Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar baya böyle komik birşeye gülüyordum sonra altımdan sıvı geldi ama altıma mı kaçırdım başka bir şey mi anlamadım ilk defa başıma geldi hastaneye gitsem mi
Arkadaşlar baya böyle komik birşeye gülüyordum sonra altımdan sıvı geldi ama altıma mı kaçırdım başka bir şey mi anlamadım ilk defa başıma geldi hastaneye gitsem mi
İdrar kaçırmışsındır muhtemelen bende gülerken öksürürken hapşırırken kaçırıyorum bu haftalarda oluyor hep. Eğer normal gözlemlediğinde de devam ediyorsa amniyotik sızıntı vardır ama zannetmiyorum önemli bir şey olduğunu
Kaslar gevsedigi, bir de baskı olduğu için ani hareketlerden, gülmekten, ağlamaktan ve özellikle bı damla da gelse çiş tutmaktan sakın, 30dan sonra dümdüz altına kaçırma olasılığın yüksek