesi gibi:53: çok güzel görünüyor , ellerine sağlık. tam gün misafirlerine layık. :1:
Evet,sizi güllerle karşıladım çiçek bahçesinde :21: Görüntü gerçektende çok güzel,sosyal sitemdede fotografını paylaştım inan yapılan yorumlara yetişemiyorum,çok çok begenildi ve herkes istiyor iyimi :31: Misafirler için harkulade bir görüntü,teşekkür ederim :54:
gıda boyası nerelerde satılıyor ?
Bende aktardan aldım canım :34:
Elossa bunu beğendi:34:
Ellerine sağlık canım,sunumunu çok beğendim çok özenerek itina ile çalışmışsın mutfağında...
Yarışmada başarılar diliyorum:34:
Çok teşekkür ederim,beklediginize degdimi ?:34: Elimden geldigince güzel sunmaya çalıştım,begendiyseniz ne mutlu bana :16:
Gül bahçesi kategorisi :31:

Ellerine , emeğine sağlık canım .

Gıda boyası bende kullanmıyorum hiç , ama işte kullanınca da böyle bir görselllik çıkıyor karşına :34:

Başarılar arzumcum :16:

Çok teşekkür ederim canımcıgım.. :16: Sizleri gül bahçesinde karşılamak istedim :48: Hepimize bol şans,başarılar :42:

vazcaydım katılmıorum yarısmaya :18:
bu tarıften sonra benım zavallı kunefemın hıc sansı yok :18:

çok güzel olmuuuuuuuuuuşşşşşşşşş:52:

yengemde yapar bunu bayramlarda ama tabı yapraksız ve boyasız. tadı muthıs oluyor.
bende ondan ogrenıp yapmıstım bıkac kere. kocama da yapıyım bari :)))

bu arada dun heveslendırdım adamı senın yuzunden kızım hanı halka yapcaktın??
askım dedım resımlı anlatırlarsa rahat rahat yaparım ne gusel dediydim. 2-3 haftadır ıstıyordu da :50:
onu da bi şey etsen sana zahmet:27:
Canıımm...Senin künefen ayrı bir lezzet,bu ayrı bir lezzet..Olurmu hiç öyle şey :16: Tabiki hepimiz ayrı ayrı tatlı tarifleriyle katılacagız,lütfen :34:
Evet halka tatlısı yapacaktım ama kızımın yogun ısrarlarından dolayı Gül Tatlısını yaptım :31: Umarım kızım ugurlu gelir bu sefer :31:Halka tatlısınıda yapan bir arkaaşımız olacaktır mutlaka,benden dahada güzelini yapar hem,bellimi olur :34: Çok çok teşekkür ederim güel yorumların için :54:

Ellerine ,emeğine sağlık canım sahiden çok güzel olmuş:56:
Başarılar dilerim:16::16:
Çok çok teşekkür ederim Nevrestecigim :16: Sizlerde benimle beraber beklediniz :29: Sonunda yayınlandı,her anımda beraber olduk çok sagolun inanın çok eglendim ve mutlu oldum :16: Tekrar teşekkürler,sendeki şanstan banada gönder lütfen,birazcık :34:
ellerine sağlık canım bayılırım ben bu tatlıya bak şimdi canım çekti
Teşekkür ederim canım :16: O zaman hemmen mutfaga gidiyorsun ve yapıp afiyetle yiyiyorsun :56: :34:
hazırlık aşaması mükemmel *
yapılış tarzı mükemmel *
sunum ayrı bi mükemmel *
hele şekilleri harikaaaa ötesi..
eminim tadıda öyledir..
başarılar + ellerine sağlık :34:
Çok çok teşekkür ederim :16: İnşallah bu sefer bu tarif bana ugurlu gelir :31: Emin olun durdugu yerdeki hali bile harika yani yeme yanında yat diye düşündürüyor..Tadıda ayrı bir güzel tedirginlik yaşamadan yapabilirsiniz :34:
ben bunu yemeye kıyamam ya ,biblo gibi koyarım bi yere durur:9:

eline sağlık canım ,maşallah ne becerikliymişsin.
Çok teşekkür ederim :16: Ailecek tabaklarımızı önümüze aldık ve kimse bu görüntüyü bozmak istemedi ilk önce biliyormusun :1: Uzun uzun bakıştık ama ilk çataldan sonra tabagın dibini gördü herkes :1: Misafirleriniz için görsel sunumu çok begnilecek ve tarifi sizden istenecek bir tariftir bu,mutlaka yapmanızı ve misafirlerinizi şaşırtmanızı tavsiye ederim :34:
Ehh işte,becerikliyimdir hani :21: Mutfagı seviyorum,geriside geliyor işte :34:

bu tatlı falan değil ki resmen sanat eseri :46:

hayran kaldım desem :)

ellerine sağlık.
Evet,görselligi çok yüksek bir tatlı tarifi gerçektende :16: Bizde hayran hayran baktık ama sonuçta mideyede gitti ve midelerde hayran kaldı,bayram etti :1: Çok teşekkür ederim,begenmenize gerçekten çok sevindim :48:
Bu tatlıysa bizimkiler ney:1:

Ellerinize sağlık
Hepsi ayrı ayrı güzel olan tatlı tarifleri işte :34: Tatlı olunca böyle çekiyor insanı..Tatlı yiyelim,tatlı konuşalım :29: Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :54:
Vay vay vayyyy talıya gelll :)

Ellerine sağlık, harika görünüyor epey de zahmetli.
Çok teşekkür ederim :16: Biraz zahmetli evet ama inanın herşeye degiyor :31:
:53::53::53: ekrana yapıştım resmen :1: renklere bayıldım sunum bana hitap eden bi sunum :23:

Ellerine emeğine sağlık başarılar :34:
Çok çok teşekkür ederim,begenmenize gerçekten çok sevindim..Ne mutlu bana :16: Teşekkürler..
muhteşem görünüyo canım eline sağlık, başarılar dilerim:13::13:

Teşekkür ederim canım :16: Katılan herkese başarılar,bakalım diger tarifler ne olacak çok merak ediyorum :34:

bu yoruma katılmamak elde değil...
yemek değil sanki sanat eseri
tebrik ederim...
Çok teşekkür ederim :16: Görselligi yüksek begeni alan bir tarif seçtim,bakalım şans getirir belki bu sefer :31:
vallahi mükemmel olmuş :46:
gül tatlısını biliriz yeriz ama daha önce böylesini görmedim :53: gül bahçesi gibi olmuş
başarılar diliyorum
çekişmeli geçecek bir yarışma daha :)
Çok teşekkürler :16: Evet aynen gül bahçesi gibi oldu,sizlerde bu bahçeye layık bayanlarsınız zaten :16: O yüzden böyle bir tarifle açılış yapmak istedim bende :34: Hepimize başarılar,bakalım artık :31:
A aaaa bu ne ihtişamlı tatlıdır :53::21::21::21:
Ne kadar da zahmetli :7:
Bayıldığımı söylemem lazım..:39:
Ellerine sağlık Arzum'cum :38:
Çok teşekkürler :16: Sizlere layık bir tatlı ve görüntü :16: Begenmenize çok çok sevindim,inanın benden mutlusu yoktur şu anda herhalde :8:
Hiç adil değil buuuuu hemde hiç... Ben en iyisi juri olmaya devam edeyim :)
Lütfen katılın,sizin tatlınızıda görmeyi çok isteriz inanın :34: Begenmenize çok sevindim,siz begendiyseniz zaten tamamdır :52: Hadi Bismillah :64:
oh oh oh ellerınıze saglık pek lezız gorunuyor
Çok teşekkürler,gerçektende çok leziz :56::54:
ellerine sağlık arzumcuğum
ben bunun aynısındanyapıyorum tek yaprak yapmıyorum ilk yaptığımda ailem çok şaşırmıştı kırmızı gül tatlısı diye ehe:1:
Çok teşekkürler :16: Yapraklı olması daha güzel bir hava veriyor tabi.Bundan sonra yapragınıda yaparsınız :34:
ayrıca tatlı süper görünüyo ellerine sağlıkk:56::56:
Teşekkür ederim :16:
Ellerinize sağlık çok orjinal bir tarif olmuşş.
İrmikli tatlıları her zaman sevmişimdirr.
Başarılarr.
Çok teşekkürler :16: Evet,irmik tatkının hamuruna çok güzel bir tat ve kıvam veriyor..İrmik oldumu tamamdır benim içinde :34: Tekrar teşekkürler..:42:

Siz zaten kednizede oy verseniz sizin oyunuz bin kaplan gücünde oldugu için yinede birinci olursunuz :)) O yüzden hiç düşünmeden katılın bence ;)

Bende yaparken zulaya atayım resimleyip dedim
Bekliyorudm ama vazgeçtim yayınlamayayım :1:
Aynı tatlıyımı yapmayı düşünüyorsunuz sizde? Ben erken davranmışım demekki :10: Olsun,eminim sizde başka ne güzel tarifler vardır,tatlı çeşitlerimiz o kadar bolki inanın ben bile çok düşündüm karar veremedim .Kızım çok istedi bu tarifi yapmamı,inşallah ugurlu gelir dedim ve seçtim :31:
Harika bir sunum.:nazar: Başarılar dilerim.:34:
Çok teşekkürler :16: Şans dileyin bana,inşallah bu sefer başarılı olurum :34:
ayyy inanmıyorum:1:
bu yarışmaya bende katılayım gül tatlısı yapayım diyordum şansa bak:1:
benden geçti artık çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayılıyorum ben bu tatlıya:56:

Sizdemi?? :53: Vay anasını,valla kızımın istegiydi bu tarifi yapmak.Yoksa ben başka bir tarif düşünüyordum :31: Nasip,kısmet banaymış demekki.Olsun tatlı çeşitlerimiz bol,siz yaparsınız yine harika tatlılardan :29:

Çok çok teşekkürler :16:

Çok güzel gözüküyor canım,ellerine emeğine sağlık...

Ben bunun kurabiyesini yapıyordum,ortasına da inci koyuyordum oda harika oluyordu ama tarifini kaybettim,kurabiyesinin tarifi de var mı acaba sende canım...Tatlısını da denicem,yapraklar da harika fikir :56:

Back
X