Güldünya Star tv....

haklısınız aslında .. bu sayede şiddet gören kadınların başvurabileceği yerler olduğunu ve yalnız olmadıklarını duyurmanın en kesin ve genel yolu ....
yalnız dizi yapımcılarıda öz eleştiri yapmalı ben de sizin gibi düşünerek desteklemeye çalıştım ancak bir mesaj insanın gözüne sokularak verilmez ,sürekli bir mesaj kagısı taşıması doğallığını ve inandırıcılığını azalttı diye gözlemledim ben fikrini aldığım kişilerden....tabi yine de devamn etmelii en azından o gencecil yaşında öldürülen güldünya ve onun gibi solan gencecik yaşamlar adına...

kizlar
güldünyayi carsamba aksamina almislar
saat 22.15 (ask yakarla ayni saat´te)
napcaz ya :-(((((

5. Bölüm Özeti
Leyla’nın vurulması herkesi derinden etkiler. Kardeşi Leyla gibi hayatı tehlikede olan Azat danışma merkezinde yaşamaya başlar. Etrafındaki kadınların sorunlarıyla mücadele eden Gizem, Murat’ın aşkına kayıtsız kalamamaktadır. Gizem’in uyarılarını dinlemeyen Sibel kocasından şiddet görmeye devam edince oğluyla birlikte bir kez daha Gizem’e sığınır. Volkan oğlunu Sibel’in elinden almak için her şeyi göze almıştır. Bahar’ın aylardır aranan kayıp kocası nihayet ortaya çıkar. Oğluna kavuşma ihtimali karşısında heyecanlanan Bahar kocasıyla görüşmeyi kabul eder. Aynur sapık diye suçladığı Hakan’la sürpriz bir ilişki yaşamaya başlar. Gizem hiç ummadığı birinin tehdidi altındadır. Töre kurşunundan kurtulamayan Leyla hayata dönebilecek mi? Bahar oğluna kavuşacak mı? Sibel kocasının artan şiddetiyle nasıl mücadele edecek? Gizem ve Murat aşkı nereye gidiyor?

güldünyaya yine hic bir yorum yok...

kimse izlemedi mi???

dün Yaprak Dökümü ve Ask Yakarla cakisti... kötü oldu

simdi internetden izliyorum

leylanin iyilesmesine cok sevindim

sema coook tatli ya bayiliyorum o kiza

sultan ile azadin arasinda birseyler mi olucak acaba???

baharin kocasinin bi isler cevirdigi belliydi, simdi iyice bunalima giricek kiz :(((( aciyorum....

Son düzenleme:
bence izlenme oranindan degil.... cevremde kime sorsam izliyorum diyordu
tamam belki bir yaprak dökümü kadar cok tutmadi ama zaten dizi daha yeni baslamisti 5 bölümle karar verilmezki tutup tutmadigi
bence politika amacli kaldirilmistir... kadinlar izleyipde kendilerine güvenmesinler diye....

maalesef dizi biti. hatta kanalın web sitesinde diziler bölümünde bile yok. bildiğim kadarıyla aileden sorumlu bakanımızdan da destek alıyordu dizi. ama reyting kurbanı oldu.

bence bu dizinin trt1 de yayınlanması gerekirdi..trr reyting olayından uzak bir kanal..devamı gelirdi.
birde hep derler ya sorumlu yayıncılık ,halka yol gösterme,gerçekleri gösterme falan filan , gerçektende böyle düşünülse idi o zaman bu dizi her ne pahasına olursa olsun, 2-3 kişi izlese bile devam ederdi..açıkcası bu izlenme oranınıda nasıl belirliyorlar onu da çözmüş değilim yaa

Back
X