Gülrunun gömleği

imspecial

BK...79.2 GK:73.0 hdf:65 ..1.68boy
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
5.241
14.643
298
37
Kızlar gece gece valla herkes birseyleri kendine dert ediyor .bende boyle bir dert edindim belki bilenler çıkar.güllerin savaşında son bölümde bordo bir gömlek giydi damla sönmez foto bulursam eklerim markasını bulan bilen varsa yazarsa iyi olur ...ekranda uygulaması var kanal d nin indirdim ama oraya eklenmemiş..sponsorlar çok fazla yek tek araştırmam zaman alır gören duyan bile bana söylerse sevinirim öptüm kk nın ajan ruhlu kadinlari;)

Güllerin-savaşı-65.bölüm-kıyafetleri-Gülru-siyah-pantolon-ve-bordo-gömlek.webp
ahanda bu istiyorum istiyorum:mad:

Aslında bu tarz vards ben bunu ıstıyorum kumaşı çok hoş ütü ıstemez kardesını bulursan bana link atar mısınız:KK66:

Valla kumasindan anlamam ki:) pek internette kıyafetlere de bakmam ama instagramda minetan butik var bi onlara dor bence getirttiriyolar moda olan seyleri sürekli

Valla kumasindan anlamam ki:) pek internette kıyafetlere de bakmam ama instagramda minetan butik var bi onlara dor bence getirttiriyolar moda olan seyleri sürekli
instgrm kullanmıyorum ama gireyim bi belki intrnt adresleri vardır saol

Renk super model cok zevksiz bence. Daha guzellerini bulabilirsiniz.
Haklısınız renk güzel gosterıyor belkide renge gore arayım belkı daha hos gomlekler çıkar..iş ortamı ıcın rahat oldugundan belkıde modele takılmadım

Aaa ne güzel dert keşkem bende olsa:KK53:
Al senın olsun dıcem ama önce ben cozmelıyım :) şu saat oldu bulamadım benzer bordo gömlekler buldum ama ya kampanya bitmiş ya stok bi coton da var onunda bedeni olur mu bilemedim memisler emzirmekten büyüdü:KK45:

Korse derken hani bütün var ya bikini gibi yada iyi bi toparlayıcıyla elbet sekle girer memiklerin
Memikler sekilli aslında ;) 90 tam.oluyo ama bu koton falan 42 bedeni dar kalip oluyor 44 olmaliki hoş dursun sen bustiyer korse.diyorsun onu günlük hayatta pek kullanamam canim gelinlik altina almistim pek şık bisey iki kere kullandim

Haklısınız renk güzel gosterıyor belkide renge gore arayım belkı daha hos gomlekler çıkar..iş ortamı ıcın rahat oldugundan belkıde modele takılmadım

Sirti dekolteliydi sanki bu gomlegin. Bir iki gun sonra dizi sponsorlari seklinde aratarak netten bulabilirsiniz.

Back
X