Gülerken Ağlamak

Ruhum Buruk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
4.695
11.325
208
37
Hanimlar kendimi nerdeyse bildim bileli gülerken ardindan sanki cok büyük bir sey olmuş gibi icimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor.Bir sinema salonunda herkes gülerken bende gülüyor ardından icimde bir sızıyla hickira hickira ağlıyorum.Esimle bu aksam film izlioduk gene aynen boyle oldu bana deli gibi bakıyor özellikle cok güleceğim film acmamaya calisiyorum fakat türk filmleri genelde komedi,rezil oluyorum kendimi kötü hissetsemde engel olamiyorum.Aranizda böyle olan biri var mi sadece bana has bir durum mu?

Geçmişt yaşadığınız bir durum mu var. Psikolojik olarak nasılsın?

Hanimlar kendimi nerdeyse bildim bileli gülerken ardindan sanki cok büyük bir sey olmuş gibi icimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor.Bir sinema salonunda herkes gülerken bende gülüyor ardından icimde bir sızıyla hickira hickira ağlıyorum.Esimle bu aksam film izlioduk gene aynen boyle oldu bana deli gibi bakıyor özellikle cok güleceğim film acmamaya calisiyorum fakat türk filmleri genelde komedi,rezil oluyorum kendimi kötü hissetsemde engel olamiyorum.Aranizda böyle olan biri var mi sadece bana has bir durum mu?
Böyle size kahkaha attıran komedi türk filmleri hangisi gerçekten konuyu okurken bunu çok merak ettim sorunuza gelince ben hiç böyle birine rastlamadım ama böyle ani uçlarda iniş çıkışlar her zaman bana bipolar bozukluğu hatırlatır

Böyle size kahkaha attıran komedi türk filmleri hangisi gerçekten konuyu okurken bunu çok merak ettim sorunuza gelince ben hiç böyle birine rastlamadım ama böyle ani uçlarda iniş çıkışlar her zaman bana bipolar bozukluğu hatırlatır
Suan fox tvde oynayan film mesela.Aslinda pek fark etmiyor komik bir sahnede oluo iste.Uclarda aci çekmem ya da gülmem banada bipolari düşündürdü psikiyatrime soyledigim zaman olur olmaz demedi ilac yolladi gönderdi ee çocuklar var uyutuo sersem yapio biraktim haliyle 😒

Yani kotu bir cocukluk gecirdim onun etkisi elbet vardir ama hic sorunum yokken gayet iyiyken bir komedi filminde kahkaha atarken hickiriklara boğulmam ne anlayamiom
O filmerdeki gibi mutlu olamadığınızı hissedip peşinden ağlama isteği gelebilir

Tam olarak içine neleri gomdun, hangi duyguları bastırdın bilmiyorum ama sal onları reis. Böyle yaşamak aşırı zorlar seni
Neleri gömmedim ki...Salsam keşke yolunu bulsam esinde olsa sebeplerine bakmıyor o bakislari sinir edio utaniom 😞

bu bana hayatımda bir kere oldu, başka bir filme gitmişken recep ivedik fragmanı görüp bir sahnesine önce deli gibi gülüp sonra da hıçkıra hıçkıra ağlamıştım sfıldsaj. normadle ağlayasınız geldiği zamanlarda tutup ağlamıyorsanız, sonra böyle münasebetsiz zamanlarda çıkabiliyor.

İçime attığım kendimi ifade edemediğim dönemde yaşadığım birşeydi. Destek almanızı öneririm. Genelde depresyon belirtisidir.

Bir arkadaşım vardı
Çok komik olay yaşamıştık
Beraber kahkalarla gülüyorduk
Gözlerden yaş gelecek kadar
Arkadaşta gözlerini silmeye başladı
Hahaha derken öhöhöh oldu
Başta ne olduğunu anlayama çalıştık
Evet deli gibi gülerken şimdi hüngür hüngür ağlıyordu
Kendimi çok kötü hissetmiştim
Sordum sakinleştikten sonra
Oda bilmiyordu
Anneside böyleymiş
Ciddi psikolojik dorunların belirtisi olabilir diye düşünüyorum
Çünkü arkadaşım hiç normal değildi

İçini acıtan şeylerin acısını o an yaşayamıyorsan saçma bir anda açığa çıkıyor. Çok üzüldüğüm ama asla çevreme belli etmeden atlattığımı düşündüğüm bir dönem sonunda olur olmaz şeylere ağlıyordum. Tokam kayboldu ona ağladım mesela ne saçma di mi? Maskeli depresyon sanırım bendeki.
ilaç verdiyse doktorunuz için uyku yapma kısmı vücut alışıncaya kadar. Yatmadan bir iki saat önce alırsınız gğnlük hayatınızı etkilemez. Eşiniz de bir zahmet öyle sizi rahatsız edecek şekilde bakacağına bir destek olsaydı keşke bir anlamaya çalışsaydı. Burada bile içinize atıyorsunuz canım benim

Bende hormonal olarak oluyor bu. Doğum kontrol hapına ilk başladığımda olmuştu. Şimdi de hapı bıraktım, reglim gecikti, bu hafta olmam lazım artık (geçen ay hiç olmadım) yine başladı. Dizi izliyorum iki kıkırdarken ağlamaya başlıyorum 2-3 sn’de geçiyor.

Suan fox tvde oynayan film mesela.Aslinda pek fark etmiyor komik bir sahnede oluo iste.Uclarda aci çekmem ya da gülmem banada bipolari düşündürdü psikiyatrime soyledigim zaman olur olmaz demedi ilac yolladi gönderdi ee çocuklar var uyutuo sersem yapio biraktim haliyle 😒
Nasıl olur olmaz demedi herhangi bir yorum yok mu yani ? Peki ne verdi ilaç ?

Ben de çok ağlayınca ardından kahkahalarla gülesim geliyor. Nedenini bilmiyorum

Back
X