• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş tek taş ile evlenme teklifi

En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O
surekli gumus yuzugu vurgulamissiniz da. yuzugun materyaline gelene kadar daha cok sorun var...
mesele yuzugun neden yapildigi degil yuzugu getiren kisidir.
adam olsun ip baglasa olur...

Tektaş gumus olmaz,tektas altın ve pırlanta olur.
Buradan belli adamın ne oldugu

En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O
durumu iyi mi kötü mü karar verseniz??

Mevzu gümüş yüzük veya altın yüzük değil, gerçekten durumu yoksa tenekeden bile alsa olurda ben konu sahibinin korkusunu anladım.

Çocuk sırf arkadaşın ciddi adım atmasını istiyor diye oyalamak maksatlı 50 liralık yüzük almış canım, niyeti ciddi falan değil ve daha beteri kendini akıllı sanıyor. Arkadaşın aklını başına alsın ve bitirsin bu işi...

ben yuzugun gumus olmasını gectim ayrıl barıs ciddiyete binince iş terket bu adamdan hayır gelmiycegi zaten belli bu cok iyi bir adam olsa tutkuyla buyuk bir askla sevse gidip maddiyatı yuzunden gumus yuzuk alsa insan gormez bile ama
yuzuge gelene kadar neler var

Sorun burda gümüş yüzük degil bence. Çocuğun davranısları... varsın yuzuk demir olsun yeter ki bi ömür mutlu olabilecegi biri olsun

Ben daha evlenme teklifi göremedim millet gümüş yüzükle bile yapiyor:KK53:

Sen niye taktin ki gumus yuzuk almasina ? Ister gumus olsun ister altin ister dunyadaki en pahali yuzuk ister pazardaki 1liralik yuzukler. Arkadasinin sorunu senin degil. O seviyosa yuzuk onun icin simgedir sadece.

vay anasını, ne arkadaşlar var.
arkadaşının sevgilisi en pahalısından değil de gümüşünden yüzük alınca üzülen, tekrar barışacak diye titreyen, arkadaşının sevgilisinin dıdısının ıdısına bakıp da hesaplar yapıp gözüne uyku girmeyen.

şöyle de kendi hayatından çok bizimkiyle ilgilenen arkadaşımız olmadı bizim, heyhat.

Benden evlenme teklifi aldığında mutlu olup gozu baska bi sey gormeyen bi kiz değil de, yuzugu evirip cevirip inceleyen gumus mu pirlanta mi diye düşünen bi insan olsa karsimda ben de gider baskasiyla evlenirdim.
Allah cocugu kurtarmış asıl.

Ne olacak yani,altın ya da pırlanta tek taş yüzük aldığında mutlu bir evlilik yapacaklarının garantisi mi var? Altın ya da pırlanta yüzük şiddet görmesini,hakaret işitmesini,başkalarına ezdirilmesini,kadın olarak aşağılanmasını,huzurunun kaçmasını engelleyecek mi??O zaman 7 taş pırlanta yüzüğü olanlar en mutlu kadınlar...Of geçin bunları ya,mutluluk sadece bundan mı ibaret??O zaman niye pırlantalara boğulan binlerce sosyetik güzel mutsuz???Bence bırakın hayatının en önemli kararını arkadaşınız versin yoksa arada kalırsınız...

kızın maddi durumu daha iyi ya lüks telefon alabilen insan altın alamaz mı pekala alır
kıza kendini acındıracak ya .
Bazı kızlar da çok tuhaf ne işin olur kendinden düşük adamla bir de muamelesi iyi olsa gam yemeyeceğim

Benden evlenme teklifi aldığında mutlu olup gozu baska bi sey gormeyen bi kiz değil de, yuzugu evirip cevirip inceleyen gumus mu pirlanta mi diye düşünen bi insan olsa karsimda ben de gider baskasiyla evlenirdim.
Allah cocugu kurtarmış asıl.

kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57:
Bu kısmı okumadınız galiba .Yüzük ne demek hanfendi ben seninle bir ömür yaşamak istiyorum demek değil mi ?Gümüş ne iş ?Çok mu normal?

Arkadaşının gözü kör galiba,böyle bir insanla mutlu olamaz. Gümüş yüzüğe lafım yokta, adam zırt pırt ayrılıp bi de evlenmekle tehdit etmesi komik...

Yüzüğe gelene kadar ohoo... Adam başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. Arkadaşınız sanırım kör, böyle bir adamın gerçek yüzünü göremediğine göre. Aldığı kıytırık bir gümüş yüzün, onu da başkasıyla evlenirim küçültürüm diye tehdit ediyor. Peh... Hadi canım yürü yoluna derdim ben olsam. Peki bu kız arkadaşınızın ailesi falan yok mu, sormuyorlar mı, ilgilenmiyorlar mı?

Gebersemde onsuzluktan..
"Yuzugu kucultturmem gerekicek pff" diyeni yanimda barindirmam zaten..

Birde sey dikkatimi cekti..
Eskiden aileler tanisma asamasina gelince surekli terk ediyormus sonra kendi geri donuyormus..
Simdi terk edince niye bu baskasiyla evlenirim tehtidleri..
Yuzugu takti diye kizi ona muhtac mi goruyor nedir...

S..tir git kimle evleniyosan evlen diyebilse keske arkadasiniz yuzugu suratina atarak.

kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57:
Bu kısmı okumadınız galiba .Yüzük ne demek hanfendi ben seninle bir ömür yaşamak istiyorum demek değil mi ?Gümüş ne iş ?Çok mu normal?
konu sahibine ne ya da sevgilisine ne kime ne aldigindan? o zaman durumu ona yetmis simdi de gumus yuzuge.
evet hanimefendi yuzuk ben seninle bi omr gecirmek istiyorum demek. bunun altini gumusu bilmem nesi olmaz.

olur da evlenecek saf bir kız
bulamazsa yüzüğü genişletip kendi de takabilir
ne de olsa masraf etmiş çocukceğiz yazık

Back
X