kızlar valla napcamı bilemedim kızamıyorum da artık tel. faturamızı bile ödeyemiyorken eşimde de bende de son model iphone telefonlar var teknolojiyi yakından takip ediyoruz da gamyoncuiremsueşim elektronik şeylerin hastası kimsede yokken herşeyin ilki bizde oluyor eee tabi de borcu da var bunun vazgecerimedim ya ne yapmak lazım sizce:sinifsinif:
Canım 1 tane alsaydınız bari, sen kullanamıyorum istemiyorum deyip geçirtirseydin...
Eşine de bu durumu bu şekilde açıkça söylesen, masraflarımız lükse giriyor artık ve bizi zora sokuyor artık desen, en azından bir süre kısmayı teklif etsen ..
kızlar valla napcamı bilemedim kızamıyorum da artık tel. faturamızı bile ödeyemiyorken eşimde de bende de son model iphone telefonlar var teknolojiyi yakından takip ediyoruz da gamyoncuiremsueşim elektronik şeylerin hastası kimsede yokken herşeyin ilki bizde oluyor eee tabi de borcu da var bunun vazgecerimedim ya ne yapmak lazım sizce:sinifsinif:
ayy ben bu konuya yorum yapmıştım 2 gün önce ama sistem hata verince gitmiş hepsi. sil baştan olmuş konu.
şimdi aynı şeyleri tekrar yazasım da gelmedi.
canınız sağolsun diyim bari napim
ayy ben bu konuya yorum yapmıştım 2 gün önce ama sistem hata verince gitmiş hepsi. sil baştan olmuş konu.
şimdi aynı şeyleri tekrar yazasım da gelmedi.
canınız sağolsun diyim bari napim
Benimde eşim böyle benim elim çok sıkıdır.Alıp karşıma konuşuyorum çocuk gibi .Paramız olsa dünyaları alacak ama yok senağlama sen baba olacaksın böyle heveslerden vazgeç bak ben en sevdiğim telefondan senin için vazgeçtim ben de ilk çıkanı anında aldırırdım aileme ama artık bizim sorumluluklarımız var bende bayılmıyorum bunlara diyorum ama bu hafta sonu sırf buyüzden stresten öldüm eşime sarılıp uyuyamadım bile iki gündür.Tartışamadım da misafirimiz vardı içimde kaldı.Borç içindeyken 3 kez telefon değiştirip bizi batırdı ve evliliğimizin başı olduğu için birşey diyememiştim ama artık canımı burnuma getirdi.
bazı şeylerde erkeklerin daha çok gereksiz yere para harcadığını düşünüyorum.
onlara göre de bizim kozmetiğimiz felan para ama çok abartılmadan herkes ilgi alanına göre
harcama yapabilir yani gelir belli gider de ona göre ayarlanabilir.
bunu ayarlamak da sana düşüyor yani okadar borcun içinde son model bir telefon bana
haz vermez açıkçası insanın içi huzurlu olmaz sende bunu eşine anlatabilirsin.
teknolojiyi ilk takip edenlerden olmak güzel de borç içindeyken bunu yapmak biraz
gereksiz ...