Bakın sizi bile kendi tarafına çekti cadı karı.:roflol:ya senin hiç başka derdin yokmu allahını seversen, ne güzel birlikte gezmelere gidiyomuşsunuz, iyi de geçiniyomuşsunuz, e kadın da taş gibiymiş hane, bırak da birazcık övülmeyi istesin, şahsen ben de isterdim yane, madem kayınvaliden illaki konuyu kendisinin gençliğine getirttiriyo sende değişik bi taktik uygula şekerim, ne bilim işte böle sevimli cici cici duruver insanların karşısında, kendini hayran bırak, o zaman seni de överler, ay tutma beni gülücem yav :roflol:
Bakın sizi bile kendi tarafına çekti cadı karı.:roflol:
Biliyorum da gel sen benim hormonlarıma anlat bunu şeker...:CüvCüv::roflol::roflol: yok ay, çok basit bi meseleye kafanı takıyon da ondan gülüyom şekerim, ya sen madem bu kadar kafaya takıyon onun izlediği taktiği izlesene :jeyyar:
Biliyorum da gel sen benim hormonlarıma anlat bunu şeker...:CüvCüv:
Ben ağlıycam ama şimdi ahh ahh başına gelmeyen anlayamaz benim ki çok büyük bir çile ...Ben iyisile kötüsüyle akıl almak istiyorum insan bazen kendi için de olduğu olayı net anlayamıyor.Bana göre kayınvalidem bencil bir bayan başkaları benimle polemiğe girdiklerinde susar sanki birşey yokmuş etkisiz elaman gibi durur...Diyeceksin ki yeterli görüyor seni e o zaman benden gelinlik beklemesin hanım efendi....sengözlerimebaksanab.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?