gulmek istemiyorummm!!!!

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
arkadaşlar bana yardım edin birisi bana ciddi bişey anlatırken gülüyorum hiç istemiyorum ama kendimi tutamıyorum gülüyorum karsimdaki kişilerde yanlış anlıyo haliyle..kendime acayip sinir oluyorum bu yüzden bunu nasıl yenerim bu bende 1 senedir var önceden böyle bişeym yoktu napıcm benn..bnm gibi olan varmi basil kurtulurum bundan

Benim yengem dayimla kavga ederken gulme krizine girerdi dayim cildirirdi tabii... Gulmek iyidir bence bosverin.

bende de aynı durum var haa ciddi bir ortamda bir gülme geliyor ki hiç sormayın bıraksalar kahkahayı basacam ama olmuyor işte

Bende son zamanlarda aynı dertten muzdaribim..ama sadece eşime karşı..tartışırken çok sinirli olduğum halde gülüyorum.buda sinirlendiğim konuyu önemsiz ciddiyetsiz hale getiriyo.haklıyken haksız duruma düşüyorum..genelde eşiminde bu durum pek dikkatini çekmiyodu ama geçenlerde tartışırken artık gülümsemeyi ilerletip kahkaha atmaya başlayınca eşim baya sinirlendi.hatta çileden çıktı.....

boyle bir arkadasim vardi,
benim icin sorun degil ancak insanlar seni yanlis anliyor, kendin durduramiyorsan bi uzman destegi al ki ilerde sorun yasamayasin dedim diye kusmustu...
sonra kendisi hicbir sey olmamis gibi geri geldi, baktim hala guluyor ve insanlara da komik olduklarini soyleyip dalga geciyor vs.
artik onu ne zaman gorsem bir isim var diyip ayriliyorum.

aynı dert bende de var .......benimki çok ileri düzeyde ama....kaç kere öğretmen sınıftan atmıştı beni .hani sesli okuturlar ya bi kişiyi ve bütün sınıf dinler ..hep beni bulurdu bu hocalar okutmak için .tabi ben sıkardım sıkardım sonrada basardım kahkayı hoca yavrum iyimisin kendine gel diyip beni sınıftan atardı ...ah ah büyüdüm kocaman kadın oldum anneyim hala gülüyorum anlatsam neler neler dedemin cenazesinde bile içim kan ağlarken gülme krizi geliodu.......şimdide eşimle kavga ederken gülüyorum yüzüne bakınca ozamanda eşim beni kağle almıo of offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…