• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşümm

ben de gulerken gozlerım kayboluyor ve yabaklarım tombullasıyor :1::1:
ama gülmekten asla vazgecmem. gülmek hele ki kahkalarla agız dolusu ne buyuk mutluluk ya :9:
oyle an denk gelecek de ben de yuzum gariplesiyor diye gulmeyecem.
oyle bir sey olamaz :12::12::12:
derste bile koyveriyorum valla bazen hocalara aldırıs etmeyip. gulmek guzeldir.
inadına gül
not: gozaltı torbalarım da iyice siser ha :p

Birsey soyliyim mi ayni benim gulusumu tarif ediyorsun :-)
yani tam olara gozlerim kisiliyor yanaklarim sisiyor ve en onemlisi burnum genisliyor buyuyor :-(

Son düzenleme:
Ay bu benim konum :) Benim de gülerken gözlerim kısılır bir ara buna takmıştım. Lisedeydim o zaman arkadaşlarım bi saba tümer bi sen derlerdi gülmeyi de seven bi insanım çünkü, bi gün ya dedim niye söyleyip duruyorlar bunu, eve geldim gülerken kendimi izliyorum falan ay şurası kırıştı şurada gamze oluştu hoş durmadı burnum şu şekle girdi falan filan ama depresyona gireceğim ciddi ciddi :)) yıllığıma bütün arkadaşlarım sözleşip aynı şeyi yazarak başlamışlar sonra, gülüşüyle kıskandıran hırslı kız! Okuyorum, nasıl duygulandım anlatamam dedim ki niye takmışım ki o kadar tartışmışım herkesle bi sürü laf falan sokmuştum ay utanıyorum biraz çirkef de bi yapım vardı :)) insanlar sevimli sevimli dalga geçiyorlarmış sadece. Demem o ki canım, hiiiiç kafana takma, gülerken çirkin olabilen bi insan görmedim ben. Eminim çok güzel oluyorsundur yakın arkadaşlarınsa samimiyetinden değillerse kıskandıklarından öyle söylüyorlardır. Sevgiler :)

Ay bu benim konum :) Benim de gülerken gözlerim kısılır bir ara buna takmıştım. Lisedeydim o zaman arkadaşlarım bi saba tümer bi sen derlerdi gülmeyi de seven bi insanım çünkü, bi gün ya dedim niye söyleyip duruyorlar bunu, eve geldim gülerken kendimi izliyorum falan ay şurası kırıştı şurada gamze oluştu hoş durmadı burnum şu şekle girdi falan filan ama depresyona gireceğim ciddi ciddi :)) yıllığıma bütün arkadaşlarım sözleşip aynı şeyi yazarak başlamışlar sonra, gülüşüyle kıskandıran hırslı kız! Okuyorum, nasıl duygulandım anlatamam dedim ki niye takmışım ki o kadar tartışmışım herkesle bi sürü laf falan sokmuştum ay utanıyorum biraz çirkef de bi yapım vardı :)) insanlar sevimli sevimli dalga geçiyorlarmış sadece. Demem o ki canım, hiiiiç kafana takma, gülerken çirkin olabilen bi insan görmedim ben. Eminim çok güzel oluyorsundur yakın arkadaşlarınsa samimiyetinden değillerse kıskandıklarından öyle söylüyorlardır. Sevgiler :)
suan lisedeyim ve senin yasadiklarini yasiyorum umarim bunu andacima falan yazmaya kalkmazlar cunku kaldiramam herhalde :-) peki nasil yendin bu dusunceyi

suan lisedeyim ve senin yasadiklarini yasiyorum umarim bunu andacima falan yazmaya kalkmazlar cunku kaldiramam herhalde :-) peki nasil yendin bu dusunceyi

Ya ben zaten hiçbir zaman kompleksli bir kız olmadım öyle düşünceyi yenme olayları falan olmadı yani. Ama ciddi ciddi sinirlenip bir gün sınıftan bi erkeğe "gülüşümle uğraşmayı kes ve aynaya bak belki sen de biraz gülersin dedem kılıklı" dedim sonra bi daha ağzını açan olmadı, ve bugüne kadar bana aşık olan erkeklerin hepsi gülüşüme aşık olmuşlardır, hatta bi şarkı vardı o zamanlar popülerdi, ne güzel güldün o akşam..diye. Onu bi çocuk bana söylemişti okulun ortasında. Ben seviyorum gülüşümü ya :) sen de sev bence ve bu kadar önemseme herşeyi ne demek yıllığıma yazarlarsa kaldıramam, ben şu an yıllığa bakıp gülümsüyorum yazdıkları kötü birşey değil ki, sana gülmek kelimesi kötü anlamlar çağrıştırıyor heralde artık. Yapma bence böyle

valla kendime karsi cok sertimdir acimam yoktur
gülünce cok cirkin oluyorum biliyorum ama sunuda biliyorum
gülmek insani en guzel en sicak gösteren eylemdir
bende gülmeyi ve güldürmeyi cok severim
Allah aglatmasin
sende takma bosver

Birsey soyliyim mi ayni benim gulusumu tarif ediyorsun :-)
yani tam olara gozlerim kisiliyor yanaklarim sisiyor ve en onemlisi burnum genisliyor buyuyor :-(

eee yalnız degılsın :1: kasma bosver.
yasın kucuk o yuzden de arkadaslarının takılması normal.
ilerde bu tarz seylerle karsılasmazsın. ama en onemlisi su an bile takmamak :1:

sen inadına daha çok daha kahkahalarla gül...

böyle tipler insanların komplekslerini farkedip onlardan beslenirler. ya da sadece zevzekliklerinden söylüyor da olabilirler :29:

Benim dişlerim takma. Damaklarım o takma dişleri tutmadığı için ortası ayrıldı malesef. Ben güldükçe arkadaşlarım hep dalga geçti. Yakın arkadaşım olsa güler geçerim ama baya küçük düşürmek için dalga geçtiler benimle. Ne yani şimdi onlar salak salak espriler yapıyor diye hep somurtayım mı.
Bak ben gülerken bunun ":27:" gibi oluyorum özellikle diş kısmı aynı ben ama yine de gülüyorum sende gülersin artık bundan kötü değilsindir heralde :9:

Benim dişlerim takma. Damaklarım o takma dişleri tutmadığı için ortası ayrıldı malesef. Ben güldükçe arkadaşlarım hep dalga geçti. Yakın arkadaşım olsa güler geçerim ama baya küçük düşürmek için dalga geçtiler benimle. Ne yani şimdi onlar salak salak espriler yapıyor diye hep somurtayım mı.
Bak ben gülerken bunun ":27:" gibi oluyorum özellikle diş kısmı aynı ben ama yine de gülüyorum sende gülersin artık bundan kötü değilsindir heralde :9:

Emin degilim :-)

Güldüğünde çirkin olan kimse yoktur bence :16:
Gülmek güzeldir, bir de hiç gülmeyip sürekli somurtan bir insan olduğunu düşünsene :25:

inanırmısınız daha az önce bu konu hakkında konuşuyordum kuzenle.
bencede bana gülmek yakışmıyor.dişle falan alakalı değil bu konular.benim dişlerimde gayet düzgün.ee bunca sene dişlerim için uğraştım tabi güzel olacak ama sizinde dediğiniz gibi gülünce yanaklarım şişiyor.:90::90:
resimlerde falan hafif tebessüm etmeye çalışıyorum o kadar.ama normalde takmam kafama bile.sende boşverrr.:1:

gülmenin yakışmıcai biri yoktur ona buna nasıl görünüyorum diye düşünürsen Hayat geçmez en son ihtimal psikoloğa git rahatlatır bu konuda seni

Evet sen gulme daha iyi olur dediler o gun bugundur rahat gulemiyorum halbuki ben gulmeyi guldurmeyi cok severim

bu mıllet sasırmıs...ne dusuncesızlık bu ya..soylesen ıyı nıyetlıyım ıcımde kotuluk yok derler..ama ben dangalagım demezler...
takmamaya calıs canım..rahat ol sen yaa kıme neee..

Ay kıyamam sana canım benim ya. Sana kırıcı laflar sarfedenlerle muhattap olma.
Ya da bir kere ağızlarının payını ver, bir daha yorum yapamazlar. Size fikrinizi soran olmadı de geç gitsin.
Hem biliyor musun benimde dişlerimin yapısı bozuk. Dişleklik durumum var ve ağzım küçücük dişlerim büyük duruyor o yüzden.
Gülünce bende çirkin oluyorum. Ağzımı kapatıp gülerken problem yok ama 32 diş sırıtınca çok berbat. :1:
Aşırı kafaya takardım önceden. Ama artık özgüvenim yerinde. Gayette gülüyorum kimseyi takmıyorum.
Beğenmeyen bakmasın gülüşümüze dimi ama? :34:

Nasıl güldüğünün bir önemi yok..

Her şeye rağmen gülebilmenin önemi var , kafanıza çok takmayın bu konuyu .. :ssz:

Arkadaşlar biliyorum biraz sacma gelebilir belki ben abartiyor olabilirim ama gülünce cirkin oluyorum yani aynaya bakasim gelmiyor napicagimi bilemiyorum ve bunun yuzunden surekli agliyorum gulerken sanki her an birisi birsey diyecekmis gibi geliyor icten gulemiyorum napicagimi bilmiyorum bana yardimci olur musunuz bu dusunceden nasil kurtulacagim :-((

Allah ağlayacak dert vermesin tatlım ya kafana taktiğin şeye bak kac yasindasin bu arada???

Bende gülünce çok çirkin oluyorum gamzelerim var bide bi sürü kötü görünüyor çok. Ama takmıyorum yahu bunun için ağlanır mı allaşkına :27:

canım eğer gülebiliyorsan en başta bunu bir nimet olarak gör şu zamanda şu zor hayat şartlarında gülemeyen insanlar var malesef

sana ,sen gülmesen iyi edersin diyenlerede hiç ağızlarını açmasalar çok iyi ederler.
sen her zaman gül kim ne düşünürse düşünsün sen içden gülersen çirkin görünmenin imkanı yok

Back
X