- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
-
Yani kotu bir cocukluk gecirdim onun etkisi elbet vardir ama hic sorunum yokken gayet iyiyken bir komedi filminde kahkaha atarken hickiriklara boğulmam ne anlayamiomGeçmişt yaşadığınız bir durum mu var. Psikolojik olarak nasılsın?
Böyle size kahkaha attıran komedi türk filmleri hangisi gerçekten konuyu okurken bunu çok merak ettim sorunuza gelince ben hiç böyle birine rastlamadım ama böyle ani uçlarda iniş çıkışlar her zaman bana bipolar bozukluğu hatırlatırHanimlar kendimi nerdeyse bildim bileli gülerken ardindan sanki cok büyük bir sey olmuş gibi icimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor.Bir sinema salonunda herkes gülerken bende gülüyor ardından icimde bir sızıyla hickira hickira ağlıyorum.Esimle bu aksam film izlioduk gene aynen boyle oldu bana deli gibi bakıyor özellikle cok güleceğim film acmamaya calisiyorum fakat türk filmleri genelde komedi,rezil oluyorum kendimi kötü hissetsemde engel olamiyorum.Aranizda böyle olan biri var mi sadece bana has bir durum mu?
Suan fox tvde oynayan film mesela.Aslinda pek fark etmiyor komik bir sahnede oluo iste.Uclarda aci çekmem ya da gülmem banada bipolari düşündürdü psikiyatrime soyledigim zaman olur olmaz demedi ilac yolladi gönderdi ee çocuklar var uyutuo sersem yapio biraktim haliyleBöyle size kahkaha attıran komedi türk filmleri hangisi gerçekten konuyu okurken bunu çok merak ettim sorunuza gelince ben hiç böyle birine rastlamadım ama böyle ani uçlarda iniş çıkışlar her zaman bana bipolar bozukluğu hatırlatır
O filmerdeki gibi mutlu olamadığınızı hissedip peşinden ağlama isteği gelebilirYani kotu bir cocukluk gecirdim onun etkisi elbet vardir ama hic sorunum yokken gayet iyiyken bir komedi filminde kahkaha atarken hickiriklara boğulmam ne anlayamiom
Neleri gömmedim ki...Salsam keşke yolunu bulsam esinde olsa sebeplerine bakmıyor o bakislari sinir edio utaniomTam olarak içine neleri gomdun, hangi duyguları bastırdın bilmiyorum ama sal onları reis. Böyle yaşamak aşırı zorlar seni
Sanmam cok mutlu animda bile böyle.Adini koyamiomO filmerdeki gibi mutlu olamadığınızı hissedip peşinden ağlama isteği gelebilir
Nasıl olur olmaz demedi herhangi bir yorum yok mu yani ? Peki ne verdi ilaç ?Suan fox tvde oynayan film mesela.Aslinda pek fark etmiyor komik bir sahnede oluo iste.Uclarda aci çekmem ya da gülmem banada bipolari düşündürdü psikiyatrime soyledigim zaman olur olmaz demedi ilac yolladi gönderdi ee çocuklar var uyutuo sersem yapio biraktim haliyle
Demedi galiba ilaçlardan sonra yorumlayacaktı ama kullanamadim isteNasıl olur olmaz demedi herhangi bir yorum yok mu yani ? Peki ne verdi ilaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?