• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gümüş göğüs kapağı gerekli mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ismisenver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
69
21
38
32
Lanolinli krem ve göğüs kalkann aldım şuan hamileyim. Gümüş kapaklardan herkes mucize gibi bahsediyor. Ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için emin olamadım. Kullanıp memnun kalan varmı. Kalkan ve krem yeterli mi acaba

Yeterlidir, emin ol ona bile ihtiyaç duymayacaksındır.

Ben hicbirini kullanmadim ve yara olmadi. Bebegi dogru emzirmek yara olmasini onluyor. Eger sorun yasarsaniz alirsiniz. Bosuna para vermeye gerek yok bence.

Ben hicbirini kullanmadim ve yara olmadi. Bebegi dogru emzirmek yara olmasini onluyor. Eger sorun yasarsaniz alirsiniz. Bosuna para vermeye gerek yok bence.
ismisenver ismisenver aynen ben de ihtiyac duymadim.dogru emzirme teknikleriyle ilgili videolar izleyin dogumdan once.ilk birkac gun yara olmustu krem surmustum.sonra gecti dogru emzirince.

Ben almadigima cok pisman oldum. Dogru emzirme teknigi diyor arkadaslar ama bebegim emmeyi reddeden bir bebekti ve sadece 10 gun sonunda ahzina sokmayi basarabilmistim memeyi 10 gun bir kabustu resmen, memeyi cok zor aldigi icin nasil alirsa alsin yeter ki emsin kafasiyla aylarca gogus yaralariyla ugrastim tepinerek aglayarak emziriyordum bu gumus kapaklardan da gec haberim oldu erken haberim olsaydi kesinlikle alirdim dogum oncesi. Eger maddi olarak zorlamayacaksa alabilirsiniz. Gogus yaralari butun emzirme kalitenizi dusuruyor

Lanolinli krem ve göğüs kalkann aldım şuan hamileyim. Gümüş kapaklardan herkes mucize gibi bahsediyor. Ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için emin olamadım. Kullanıp memnun kalan varmı. Kalkan ve krem yeterli mi acaba
Benim 75 günlük kızım var. İlk haftadan beri göğüs uçlarım yara içerisinde, çok kez ağlayarak emzirdim. Her kremi kullandım kimden ne duysam denedim. En son gümüş kapak da aldım. Göğüs ucuma baskı yaptığı için hep sütüm aktı ve yaralarım da düzelmedi. O kadar para verdim bende hiç bir işe yaramadı, kullanmayı bıraktım. O yüzden şimdiden ona para harcama derim.

alıcaksanız silverette marka alın ben kullandım çok memnun kaldım.süt sağdığımda hassaslardı herhalde kanama oluyodu ama o kapakları takınca hemen geçiyor.birde emzirdikten veya sağdıktan sonra çamaşırla temas etmesini istemiyordum ben tuhaf oluyor içim o yönden de ben bayağı kullandım 8 aya kadat

Back
X