Güleryüzlü olmanın eziklik olarak algılanması

Mesela o konuşuyor diyelim telefonla ilgilen onu dinlemedigini düşündürt. Ya da kendi fotoğrafını çekiyor gibi yap😁😁 ay yemin ederim yürüyen kudurtucuyum😁 ben olsam neler neler yapardım ama en iyisi hiç takmamak maalesef takıyorsun
Maalesef insan ister istemez takıyor.

Ben de genel olarak güler yüzlü, olaylara pozitif yaklaşan ve geçimli bi olduğum için hafife alınırım. Aslında tersim pistir ve bunu da dile getirmeme rağmen çoğunlukla ciddiye alınmaz. Bir bakımdan iyi oluyor yeri gelip de dan diye bozunca insanların davranışları anında değişiyor. Size tavsiyem bir kere insan içinde bozun, titreyerek kendine gelsin.

Ay bazıları anlamamış
Güler yüzlülük ile ne alakası var enerjisi tutmamıştır falan filan demiş. Hayır enerjiyle alakası yok yumuşak bulmuş üstünr binmeye çalışıyor. Her zaman ezebileceği biri olduğunu düşündüğü için değer vermiyor sallamıyor. Küçük aklınca küçük görüyor. Diğer öğretmene saygı duyuyor ve çekiniyor o yüzden ona öyle davranamaz.
Kişiliksizdir böyle insanlar. Bunu 7 yaşındaki çocuk yapar ki o da ailesinden iyi eğitim aldıysa o da yapmaz. Kendini geliştirememiş zavallı. Siz de ona öyle davranon köpek çekin. Umursamayın hep ciddi olun ona karşı.
Lisede böyle bir kız vardı sallamıyordu beni ya da laf sokup duruyordu. Bir azarlamıştım sonra arkadaş oldu benle :)
Yine başka bir arkadaşıma bir konu üzerinden bilgilerine güveniyordum ve övüyordum salağın totosu kalktı ve beni ezmeye başladı. Normal düşüncelerime bile sen bilmiyorsun diyip dinlemiyordu. Arkadaşlığımı bitirdim
Böylr insanlara hak ettiği gibi davranmak gerekir

Back
X