Güleryüzlü olmanın eziklik olarak algılanması

Hayatima hep boyle insanlar girdi ve artik ne guluyorum ne mesaj atiyorum ne ariyorum . Biktim hepsinden . 30 yasima gelmisim hâla kendilerini bi b.k sanan tipleri goresim bile gelmiyor . Ne var yani guler yuzlu olmakta ne var yani insan gibi davranmakta iyi olmakta . Yok tarzi ,yok karakteri bla bla keske kimse kendini asiri onemli gormesem. Hepimiz insaniz ya .
Çok çok doğru kesinlikle.

Herkesle iyi olmaya çalışmak gibi çabaya girmeyin inanki değmiyorlar.
Yukarda bir arkadaş daha yazmış,sorun siz değil kendisi bence.
Kişiye göre güleryüzlü olmak en iyisi.Mesafeyi korumak candır,olası can sıkıntı ihtimalini ortadan kaldırır.
Zamanla ben de kaybediyorum sanırım artık.Güler yüzlü olma,anlayış, fedakarlık kavramlarını.Bir bir çıkartıyorum hayatımdan değmeyen kim varsa.Her geçen gün bir sebep çıkıyor bunun için ama mutluyum.
En güzeli değmeyenleri çıkartmak hayatımızdan .

Ben güler yüzlüyüm bana niye öyle, yok diğeri suratsız ona niye öyle laflarınız akla uygun gelmedi. Sizi sevmemiş, iyi enerji alamamış bu kadar basit. Olgun biri de olmadığı için sizi bu şekilde görmezden geliyor. Seninle konuşmayacağım demişsiniz ne kadar yanlış biraz profesyonel olmak lazım böyle laflara ne gerek var mesafe koyardınız olur biterdi.
Bende yaşıyorum bu neden durup dururken böyle davranıyor diyorum ama cevabı bende değil, benimle alakalı bile değil karşıdaki kafasının içinde ne yaşıyor bilemem. İş ortamında da böyle şeyler çok normal alışırsınız.
Öncelikle suratsız demedim,sert ve dik başlı dedim.Sadece iş ortamını değil,aynı evi de paylaşıyoruz.Aynı evi paylaştığınız insanlarla samimiyetiniz ister istemez oluyor.Diğer arkadaşa olan davranış şekliyle bana olan davranis şekli arasindaki farkı sorguluyorum sadece.

Öncelikle suratsız demedim,sert ve dik başlı dedim.Sadece iş ortamını değil,aynı evi de paylaşıyoruz.Aynı evi paylaştığınız insanlarla samimiyetiniz ister istemez oluyor.Diğer arkadaşa olan davranış şekliyle bana olan davranis şekli arasindaki farkı sorguluyorum sadece.
Aynı anlama geliyor siz güleryüzlüsünüz o suratsız nedenini sorguluyorsunuz.Siz samimiyet istiyorsunuz da karşı taraf istemiyor iş arkadaşınızla aynı evi paylaşmak yeterince zor zaten politik olmak lazım.

Ben de bu kendini bi b*k sananları anlamıyorum birde öğretmensin sen ne bu ergensi davranışlar? Hayır bazı insanlarla yıldızın barışmaz, kafa dengin değildir bu çok normal herkesle iyi olamayabilirsin ama inat, cins hareketler de bulunacağın anlamına da gelmez. Ben çocukken bile arkadaş bile olmayacağım karakterde insanlara hiçbir zaman kaba davranmadım. Olgunluk çok önemli. Bu kişi kaç yaşına gelirse gelsin sevmediklerine hep böyle davranacak.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben öğretmenim ve bir köy okuluna atandım.Lojmanda 4 bayan öğretmen birlikte kalıyoruz.İçlerinde en güleryüzlü ve yumuşak olan benim.Bu nedenle bana gösterilen saygının daha az olduğunu fark ettim.Geçen gün hastalandık iki arkadaş ve akşam vakti taksi çağırıp hastaneye gittik, serum takıldı.2 saatlik uyku ile okula gittim,derslere girdim.Aynı evde kaldığımız arkadaşlardan biri diğer arkadaşın hasta olduğunu müdüre söylerken benimkini söylememiş,kendince önemsiz bulduğunu söyledi.Bu bana karşı ilk davranışı değil.Sofraya tabak,bardak indirdiğinde bana indirmedi geçen gün.Okula giderken asla beni beklemez.Dün diğer arkadaşının yerine nöbet tuttu.Benim için asla bunu yapmaz.Zorunlu olmadıkça onunla konuşmayı düşünmüyorum.Diğer arkadaş bana göre daha sert,dik başlı.O yüzden ona farklı davrandığını düşünüyorum.
ler guzlu ve yumuşak huylusunuz diye bu şekilde davranildigini dusunmeniz beni üzdü nedense.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben öğretmenim ve bir köy okuluna atandım.Lojmanda 4 bayan öğretmen birlikte kalıyoruz.İçlerinde en güleryüzlü ve yumuşak olan benim.Bu nedenle bana gösterilen saygının daha az olduğunu fark ettim.Geçen gün hastalandık iki arkadaş ve akşam vakti taksi çağırıp hastaneye gittik, serum takıldı.2 saatlik uyku ile okula gittim,derslere girdim.Aynı evde kaldığımız arkadaşlardan biri diğer arkadaşın hasta olduğunu müdüre söylerken benimkini söylememiş,kendince önemsiz bulduğunu söyledi.Bu bana karşı ilk davranışı değil.Sofraya tabak,bardak indirdiğinde bana indirmedi geçen gün.Okula giderken asla beni beklemez.Dün diğer arkadaşının yerine nöbet tuttu.Benim için asla bunu yapmaz.Zorunlu olmadıkça onunla konuşmayı düşünmüyorum.Diğer arkadaş bana göre daha sert,dik başlı.O yüzden ona farklı davrandığını düşünüyorum.
Yani bence o kişinin karaktersizligi gibi. Otoriter olana itaat etme hizmet etme hayır diyemem huyu var sanırım . Siz her ortamda kendinize yetin kimseden beklentiye girmeyin

Ben de yeni işe girdim aynı bölümde 4 kadınız. Kadınların olduğu yerde illaki sorun oluyor. Keşke çoğu erkek olsa daha huzurlu bir ortam oluyor. Aynı yerde kalıyorsunuz illaki kadın olacak tabiki ben böyle bir şey yüzünden o zamanlar yurtta kalıyordum ve sinir krizi geçirmiştim bana bu şekilde davranıldığı için. Takmamaya çalıştım ana çok zor. Bazı insanlar huzur bozucu olmak için doğmuşlar. Bizim gibi saf görünenleri ezmek için çabalıyorlar sadece.

Aaa bu ben bu benim sorunum .

Bakayım ben de pustum dinlemedeyim stratejileri

Aynısını ona yap canım. Örneğin meyve suyu al digerlerine ikram et ona yok gibi davran. Diğer arkadaşlarla gül eğlen o yokmuş gibi davran. Bak bakalim nasıl yumuşayacak. Bazılarına güler yüz asla yaramaz

Mesela o konuşuyor diyelim telefonla ilgilen onu dinlemedigini düşündürt. Ya da kendi fotoğrafını çekiyor gibi yap😁😁 ay yemin ederim yürüyen kudurtucuyum😁 ben olsam neler neler yapardım ama en iyisi hiç takmamak maalesef takıyorsun

Aynı evde niye kaliyosunuz ki,öğrenciyken neysede belli yaşa gelince kimseyi çekemem kaldı ki bide 4 kişi aynı evde.boyle şeylerin olması çok normal daha dur ne kavgalar olacak

Aynı evde niye kaliyosunuz ki,öğrenciyken neysede belli yaşa gelince kimseyi çekemem kaldı ki bide 4 kişi aynı evde.boyle şeylerin olması çok normal daha dur ne kavgalar olacak
Muhtemelen köy okuluna atanmış ve sınırlı sayıda lojman var.

Ben de bu kendini bi b*k sananları anlamıyorum birde öğretmensin sen ne bu ergensi davranışlar? Hayır bazı insanlarla yıldızın barışmaz, kafa dengin değildir bu çok normal herkesle iyi olamayabilirsin ama inat, cins hareketler de bulunacağın anlamına da gelmez. Ben çocukken bile arkadaş bile olmayacağım karakterde insanlara hiçbir zaman kaba davranmadım. Olgunluk çok önemli. Bu kişi kaç yaşına gelirse gelsin sevmediklerine hep böyle davranacak.
Aynen ben de . Ben aile terbiyesi aldığım için Japonya’ya da gitsem kendim olurum ve orada tanıştığım insanlara buradakilere davrandığım gibi davranırım. Çünkü oturmuş bir karakterim, anlayışım var. Adamına göre şekil almak kaypaklıktır

asla güleryüzlü olmanla diğerinin daha sert görünümü olmasıyla alakası yok
onunla enerjisi tutmuş senle tutmamış aslında mesele bu kadar basit ve kolay kabul edilebilir
lakin meseleyi zorlaştıran karşındaki kişinin kendisi
sofraya tabak koymamak, seni beklemeden gitmesi, senin hasta olduğunu söylememesi vs
kimseyle harika anlaşmak ve kaynaşmak zorunda değiliz elbette
ama birine sırf yıldızımız uymadı diye böyle davranılmaz
yıldızın uymadığı insanla yakın ilişki kurmazsın samimi olmazsın
kabalık da etmezsin ama böyle
bir sürü sebebi olabilir olgunlaşmamış insan belli ki, sebepler kendiyle alakalıdır muhtemelen

Bence bunun güler yuzlu olmanizla alakası yok direk sizi sevmiyor arkadaşlık kurmak istemiyor sizde ona öyle davranın boşverin güler yüzlü olmak her zaman kazandırır

Back
X