Gülen Kavonozlarım

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
248
İyi akşamlar herkese
Bir lüzumsuz ama benim için önemli bir konuyla daha karşınızdayım
Maalesef çok kararsız ve toy olmamdan kaynaklanan bi sorum var;
Ben bu gülen kavonozları olmayan evimin olmayan, rengini bilmediğim mutfağım için düşünüyorum. Tezgah üstü olarak. Aksesuar gibi.
Renkleri çok severim ve bu renklerden 3'ünü düşündüm. Kırmızı-Pembe-Krem şeklinde.
Tek renk al diyenler oldu, 2 renk yap kırmızı uyumsuz olmuş diyenler oldu ve kafam karıştı. Konu açmam kaçınılmaz oldu
Tazgah üstü düşündüğüm için 2 az geldi bana.
Bu tarz kullananlar var mı? 2 tane yeterli mi? Tek renk mi alayım?
Her türlü fikre açığım, 'alma bence' deseniz bile
Çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Eki Görüntüle 663479

Son düzenleme:
canım bence mutfağının genel rengini kafanda oluşturduktan sonra tezgah üstü eşyalarını almalısın

daha soft renkler düşünüyorsan pembe ve kremi daha canlı renkler seviyorsan da kırmızılı bir seçim yapmalısın

böyle sevimli şeylerde ben tek renk değilde uyumlu bir kaç renk kullanılmalı diye düşünüyorum

inş içine sinen bir seçim yaparsın

Bana kalsa bütün evi mor pembe ve krem yapacağım
Görüp almazsam aklımda kalır ya almam gerek.

öncelikle çok tatlılarmış bayıldım kavanozlara :) ben senin yerinde olsam pembe beyaz ve sarı alırım, mutfağının rengi ne olursa olsun renkleri seviyosan her türlü içini ısıtır onlar senin :)

öncelikle çok tatlılarmış bayıldım kavanozlara :) ben senin yerinde olsam pembe beyaz ve sarı alırım, mutfağının rengi ne olursa olsun renkleri seviyosan her türlü içini ısıtır onlar senin :)

Sarı konusunda emin olamadım yine
Acaba 2 krem 1 pembe mi yapsam?

Çok kararlı bir yorum yapmış olamayacagım ama kesinlikle pembe ve kırmızıyı birlikte alma uyumsuz kalırlar canım

Çok kararlı bir yorum yapmış olamayacagım ama kesinlikle pembe ve kırmızıyı birlikte alma uyumsuz kalırlar canım

bu benimde aklıma ilk gelen olmuştu valla bak

ikisi de ayrı ayrı güzel ama uyumlu olduklarını düşünmüyorum ama mor ve pembe çok tatlı olur bu kesin

bu benimde aklıma ilk gelen olmuştu valla bak

ikisi de ayrı ayrı güzel ama uyumlu olduklarını düşünmüyorum ama mor ve pembe çok tatlı olur bu kesin

dogru canım göze çarpıyor evet mor olsa süper olur
renk renk alsa nasıl olur acep :44:

herhangi birinin içine kırmızı pul biber falan koyduğunu ve ortaya çıkan görüntüyü hayal ederek karar ver :) ben sarı beyaz ve pembe olanı beğendim artık seçim senin :)

Ben daha çok bonibon, jelibon, taş çikolata falan doldurmayı düşündüğümden
Baharat da bi seçenek tabi
Sağol canım bi de bu şekilde hayal edeyim.

Tamam o zaman kırmızı almaktan vazgeçtim. Cumartesiye çok var, biraz daha düşüneceğim

nette içinde baharat varken olan bi resim görmüştüm fikir olsun diye ekleyeyim size de

Eki Görüntüle 663938

Çok tatlı durmuş ya sevdim.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Son düzenleme:
bence kesinlikle pembe yeşil ve sarı al çok yakışır renk renk cıvıl cıvıl

canım bende çay falan koyacaksın diye düşünmüştüm eğer şeker koyacaksan bence şekerin renklerini kapatacak bir şey değilde şık cam kavanozlarda düşünebilirsin

bunlardan 3 tane bende almayı düşünüyorum gülen yüzlüleri baharatlık olarak da alabilirsin

Canım bunlar da güzel ama derdimi şöyle anlatayım;
Ben bu gülen kavonoların baharat için yeterli korumayı sağlayamayacağını düşündüğüm için ve deli gibi almak istediğim için içine şeker çikolata koymayı düşündüm. Ama söylediğin çok mantıklı, renkli şekerler camda daha güzel durur.
Olsun ben de içine hiç bişey koymam o zaman

o kadar istedikten sonra al canım nasıl olsa içine koyacak bir şey bulursun

ben kendim için düşündüğümü paylaştım seninle hatta bulsam büyük şekerci kavanozlarından istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…