güler misin kızar misin?

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Merhaba kızlar yine ben ;)

Geçtiğimiz hafta Bayramdi malumunuz kayınvalide ziyaretleri yapıldı. Bu sefer sorun değil de kızsam mı yoksa gülsem mı bilemediğim bir ani anlatmak istedim.

Herbirlikte yemek yedikten sonra kayınvalidem mutfağa gitmişti. Bizde ( eşim, kayınpeder ve ben) tv izliyoruz. Ben bilmem esim bilir var TV'de. Bende bı oyunun icerigini anlatıyorum kayınpedere. Ama daha yeni başladım konuşmaya. Kayınvalide odaya girdi direk " niye hep kirmizipikap konuşuyor, siz susuyosunuz" dedi. Herkese kalakaldi. Esim de sonunda bı kahkaha attı ve "normal insan davranışı böyledir ondan olsa gerek "dedi. İki gün güldüm valla. Nasıl bı mantık var ınsanlarda çözemiyorum gercekten :D

konuşmandan rahatsızmı oluyor kv genelde... şöyle diyeyim yada, çekemiyormu

ben kv'nin söylediğine de eşinin cevabına da çok güldüm hatta hala gülüyorum
sen kayınpedere birifing veriyorsun sandı herhalde ondan müdahale gereği duydu

ben kv'nin söylediğine de eşinin cevabına da çok güldüm hatta hala gülüyorum
sen kayınpedere birifing veriyorsun sandı herhalde ondan müdahale gereği duydu

Heheee öyle oldu galiba :) halbuki yeni başlamıştım anlatmaya. Gerçi bişeyi anlamaları icin en az uç kez anlatırım Buda brifinge girer herelde :)

Senin onları etkileme ihtimalinden çekiniyor sanırım.
Eşin gerekli cevabı vermiş. Yerinde olsaydım hafif bir tebessümle susup otururdum. :1:

ne tuhaf insanlar var
aranız iyi değil mi sanki seni kıskanıyor gibi geldi bana

Benim kızdığım cok hareketleri, sözleri var ama hiç saygısızlık yapmadım. Dolayısıyla sorunda yasamadık. Sanırım esim beni cok koruyor ve laf söyletmiyor diye sizinde söylediğiniz gibi kıskanıyor olabilir.

merak ettim eski konunuda okudum.
bence kayınpederin olsun eşin olsun, senin çevrendekilerle iyi anlaşıyor olmanı biraz kıskanıyor gibi
seni espriyle karışık kötülemeye çalışıyor
ama malesef onuda pek beceremiyor :))

senin dominant karakterli olduğunu düşünüyor bence :)

merak ettim eski konunuda okudum.
bence kayınpederin olsun eşin olsun, senin çevrendekilerle iyi anlaşıyor olmanı biraz kıskanıyor gibi
seni espriyle karışık kötülemeye çalışıyor
ama malesef onuda pek beceremiyor :))

senin dominant karakterli olduğunu düşünüyor bence :)

Hicte öyle değilimdir aslında ama artık bende birçok konuda ondan daha bilgili oldugum için kıskandıgini düşünüyorum. Çünkü ne zaman söylediği bişeyin yanlış olduğunu ispatlasan hemen karsı saldırıya geçiyo böyle :)

Back
X