Çene Estetiği gulemiyorum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

rinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
127
0
46
Fransa
gulunce disetlerim cok fazla gozukuyorbu beni cok rahatsiz ediyor gercekten gulmek bile istemiyorum bu yuzdenlazerle falan duzeltiliyomus ama benimki cok fazla.doktora gittim bakti ve burun ve dis koku arasindan ameliyatla kemik cikarilmasi gerekiyomus cok zor bir ameliyat oldugunu soyledi.ayrica yuzumun balon gibi sisecegini:18:yaptirmak istiyorum ama korkuyorum:18:benim gibi bu sorunu yasayan ya da tedavi olan varmi

geçmiş olsun zor bi ameliyat gerçekten lütfen iyi düşün yada tebessüm et sadece :)

benimde diş etlerim çok fazla görünyor ama zamanla aynada nasıl gülmem gerektiğni bulmaya çalıştım .ve gülünce çok kaybetmiyorum kendimi.ama benim asıl sorunum dişlerim çarpık ve kötü bütün güzelliğimi bozan tek şey bu.

Ben gülünce alt çenem öne çıkıyor yandan çok kötü görünüyor. Sen bu kadar üzülme. ama kafaya takıyorsan ameliyatını ol. İlerde de takarsan niçin daha önce yaptırmadım diye pişmanlık duyarsın. İyice araştır bence, tek doktora kalma.

merhaba benımde dısetlerım guldugumde gorunuyordu rahatsız edıyordu benı bu dısımde bı kac problem daha vardı acıbadem hastanesıne gıttım cok tatlı bı bayan doktor muayene ettıı yapılacakları soyledı amelıyatla fazla etler kesılıcek dedı cok korktum ne yalan soyleyım
sonra baska bı doktora daha gıttım fıkır almak adına ıyıkı de gıtmısım doktor dedı kı artık oyle kesme bıce kalmadı dedı
ıkı dakıka bıle surmedı yaptıgı ıslem lazerle ordakı etlerı yaktı aynı hızaya getırdı hemde hıc acımadı ınanabılıyomusunz kızlar

benım tavsıyem mutlaka baska doktorlara da muayene ol akıl akıldan ustundur ,bırının sahıp olmadıgı teknolojık ekıpmana oburu sahıptır. ılk doktoda yaptırsaydım bıldıgın amelıyat olacaktım hemde acıbademde dusunun parasını,ıkıncı doktor ıse dısımdekı dıger sorunu hallederken onu da hallettı ekstra ucret almadan

Peki ne kadara yaptırdın? Lazerli tedaviler genelde pahalı oluyo da. :/

Canım mesajın için teşekkür ederim, yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. Benim de güldüğüm zaman diş etlerim biraz görünüyo, çok rahatsız edici boyutta değil ama yine de benim hoşuma gitmiyo. Gülerken hep elimle ağzımı kapatıyorum, gıcık bir durum. Ağzımı aça aça rahat rahat gülmek istiyorum ya. :) İlgilendiğin için teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun. Yeni dişlerini güle güle kullan. :))

Merhabalar,
Benim size bir küçük sorum bir de ricam olacaktı; dişlerinizin ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını özelden alabilirmiyim acaba bir de istanbul acıbadem hastanesinde olmuştu sizin operasyonunuz değil mi? teşekkürler

cnm bence lazerle yaptır olabıldıgı kadarıyla yetın bahsettgın amelıyt cok zor bnce

arkadaşlar merhaba çene ameliyatları gerçekten zor geçen ameliyat sonrası dönemde gerçekten özel bakım gerektiren ancak şişlik ve ödemlerin inmesinden sonra konuyla ilgili gerçekten iyi bir plastik cerrah ve ortadonti uzmanıyla yapıldıgında çok güzel sonuçlar verebiliyor.öncelikle iyi bir ortadontis bulurak işleme başlayabilirsiniz.ortaodontisinizin birlikte çalıştıgı plastik cerrahla birlikte iyi bir sonuç çıkaracaktır.

Fiyat konusunda bilgin nedir

canım benım aynı sorun bndede var gülünce diş etlerim cok gözüküyor acıbademde ne kadara yaptırdın

bence madem bu kadar mühim bir operasyon iyice araştır ve en iyi doktoru seç. tabi eğer senin için gerçekten çok mühimse..

canım merhaba
aynı sorun bende de var. uzun süredir araştırıyorum ama henüz beni tatmin edecek bir doktor ve yöntem bulamadım. rica etsem sen nerde kime ve ne kadara yaptırdın. uzun bir süre geçmiş üstünden. herhangi bir değişiklik varmı su an:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…