• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülencimin Bebişlere Kavuşma Mücadelesi

Sevgili angel_78 Allah sanada sabır versin moralini yüksek tut.Eşinin ailesinide kafana takma.Önemli olan sensin.Elbet vakti saati gelince bizlerinde bebişleri olacak Allah'ın izniyle.Dualarımızla birlikte.

Gülencim hadi hayırlısı inşallah güüzel olacak sonuç..Dualarımız seninle...

çok haklisin arkadasim.yani anlatmak istedigim seni senden baskasi düsünmüyo.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

evet canım ınşşşşşşşşşş bebişler çok sevecekk annelerını ççokkkkkkkkkkkkkkk...........................dua ile canım

inşallah kıslar dün öğlen oldu transferim

guleeeeeeeeennnnn yeni anneeeeee nasılsın alıyorum haberlerini sen girmesende canım hadi hayırlı olsun insallah hamis kalacan sora kucagına alırsın ama bak fotograflarını msnden isterim ona gore allahım utandırmasın kutlayacam 1hafta sora hamileligini:teytey::teytey::teytey:

18 aylık oglum var
dogumdan kısa sure sonra esımın benı sevmedıgını ve evlılıgın basından berı aldattıgını bır kadınla telefon konusmasını tesadufen ogrendım
sonrakı gunde terk edıldım hayır edildik basşka bir kadın için
1.5 sene oldu..
oglum sadece benım
oglumdan baska kimsem yok
onunda benden başka hiçkimsesi yok
ettiğiniz dualar için tesekkur ederım
Allah yavrumu benim için gönderdi
23 yasındayım hayatın çok başında

18 aylık oglum var
dogumdan kısa sure sonra esımın benı sevmedıgını ve evlılıgın basından berı aldattıgını bır kadınla telefon konusmasını tesadufen ogrendım
1.5 sene oldu..
oglum sadece benım

canım Allah yardımcın olsun başka diyecek bişey yok bebek hiç bişey için çözüm degil demekki olmasında yada olmamasında bizim bilmedigimiz hayırlı şeyler var demekki Rabbim oglunu saglıkla sana bagışlasın hep mutlu olun inşş.....

aynen öyle arkadaşım
madem bosanacaktık nıye yaptık bu cocugu
nıye gunahıma gırdıkı o kadar tedavı gordum ben :50:

18 aylık oglum var
1.5 sene oldu..
oglum sadece benım

Gülaycım, dediğin gibi ya oğlun da olmasaydı? Yanlız değilsin ,oğlun var.. Çoğumuzun kağıt üzerinde bir eşi var gibi görünse de aslında yok...bizim de hayatımızda sadece çocuklarımız var.
Ayrıca da dediğin gibi hayatın çok başındasın. Belki seni gerçekten seven, oğluna biyolojik babasının göstermediği ilgiyi sevgiyi gösteren biri çıkacak karşına...
Unutma her işte bir hayır vardır.Gör bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

oğlum sünnet oldu
sünnet kliniğinde sadece anne baba fotografı ıstedıler ıkımızız sadece dedım
dahada ılgılılı davrandılar bıze
oglumla mınıcık bır aılemız var ıkı kısılık
kagıt uzerınde bır baba var evet ama baba olmak bu degıl
tığkı bazılarımızın cocuk dogursada anne olamadıgı gıbı
oglumu cok sevıyorum

oğlum sünnet oldu
sünnet kliniğinde sadece anne baba fotografı ıstedıler ıkımızız sadece dedım
dahada ılgılılı davrandılar bıze
oglumla mınıcık bır aılemız var ıkı kısılık
kagıt uzerınde bır baba var evet ama baba olmak bu degıl
tığkı bazılarımızın cocuk dogursada anne olamadıgı gıbı
oglumu cok sevıyorum

küçük yaşında yaşından fazla olgun yaşından fazla güçlüsün sende oğlunda çok çok şanslısınız sen evladın olduğu için o da senin kadar güçlü bir anneye sahip olduğu için inanıyorum herşey çok güzel olacak canımmmmmm sevgiler sana ve minik kuzucuğuna

Back
X