• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.148
Puanlar
33
Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Kac yasında bu arkadas 😂

Arkadaşınızın yaş kaç?
Tamam şimdi sen Türkan Şoray ol ben anne olayım deseydiniz..
Ayrıca Gülşen Bubikoğlu efsane bir kadın, inanılmaz alımlı ve cool 😎

İlk defa böyle birşeyle karşılaştım çok tuhaf geldi

Arkadaşınızın yaş kaç?
Tamam şimdi sen Türkan Şoray ol ben anne olayım deseydiniz..
Ayrıca Gülşen Bubikoğlu efsane bir kadın, inanılmaz alımlı ve cool 😎
27 yaşında

La havle
Akillara zarar konularda bugun
bir de sonunda cok sacma degil mi demez mi ahajshajah hani sanki gunlugune yazmis da sonunda bize de cevap hakki dogsun diye soru sormus hsjdhddjhdjd

Ay onu diyen kim yaa bana göre en güzel kadınlardan biri kafayı yemiş arkadaşınız afedersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X