Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim o dizinin kuaförüydüKızlar gece gece valla herkes birseyleri kendine dert ediyor .bende boyle bir dert edindim belki bilenler çıkar.güllerin savaşında son bölümde bordo bir gömlek giydi damla sönmez foto bulursam eklerim markasını bulan bilen varsa yazarsa iyi olur ...ekranda uygulaması var kanal d nin indirdim ama oraya eklenmemiş..sponsorlar çok fazla yek tek araştırmam zaman alır gören duyan bile bana söylerse sevinirim öptüm kk nın ajan ruhlu kadinlari![]()
Haklisiniz bencede ama yok bulamadimAllah başka dert vermesinbu azimle bulacakmışzın gibi geldi bana
![]()
Sen kendin merak etmissin gibi sorsana markası ne acaba aşkım diyeEşim o dizinin kuaförüydüama şimdi değil damlayla mesajlaşıyolar ama soramam çünkü eşim kk üye olduğumu bilmiyo bilse arıza çıkarır
![]()
Diziyi izlemem yasak problemli ayrıldı bi yolunu bulur öğrenirsem özelden yazarımSen kendin merak etmissin gibi sorsana markası ne acaba aşkım diye![]()
Tamamdr tesekkur ederim.bende diyorum bu kadınların saclari önceden daha iyiydi simdi niye boyle demek kuaför degistiDiziyi izlemem yasak problemli ayrıldı bi yolunu bulur öğrenirsem özelden yazarım
Çaktırmadan sorsan yada baksan kaynana da zevkli ve genç ruhlyymusBisey dicem benim kaynananinda var ayninsindanmarka bilmiyom
BakayımSanmam o sponsor markadan olsun cakmadir ama aynisi poul mark genelde aldigi markalar
Kotonda benzer avar ama yarin bakicam insan bedeni olurSanki bu gömleği kotonda gördüm.