Dolu dolu gözlerle okudum yazıyı Songülcüm..benneyaptımki
Ben kızıyorum işte be arkadaşım.. Dost dediğim,yar dediğimden tekmeyi yiyince acısını unutmuyorum.. Affetmek Yaradana mahsus evet ama içimde kırılanları toplayamıyorum..:1closedeyes:
Maalesef! Ben böyle bencil ve gaddar bir kadınım işte!Ellerine sağlık,bu güzel yazıyı,bizim için bulup çıkardın,bizimle paylaştın..a.s.
Ben kızıyorum işte be arkadaşım.. Dost dediğim,yar dediğimden tekmeyi yiyince acısını unutmuyorum.. Affetmek Yaradana mahsus evet ama içimde kırılanları toplayamıyorum..:1closedeyes:
Maalesef! Ben böyle bencil ve gaddar bir kadınım işte!
Ellerine sağlık,bu güzel yazıyı,bizim için bulup çıkardın,bizimle paylaştın..a.s.
canımsın benim...
eğer senin dediğin gibi gaddar biri olsaydın,
dolu dolu gözlerle okumazdın...
acaba kaçımız,içimiz kırılsa da gülüp geçiyoruz karşımızdakine...????
sevgiler...
Maalesef! Ben böyle bencil ve gaddar bir kadınım işte!
Ellerine sağlık,bu güzel yazıyı,bizim için bulup çıkardın,bizimle paylaştın..a.s.
Sevgili Laale hiçde gaddar değilsiniz kendinize haksızlık yapmayın
Hepimiz hayatımız boyunca bu sıkıntıları yaşamadıkmı
Önemli olan kendimize olan güvenimizi kaybetmemek ayakta sağlam durabilmek değilmi.
İşte o sizin önemli olan dediklerinizi ben bu sene kaybettim..
Yanıldıklarımı gördükçe önce onlara sonra kendime olan güvenim gitti..:1closedeyes:
Ayakta durmak ise her zamankinden daha zor artık..
Allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah ama bu sene benim için sanki hiç geçmek bilmedi... Her günüm ayrı bir olay..senağlama
Songülcüm ya nolur affet,topiğini sahiplendim biranda..
İşte o sizin önemli olan dediklerinizi ben bu sene kaybettim..
Yanıldıklarımı gördükçe önce onlara sonra kendime olan güvenim gitti..:1closedeyes:
Ayakta durmak ise her zamankinden daha zor artık..
Allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah ama bu sene benim için sanki hiç geçmek bilmedi... Her günüm ayrı bir olay..senağlama
Songülcüm ya nolur affet,topiğini sahiplendim biranda..
Herkesin derdi sorunları var ama bunun üstesinden gelmek hem kolay hem zor olsa gerek
Kaç yıllık evliyim ama sorun bitiyormu acaba
Ya ben çok sabırlıyım yada kadın olarak bunları unutuyormuyuz acaba huzur bozulmasın diye.
Siz güçlü bir kadınsınız her şeyin üstesinden gelirsiniz
Sevgiler :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?