Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem içtim hem vajinal yıkama yaptımiçtinizmi acaba
Hayır hiç bi rahatsızlık vermediağrı falan yaptımı acaba, midede
Şahsi kanaatle olabilecek bişey değil maalesef.Evet bilinmediği için özellikle başlık açtım.Cin1 de takip diyerek gönderiliyor hastalar ama gümüş suyu dört ayda temizliyor.Doğal ürün hiç bir yan etkiside yok.Tabi ki sağlık söz konusu kullanmak isteyen araştırır kullanır.Alternatif tıbbı küçümsememek gerek instagramda ademoğlu.adam sayfasını inceleyebilirsiniz.Bu tarz ürünler fazla bilinmiyorlar, faydaları olabilir. Ama maddi manevi beklenmedik yan etkileri var. Ben çok tehlikeli buluyorum. Şahsi kanaatim.
Nasil içtiniz ölçek ve vajianada nasil kullandinizHayır hiç bi rahatsızlık vermedi
Şahsi kanaatle olabilecek bişey değil maalesef.Evet bilinmediği için özellikle başlık açtım.Cin1 de takip diyerek gönderiliyor hastalar ama gümüş suyu dört ayda temizliyor.Doğal ürün hiç bir yan etkiside yok.Tabi ki sağlık söz konusu kullanmak isteyen araştırır kullanır.Alternatif tıbbı küçümsememek gerek instagramda ademoğlu.adam sayfasını inceleyebilirs
Ölçüsü var tarifi var aldıgım yer detaylı anlattı o şekılde kullandım.Herhangi bir yan etksini de görmedimNasil içtiniz ölçek ve vajianada nasıl kullandınız
Manevi olarak?! Merak ettimBu tarz ürünler fazla bilinmiyorlar, faydaları olabilir. Ama maddi manevi beklenmedik yan etkileri var. Ben çok tehlikeli buluyorum. Şahsi kanaatim.
Manevi olarak?! Merak ettim![]()
böbrek hasarı ve nörolojik rahatsızlıklara sebep olabilir. Kullananların rüyaları değişiyor, halüsinasyon görüyorlar.
Gümüş suyunu bizzat kullandım dediginiz gibi halüsilasyon yada herhangi bi hasara yol açmadı. Güvenilir yerden temin edince zarardan çok faydası var.Küçümsemiyorum bilakis merakım var. Ancak tıp biliminin bir metodolojisi var. Alternatif tıbbın böyle bir sistemi yok. Yarar gözlemlemeye dayalı ama zararını hesap etmeyen, yıkıcı tarafını bırakın gözardı etmeyi, bu ihtimale göz dahi atmayan alternatif tıpçılık yanlış.
Alternatif tıbbı modern tıptan sonra alternatif tıp eğitimi almış hekimlerden takip etmeliyiz.
Gümüş suyu vb. ürünler ise alternatif tıp çatısı altında değil, çok ayrı bir grup. Bu yüzden sahte bir ürün. Hakkında çok az araştırma var. Kanıtlanmış bir faydası yok. Aksine böbrek hasarı ve nörolojik rahatsızlıklara sebep olabilir. Kullananların rüyaları değişiyor, halüsinasyon görüyorlar. Antibiyotiklerle ve bazı ilaçlarla beraber kullanılmaması gerekiyor. Fazlası geriye dönülemez ve tedavi edilemez cilt rengi değişikliklerine sebep oluyor. Renkte mavi gri.
Ben kolay kolay hiçbir şeyi kestirip atmamaya çalışırım fayda ve yarara dair şüphe varsa konu netleşene kadar kulak verecek bir yönüm var. Ama şunu net söyleyeyim hakkında biraz bile okuduktan sonra böyle bir ürünü evimden içeriye sokmam. Tehlikeli bir ürün. Lütfen sizde tavsiye etmeyin.
instagramda ademoglu.adam sayfasından aldım.Arayıp detaylı bilgi alabilirsinizYazarmisiniz ben bulamadım
Nasil içtiniz kac ölçek yazabilirmisinizGümüş suyu ile hpv den kurtuldum.Herkese tavsiye ederim.Gerçekden mucizevi birşey.
Yazma şansınız varmi ben göremedim size sormak istedimÖlçüsü var tarifi var aldıgım yer detaylı anlattı o şekılde kullandım.Herhangi bir yan etksini de görmedim
Kafamıza göre kullanmıyoruz sayfaya yazın şikayetınızi söyleyın ona göre onlar bilgi verır.Yazma şansınız varmi ben göremedim size sormak istedim