Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kasap et koyun can derdinde
ahhh biz hatunlarrr ahhh
arkadas verdigi kilolarin yasattigi sonuçtan sikayetçi, bizlerde atmaca gibi hemen atladik
nasil kilo verdin diye :
biz çok yasayalim emi ahhahahahaha
Canım spor yapmadan verdıysen sarkarsın kırısırsın tabii ancak sporla düzelir vucudundakı yumusaklık yüzün ıcın de bılemedım yüz yogası dene ıstersen onu duydum olmadı botoks yaptır ılla yasının buyuk olması gerekmiyor benım arkadasım alnı ın ortasına yaptırdım çizgi ıcın yası 23
Bayanlar 20 klo verdim ama sevinemez oldum yuzum cok coktu ve hafif gulumsesem bile yanaklarimda kirisiklik oluyor bunu nasil duzelticem daha 25 yasindayim bu yasta kiristin diye dalga geciyo evdekilerde ... Tekrar klo alip eski halime doneyim daha iyi diyorum suanda...
Bunun cozumunu bilen varmi
bıldırcın yumurtasını bal zeytinyağını karıştır her gece düzenli olarak sür yüzüne,allık fırçasıyla dairesel hareketler yaparak yukarıya doğru, ablamda baya bir işe yaramıştı,yüzü gerilmişti falan güzeldi yani,ama düzenli yapman gerekiyor her gece