• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gulmeyen kaderim

Selam hanimlar soze nasil baslayim kendimi nasil ifade edeyim bilmiyorum bunaldım daraldim ve artik cikmazdayim konusacak kimsem yok en azindan burdan icimdekileri atayim dedim

Bu benim ikinci evliliğim ve suan ikinci senem ilk evliligimin kotu sonuçlanmasından sonra bir umutla ikinci evliligimi yaptim uzun zaman sevgiden ilgiden eksik kalinca bi ozlemle ikinci bahara yelken actim bu evliliğim gorucu usulu bi evlilik oldu 6-7 ay kadar gorusup hemen evlendim gorusme asamasinda sevgi dolu ilgi dolu insan evliligin ilk senesinden sonra duvar gibi oldu ne bi guzel soz ne ilgi alaka oturup sohbet bile edemiyoruz konusmak birşeyler yasamak paylasmak icin gosterdigim caba boşa gidince bende biraktim artik geldigimiz noktada ikimizde kabuguna cekilmis iki ev arkadaşı gibi olduk ben bunun icin mi evlendim 8 sene bunun için mi bekledim ben sevgiye ilgiye açım sevilmek ilgi görmek isterken yine husran yaşıyorum lutfen soylermisiniz bu durumu nasil çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
İkinci evliliği görücü usulü yapmanız kötü olmuş. Zaten bir kere üzülmüşsünüz niye tanımadığınız biriyle evlendiniz ki?

Sevmiyordan kastim daha izlerken gormedim iki dizisi var onlari izler onun harici tv pek açılmaz evde haberleri bile izlemez varsa yoksa telefon ordada facedeki instagramdaki videolari izler dizi konusunda tam ustune bastiniz aynen dizi secimi o yönde
Yani siz teklif edin madem belki seviyordur? İşten gelince mesela, yemek yerken bugün bizim için film seçtim,mısır patlatıp birlikte izleyelim mi falan deyin? Yani bişeyler izlerken çok sohbet edilemeyebilir belki ama birlikte bişeyler paylaşmak da ilişkiye iyi gelir, akabinde filmle ilgili konuşulabilir yorumlanabilir bu da bir tür sohbet ayrıca ;) İşten gelince muhakkak beraber yemek yeniyordur siz sorabilirsiniz günün nasıl geçti vs., ardından o da size sorar yani eşek değilse, gün içinde başınızdan geçen bişeyleri anlatabilirsiniz, biriyle telefon konuşmanızı bahsedebilirsiniz filanca da sana selam söyledi vs şeklinde. Yani biraz hep karşıdan beklemek yanlış bence.. bu şekilde belki o da açılacaktır sizinle sohbet etmenin keyfine varınca.. Yoksa böyle de ömür geçmez yani.. O dizilere de sinir oluyorum yaa benim de bir iş arkadaşım var evde karısı seyrettirmiyo ertesi gün burda izliyo ben de hep seslerini duyuyorum saçma sapan diziler.

Hayir canim ikimizinde çocukları yok maddi sikinti illaki var ama oyle karalar baglayacak kadar.degil.soylediginiz seyi de kismen yaptim ama adamin kendi fikrince bizim evliligimiz zaten normal hic sorun var gibi görmüyor adam
o zaman şöyledir
Adam öyle romantik eşimle konuşayım şu bu tarzında bi adam değildir.

O yüzden beklentiler uymuyordur.
Keşke daha çok tanıyıp evlenseydiniz.

İkinci evliliği görücü usulü yapmanız kötü olmuş. Zaten bir kere üzülmüşsünüz niye tanımadığınız biriyle evlendiniz ki?

Biriyle tanisma imkanim sadece netten olabilirdi bulundugun yer oyle birini bulup gezecek bi yer degildi yani mecburiyet diyelim

o zaman şöyledir
Adam öyle romantik eşimle konuşayım şu bu tarzında bi adam değildir.

O yüzden beklentiler uymuyordur.
Keşke daha çok tanıyıp evlenseydiniz.

Evet bosluktayken hersey cok farkli gelmişti erken adim diyebilirim

Yani siz teklif edin madem belki seviyordur? İşten gelince mesela, yemek yerken bugün bizim için film seçtim,mısır patlatıp birlikte izleyelim mi falan deyin? Yani bişeyler izlerken çok sohbet edilemeyebilir belki ama birlikte bişeyler paylaşmak da ilişkiye iyi gelir, akabinde filmle ilgili konuşulabilir yorumlanabilir bu da bir tür sohbet ayrıca :KK66: İşten gelince muhakkak beraber yemek yeniyordur siz sorabilirsiniz günün nasıl geçti vs., ardından o da size sorar yani eşek değilse, gün içinde başınızdan geçen bişeyleri anlatabilirsiniz, biriyle telefon konuşmanızı bahsedebilirsiniz filanca da sana selam söyledi vs şeklinde. Yani biraz hep karşıdan beklemek yanlış bence.. bu şekilde belki o da açılacaktır sizinle sohbet etmenin keyfine varınca.. Yoksa böyle de ömür geçmez yani.. O dizilere de sinir oluyorum yaa benim de bir iş arkadaşım var evde karısı seyrettirmiyo ertesi gün burda izliyo ben de hep seslerini duyuyorum saçma sapan diziler.

Biraz daha deneyelim birseyler ama beklentimi fazla tutmayacam artık

Evet tanistik 1 hafta sonra hersey çok guzel seviyeye gelmisti o yuzden 6 ayda evlenmeye ikna oldum

sanırım çok hızlı bir karar olmuş. galiba yalnız hissederek ister istemez kapıldınız.
artık geçmiş gitmiş bugünden sonraya bakmak lazım.
bir de pandemi zaten neredeyse 2 yıldır var. mecbur evlere kapanılıyor. evlenmeden önce gezmeyi sever miydi ? gider miydiniz sık sık bir yerlere ?
belki eve kapalı kalmak yoruyordur eşinizi.

sanırım çok hızlı bir karar olmuş. galiba yalnız hissederek ister istemez kapıldınız.
artık geçmiş gitmiş bugünden sonraya bakmak lazım.
bir de pandemi zaten neredeyse 2 yıldır var. mecbur evlere kapanılıyor. evlenmeden önce gezmeyi sever miydi ? gider miydiniz sık sık bir yerlere ?
belki eve kapalı kalmak yoruyordur eşinizi.

Evlendikten sonra baya azaldi son 1 sene hic yok zaten ama gorusme ve evlilik arasindaki 6 ayda sehir merkezine piknige sağa sola giderdik hani belkide oda yalnizken onada bunlari yapmak iyi geldiği icin yapıyordu tam kestiremiyorum artık

Evlendikten sonra baya azaldi son 1 sene hic yok zaten ama gorusme ve evlilik arasindaki 6 ayda sehir merkezine piknige sağa sola giderdik hani belkide oda yalnizken onada bunlari yapmak iyi geldiği icin yapıyordu tam kestiremiyorum artık

evliliğinizin büyük kısmı pandemiye denk geldiği için belki de sebep budur. yani bende gezememekten o kadar bunaldım ki, anlamsız surat asışlarım, ilgisizliklerim var. hayat neşem tükenmiş gibi oluyor bazen.

Selam hanimlar soze nasil baslayim kendimi nasil ifade edeyim bilmiyorum bunaldım daraldim ve artik cikmazdayim konusacak kimsem yok en azindan burdan icimdekileri atayim dedim

Bu benim ikinci evliliğim ve suan ikinci senem ilk evliligimin kotu sonuçlanmasından sonra bir umutla ikinci evliligimi yaptim uzun zaman sevgiden ilgiden eksik kalinca bi ozlemle ikinci bahara yelken actim bu evliliğim gorucu usulu bi evlilik oldu 6-7 ay kadar gorusup hemen evlendim gorusme asamasinda sevgi dolu ilgi dolu insan evliligin ilk senesinden sonra duvar gibi oldu ne bi guzel soz ne ilgi alaka oturup sohbet bile edemiyoruz konusmak birşeyler yasamak paylasmak icin gosterdigim caba boşa gidince bende biraktim artik geldigimiz noktada ikimizde kabuguna cekilmis iki ev arkadaşı gibi olduk ben bunun icin mi evlendim 8 sene bunun için mi bekledim ben sevgiye ilgiye açım sevilmek ilgi görmek isterken yine husran yaşıyorum lutfen soylermisiniz bu durumu nasil çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz
Eşinizle “Bir sorun mu var,sanki aramıza soğukluk girdi gibi bir sorun varsa paylaşır mısın?” diye konuşmayı deneyebilirsiniz.Belki sizden alakasız bir sorunu vardır sizin sorup ilgilenmenizi beklemiştir sizden o ilgiyi göremeyince uzaklaşmıştır…Yani birden bire olması tuhaf geldi.

evliliğinizin büyük kısmı pandemiye denk geldiği için belki de sebep budur. yani bende gezememekten o kadar bunaldım ki, anlamsız surat asışlarım, ilgisizliklerim var. hayat neşem tükenmiş gibi oluyor bazen.

Benimde hayat neşem tukendi aslinda o yüzden cikar yol arıyorum

Cok buyuk beklentiler icinde degilim yemek yaparken gelip yanagima bir öpücük kondurmasi canim cicim demesi dokunmasi yani gun içinde ruhuma dokunacak bir kac sey soylemesi yapmasi yeterli bana
Bu belki biraz da karakter meselesi benim eşim de böyle yapmaz mesela. 5 yıllık evliyiz 2 buçuk yaşında oğlum var. Geçen birlikte film izlemiyoruz dedim. O da e işte oturup çekirdek çay yapıyoruz yetmez mi dedi. Ona göre ben evin işlerini yapayım. Kendisine 10 günde bir sevişme de yetiyormuş. Napalım diyor. Ben bir de çalışıyorum. 1 aydır daha dün akşam ilk kez bulaşıkları makineye koydu. Okullar açılıyor işe gideceksin diye yaptım diyor . Sanki şimdiye kadar evde aynı sürede canlı dersi babam yapıyordu .
Yok yani evlilik böyle bir şey sanırım. Ya da biz mi çok şey bekliyoruz. Pandemi mi bozdu psikolojileri anlamadım. İçimden şükret diyorum. Ama insan bazen niye demeden edemiyor . İnşallah düzelir sizin için her şey.

Eşinizle “Bir sorun mu var,sanki aramıza soğukluk girdi gibi bir sorun varsa paylaşır mısın?” diye konuşmayı deneyebilirsiniz.Belki sizden alakasız bir sorunu vardır sizin sorup ilgilenmenizi beklemiştir sizden o ilgiyi göremeyince uzaklaşmıştır…Yani birden bire olması tuhaf geldi.

Aslinda bir sene iyiydi ama sonra sorun olmaya basladi evlilikte belkide heyecan bitince bu sorunlar basliyor

Bu belki biraz da karakter meselesi benim eşim de böyle yapmaz mesela. 5 yıllık evliyiz 2 buçuk yaşında oğlum var. Geçen birlikte film izlemiyoruz dedim. O da e işte oturup çekirdek çay yapıyoruz yetmez mi dedi. Ona göre ben evin işlerini yapayım. Kendisine 10 günde bir sevişme de yetiyormuş. Napalım diyor. Ben bir de çalışıyorum. 1 aydır daha dün akşam ilk kez bulaşıkları makineye koydu. Okullar açılıyor işe gideceksin diye yaptım diyor . Sanki şimdiye kadar evde aynı sürede canlı dersi babam yapıyordu .
Yok yani evlilik böyle bir şey sanırım. Ya da biz mi çok şey bekliyoruz. Pandemi mi bozdu psikolojileri anlamadım. İçimden şükret diyorum. Ama insan bazen niye demeden edemiyor . İnşallah düzelir sizin için her şey.

Sizinki yine iyiymis bakin birde sizin ugrasiniz var benim oda yok hani ugrasim olsa belki bu kadar arayisa girmem evde kendimi kurmaktan başka bi sey yapmiyorum

Sizinki yine iyiymis bakin birde sizin ugrasiniz var benim oda yok hani ugrasim olsa belki bu kadar arayisa girmem evde kendimi kurmaktan başka bi sey yapmiyorum
Uğraş olsa da takılıyor kafaya maalesef . Tabi ki daha az. Siz kendinize bir uğraş edinmeyi denediniz mi peki?
Yani ben bu kadar yoğunluk içinde beni hala yıpratıyor bu durumlar diye psikolog desteği alsam dedim dün kendi kendime.

Uğraş olsa da takılıyor kafaya maalesef . Tabi ki daha az. Siz kendinize bir uğraş edinmeyi denediniz mi peki?
Yani ben bu kadar yoğunluk içinde beni hala yıpratıyor bu durumlar diye psikolog desteği alsam dedim dün kendi kendime.

Valla imkanlar kisitli birseylere kalkisiyorum mecburi bi is olmadığı icin sıkıldığım yerde bırakıyorum tek ugras ev isleri oda bitince yeniden kurmaya devam

2. Evlilikte daha dikkatli olmanız gerekirken hemen acele bir evlilik daha yapmışsınız, ve sonucu hüsran olmuş yine , çift terapisi alın inşallah düzelir ..

Birlikte terapiste gidebilirsiniz. Eşiniz bunu kabul etmezse, kendi açısından bir problem yok bu şekilde yaşamayı tercih ediyor demektir. O durumda da boşanabilirsiniz. İlgisizlik, paylaşımın bitmesi zamanla sevgisizliği doğurur zaten. Sizin de sevginiz bitecektir. 2. kez boşanırsam ne derler falan diye sakın düşünmeyin lütfen. Hayata bir kez geliyoruz, herkes kadar mutlu olmak hakkımız ve hayatı kimseyi mutlu etmek için yaşamak zorunda değiliz ❤️

Birlikte terapiste gidebilirsiniz. Eşiniz bunu kabul etmezse, kendi açısından bir problem yok bu şekilde yaşamayı tercih ediyor demektir. O durumda da boşanabilirsiniz. İlgisizlik, paylaşımın bitmesi zamanla sevgisizliği doğurur zaten. Sizin de sevginiz bitecektir. 2. kez boşanırsam ne derler falan diye sakın düşünmeyin lütfen. Hayata bir kez geliyoruz, herkes kadar mutlu olmak hakkımız ve hayatı kimseyi mutlu etmek için yaşamak zorunda değiliz ❤️

Bulunduğumuz yer kucuk bir kasaba terapist isi biraz zahmetli bi is gidip gelmesi zaman alacak isler eşim bunu kabul etmez sanırım ama şu varki bi adim illaki atilacak

Back
X