• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşümm

yellowblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
54
1
98
Arkadaşlar biliyorum biraz sacma gelebilir belki ben abartiyor olabilirim ama gülünce cirkin oluyorum yani aynaya bakasim gelmiyor napicagimi bilemiyorum ve bunun yuzunden surekli agliyorum gulerken sanki her an birisi birsey diyecekmis gibi geliyor icten gulemiyorum napicagimi bilmiyorum bana yardimci olur musunuz bu dusunceden nasil kurtulacagim :-((

Dişlerinde bir sorun mu var ?
Neden çirkin güldüğünü düşünüyorsun ?

Hayir yani dislerim hafif bozuk fakat bircok guzel gulen insandan daha iyi rengi de sari degil gulunce yuzum sisiyor gibi oluyor

Bilemiyorum canım.Gülerken çirkin olan insan yoktur herhalde.
Beellki ağzı büyük olanlar veya dişleri kötü olanlar bir nebze ama gülmek herkese yakışır.

Sana birisi mi bunu söyledi ? Nerden çıkardın durup dururken ?

Nasıl güldüğünün bir önemi yok..

Her şeye rağmen gülebilmenin önemi var , kafanıza çok takmayın bu konuyu .. :ssz:

takma kafana bence
asıl gülerken kasarsan daha komik olursun bence
doğal gülüş güzeldir bence sana çirkin geliyodur
yoksa biri birşey mi söyledi

Bilemiyorum canım.Gülerken çirkin olan insan yoktur herhalde.
Beellki ağzı büyük olanlar veya dişleri kötü olanlar bir nebze ama gülmek herkese yakışır.

Sana birisi mi bunu söyledi ? Nerden çıkardın durup dururken ?

Aslinda bunu birkac kisinin sen gulme, gulmesen daha iyi olur gibi laflari yuzunden kafama takiyorum bu arada herkese tesekkur ederim cevaplari icin :-)

takma kafana bence
asıl gülerken kasarsan daha komik olursun bence
doğal gülüş güzeldir bence sana çirkin geliyodur
yoksa biri birşey mi söyledi

Evet sen gulme daha iyi olur dediler o gun bugundur rahat gulemiyorum halbuki ben gulmeyi guldurmeyi cok severim

Evet sen gulme daha iyi olur dediler o gun bugundur rahat gulemiyorum halbuki ben gulmeyi guldurmeyi cok severim

Gülmek herkese yakışır özellikle içten olduğunda :) Mümkünse bunları sana söyleyenlerde hiç konuşmasalar daha iyi olur kırıcı olacaklarsa !

Gülmek herkese yakışır özellikle içten olduğunda :) Mümkünse bunları sana söyleyenlerde hiç konuşmasalar daha iyi olur kırıcı olacaklarsa !

Aynen oyle onlar kirici olmayi meziyet saniyorlar bu durum hoslarina gidiyor oblarin ama kendileri de 4 4luk insanlar degiller ki boyle hic olamazlar :-)

Kendını cırkınım moduna sokmussun bır kere her hareketınden bır sonuc cıkarmaya gerek yok herkez saba tumer gıbı gulecek dıye bır kaıdede yok:16:

bence takıntı yapmıssın.. aynanın karsısına gecip gulunce nasıl gorunuyorum diye kendini incelediginden sana oyle geliyordur.

ben de gulerken gozlerım kayboluyor ve yabaklarım tombullasıyor :1::1:
ama gülmekten asla vazgecmem. gülmek hele ki kahkalarla agız dolusu ne buyuk mutluluk ya :9:
oyle an denk gelecek de ben de yuzum gariplesiyor diye gulmeyecem.
oyle bir sey olamaz :12::12::12:
derste bile koyveriyorum valla bazen hocalara aldırıs etmeyip. gulmek guzeldir.
inadına gül
not: gozaltı torbalarım da iyice siser ha :p

Son düzenleme:
Back
X