• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülerken Alttan sıvı gelmesi

Nurylmz8

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
143
49
298
Konya
Arkadaşlar baya böyle komik birşeye gülüyordum sonra altımdan sıvı geldi ama altıma mı kaçırdım başka bir şey mi anlamadım ilk defa başıma geldi hastaneye gitsem mi

Kız ne bilelim onun yapısını vesaire sen anlarsın, içine sinmiyorsa hemen hastaneye git

Arkadaşlar baya böyle komik birşeye gülüyordum sonra altımdan sıvı geldi ama altıma mı kaçırdım başka bir şey mi anlamadım ilk defa başıma geldi hastaneye gitsem mi
İdrar kaçırmışsındır muhtemelen bende gülerken öksürürken hapşırırken kaçırıyorum bu haftalarda oluyor hep. Eğer normal gözlemlediğinde de devam ediyorsa amniyotik sızıntı vardır ama zannetmiyorum önemli bir şey olduğunu

Kegel egzersizi başlayın mutlaka ve her gün yapın. Doğum sonrasında da faydasını görürsünüz

Kaslar gevsedigi, bir de baskı olduğu için ani hareketlerden, gülmekten, ağlamaktan ve özellikle bı damla da gelse çiş tutmaktan sakın, 30dan sonra dümdüz altına kaçırma olasılığın yüksek 😂😂

Back
X