• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülen Tıp Merkezindeki Bülent Kars tanıyan yada giden varmı????

palandoken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
4
0
1
İstanbul
merhaba bayanlar ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve malesef bebek sahibi olamadım henüz avrupa yakasında bi çok dr gittim testler yapıldu kontroller ancak bir sonuç alamadık ve sebebi bilinmiyor bugün bi arkadaşımdan gülen tıp merkezinde görev alan bülent kars duydum çok memnunmuş aramızda giden yada bilen varmı yada bu konuda bana yardımcı olurmusunuz anneler ve anne adayları:21:

merhaba bayanlar ben 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım ve malesef bebek sahibi olamadım henüz avrupa yakasında bi çok dr gittim testler yapıldu kontroller ancak bir sonuç alamadık ve sebebi bilinmiyor bugün bi arkadaşımdan gülen tıp merkezinde görev alan bülent kars duydum çok memnunmuş aramızda giden yada bilen varmı yada bu konuda bana yardımcı olurmusunuz anneler ve anne adayları:D
Müthiş bir doktordur.

Merhaba palandöken ben de 3,5 aylık hamileyim, uzun araştırmalar sonucu Bülent bey' de karar kıldım. oldukça ilgili
sorduğun soruları sıkılmadan yanıtlıyor, sohbet ortamında muayene oluyorsun. Bildiğim kadarı ile birçok kişiyi doğal yollardan hamile kalmasını sağlamış. Gitmeni tavsiye ederim birşey kaybetmezsin. Bir de Arı sütü nü duydun mu? yirmi yıl sonra arı sütü kullanarak hamile kalan arkadaşlarım var.

arkadaslar bülent beyın anlasmalı oldugu hastanede dogum ne kadara gelıyor fıyat olarak bılen varmı

Back
X