Ay canım ya gözümde canlanınca çok tatlı geldi o halin kızma lütfen:) insanlar gülmeye açken senin gülmekten şikayetçi olmanı sevimli buldum. Ama tabi çeken bilir.
Bence bunu takıntı haline getirmişsin çocukken ben böyleydim ciddi ortamlarda asla tutamazdım kendimi. Hatta orta okul zamanlarında ilkokul öğretmenimi ziyarete gitmiştik öğretmenler günümde kuzenimle, öğretmen de cok ciddi bi kadın. O an gülemem gerektiği için sinirlerim bozuldu nasıl sıkıyorum kendimi. Hoca bize içecek getirmeye gitti bir patladım duramıyorum

gülmekten altıma isemistim kadının koltuğun minderi cis oldu bildiğin

ama ben hala gülüyorum öğretmen tekrar içeri gidince minderi ters çevirip belime ceketi bağlayıp ufak ufak evin yolunu tutmuştuk. Hala kadını görünce anlamis mıydi acaba diye utanıyorum:))
Sen de bunu kafaya taktığın için oluyor kasiyorsun kendini o yüzden sinirlerin bozuluyor. Bir psikologa danisabilirsin ama bence zamanla gececektir, kasmana gerek yok ayrıca gülsen ne olur ki? Aklıma bi şey geldi der geçersin en kötü. Cenaze ortamlarinda gülme konusunu da çok Duydum ben bi nevi sinir boşalmasi olduğu için.
Ehliyet sınavına gelince hocanla zaten derslerde bi samimiyet kurduğun için muhabbetli bir ortam oluyor sen zaten o an yola konsantre olacağın için muhabbet etseler bile pek sallamiyosun, o gülme krizi çok sessiz kasinti ortamlarda olur araba kullanırken meşgul olacagindan aklına bile gelmez emin ol. Sınava giderken yarım atarax al hocalar da tavsiye ediyor onu, rahatlatıyor . Allah ağlatmasin inşallah :*