• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülencimin Bebişlere Kavuşma Mücadelesi

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
bebeğim 17 aylık
bebeğimin dogumundan sonra evlılıgın basından ıtıbaren aldatıldıgımdan dolayı ayrıldık..
ve ne tuhafkı
oglunu hıc aramadı
değdimi yani bunca sıkıntıyı bıze cektırmesıne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜLENCİM CANIMM ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :Saruboceq:
İNŞ.BU TEDAVİNDE OLUMLU SONUÇ ALIRSIN YAŞADIKLARININ KARŞILIĞI OLARAK RABBİM SANA GÜZEL MUCİZELER VERECEK İNŞ.SENDE YAVRUNA KAVUŞACAKSIN :CüvCüv:
BENDE İLK DENEMEMİ YAPICAM :utangac: CUMARTESİ YUMURTALARIM TOPLANIYOR GARİP BİR DUYGU :uhm: ALLAHIM BU YOLDA EMEK VEREN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENİ TAKİP EDİCEM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN :teselli:

Gülencim ve Zelal, inşallah en kısa zamarda 'hamileyimmmmmmm' diye yazdığınız bir sayfa olur bu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Zelal canım umarım senin son denemen olur canım hayırlısı olsun inşallah olur hayırlısıyla bebeğin sana gelir..
herada canım inşallah seninde tüpe gerek kalmadan olur canım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

gülencim yaşının genc olmasının sana cok avantajı var alllah gönlündeki muradı veriri inşl.

GÜLENCİM CANIMM ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :Saruboceq:
İNŞ.BU TEDAVİNDE OLUMLU SONUÇ ALIRSIN YAŞADIKLARININ KARŞILIĞI OLARAK RABBİM SANA GÜZEL MUCİZELER VERECEK İNŞ.SENDE YAVRUNA KAVUŞACAKSIN :CüvCüv:
BENDE İLK DENEMEMİ YAPICAM :utangac: CUMARTESİ YUMURTALARIM TOPLANIYOR GARİP BİR DUYGU :uhm: ALLAHIM BU YOLDA EMEK VEREN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENİ TAKİP EDİCEM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN :teselli:

zelal canım seninde 8 hücreli yumurtaların olur ve inşl döllenirler ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur allah gönlüne göre versin canım

Gülencim ve Zelal, inşallah en kısa zamarda 'hamileyimmmmmmm' diye yazdığınız bir sayfa olur bu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

saol canımm inşallahhh hepimiz hamile oluruz :CüvCüv:
allahım seninde gönlüne göre versin :Saruboceq:

Zelal canım umarım senin son denemen olur canım hayırlısı olsun inşallah olur hayırlısıyla bebeğin sana gelir..
herada canım inşallah seninde tüpe gerek kalmadan olur canım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

amin canım inş.bu yıl çok bereketli bi bahar yaşadık herkes hemen hemen hamiş kaldı :dance:
inş.bizde onlardan biri oluruz :CüvCüv:

zelal canım seninde 8 hücreli yumurtaların olur ve inşl döllenirler ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur allah gönlüne göre versin canım

aminnn inşallah canımm rabbim nerde dileyen nerde isteyen varsa herkese tattırrsın bu duyguyu :Saruboceq:
senin var mı bebişin hamilemisin :utangac:

kizlar.hamislerin duasi kabul olurmus.yazdiklarinizi okudum çok duygulandim.sizler için hep dua edicem.rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah..

Teşekkür ederiz angel Allah razı olsun .. Kıslar yaşım küçük ama spermlerden dolayı bilmiyoırum spermlerimiz başarabilirmi .. Allahım ne olur olsun Benim bagrıma taş bastırma

Canım rabbım yardımcın olsun hersey gonlunce olsun bebeklerıne kavusursun ıns bu tedavının sonunda bende temmuzda mustafa bahcecıye gıdıcem bakalım umarım bende guzel bı sonuc alabılırım dualarımız senınle canım ıns hepımız bebeklerımızı alıcaz kucaklarımıza ben ınanıyorum

hayırlı olsun tedavin gülencimmmmmm
inşallah arkasından sağlıklı bol bebişli günler geçirirsin de
dersinki ben ettim ben buldum çok istiyordum
bak başımı kaşıyamıyorum şimdi
inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
hadi tekrar hayırlı olsun

Gülencim bizim çılgın kardeşimiz...ınşallah 9 ay sonra çılgın annemiz diyeceğiz sana...Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin...

canım allah gönlüne göre verir inşallah. bu arada akupunktur ne kadara mal oluyo? hoşçakal..

slm gulencimmm seni hep takip ediyorum biliyorsun su anlattıkların varya sanki ben yazmısım gibi tek fark sorun esimde az bende cok benimde yasım 22 profiline baktımda benden sadece 2ay buyuksun ucuncuyu eylulde falan denemeyi dusunuyom ve mustafa bahceciyi akapunkturu yani dedimya sanki ben yazmısım gibi ama senden daha cok korkuyorum cunku daha yasım 22ama yumurtalarım tam gelismiyo simdi boyleyse ilerde nasıl olur hic bilmiyorum allah hepimize hayırlısını versin hadi hepberaber amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn...:Saruboceq:

canim allah yardimcin olsun dedigin gibi yasin ufak yolun uzun hic stres yapma bu isi 40 yasinda 50 yasinda yapip da mutluluga kavusanlar var allahin izni ile
ama bastaki hikayen beni cok guldurdu gercekten bu enjektor isi gercektende cok ilgincti esindemi kucuktu canim evlendiginizde

eve , her seansa 100 tl veriyorum..
nursevgi canım aynı yaştaymışız sen enrede yaptırıyosun üzme kendini sende inşallah gebe kalırsın canım ya yaşlarımız çok küçük ama nelerle ugraşıyoruz..
asi canım kocamın haberi yokki ama bu yöntemle çok arkadaşım hamile kalmıştı benim :) harbiden komik ya bugün yap yarın akşam idrar testi yapardım varmı böyle bişi :)

Back
X