Bana kalsa bütün evi mor pembe ve krem yapacağım
Görüp almazsam aklımda kalır ya almam gerek.
öncelikle çok tatlılarmış bayıldım kavanozlara :) ben senin yerinde olsam pembe beyaz ve sarı alırım, mutfağının rengi ne olursa olsun renkleri seviyosan her türlü içini ısıtır onlar senin :)
Sarı konusunda emin olamadım yine
Acaba 2 krem 1 pembe mi yapsam?
Çok kararlı bir yorum yapmış olamayacagım ama kesinlikle pembe ve kırmızıyı birlikte alma uyumsuz kalırlar canım
bu benimde aklıma ilk gelen olmuştu valla bak
ikisi de ayrı ayrı güzel ama uyumlu olduklarını düşünmüyorum ama mor ve pembe çok tatlı olur bu kesin
herhangi birinin içine kırmızı pul biber falan koyduğunu ve ortaya çıkan görüntüyü hayal ederek karar ver :) ben sarı beyaz ve pembe olanı beğendim artık seçim senin :)
Çok kararlı bir yorum yapmış olamayacagım ama kesinlikle pembe ve kırmızıyı birlikte alma uyumsuz kalırlar canım
nette içinde baharat varken olan bi resim görmüştüm fikir olsun diye ekleyeyim size de
Eki Görüntüle 663938
Ben daha çok bonibon, jelibon, taş çikolata falan doldurmayı düşündüğümden
Baharat da bi seçenek tabi
Sağol canım bi de bu şekilde hayal edeyim.
Tamam o zaman kırmızı almaktan vazgeçtim. Cumartesiye çok var, biraz daha düşüneceğim
Çok tatlı durmuş ya sevdim.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
canım bende çay falan koyacaksın diye düşünmüştüm eğer şeker koyacaksan bence şekerin renklerini kapatacak bir şey değilde şık cam kavanozlarda düşünebilirsin
Eki Görüntüle 664346 Eki Görüntüle 664348 Eki Görüntüle 664352 Eki Görüntüle 664354 Eki Görüntüle 664355
bunlardan 3 tane bende almayı düşünüyorum gülen yüzlüleri baharatlık olarak da alabilirsin
Canım bunlar da güzel ama derdimi şöyle anlatayım;
Ben bu gülen kavonoların baharat için yeterli korumayı sağlayamayacağını düşündüğüm için ve deli gibi almak istediğim için içine şeker çikolata koymayı düşündüm. Ama söylediğin çok mantıklı, renkli şekerler camda daha güzel durur.
Olsun ben de içine hiç bişey koymam o zaman
Mor,pembe,krem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?