Gün Akşam Oldu Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ali Rıza Bey karakterini canlandıran usta oyuncu Halil Ergün, Gold Film’le el sıkıştı.Beş yıl boyunca çarşamba günlerine damgasını vuran ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde Ali Rıza Bey karakterini canlandıran usta oyuncu Halil Ergün, yılbaşından beri setlerden uzaktı.

Gelen teklifleri değerlendiren Ergün, Gold Film’le el sıkıştı.

Daha önce ‘Büyük Yalan’ dizisini birlikte çektiği başarılı yapımcı Faruk Turgut ile el sıkışan Ergün, yine ağır bir dramla seyirci karşısına çıkacak.

Eşini kaybetmiş ve çocuklarıyla yalnız kalmış bir aile babası karakterini canlandıracak olan Ergün’ün yeni dizisinin senaryosuna Hanımın Çiftliği‘ni kaleme alan Elif Usman ve Evren Şit imza atacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin başrolünde Halil Ergün var.

Ergün, yine dizide çocuklarıyla sorun yaşayan acılı bir babayı canlandıracak.

Eylül yayında başlayacak olan Gün Akşam Oldu'nun senaryo ve oyuncu kadrosu için hazırlıklar devam ediyor.

Yıllar sonra setlere dönmeye hazırlanan Filiz Akın, “Gün Akşam Oldu” dizisinde Halil Ergün’ün eşini canlandıracak. Akın’ın çocuklarını ise Mustafa Üstündağ, Serhat Teoman ve Nergis Öztürk oynayacak

Türk sinemasının sarışın güzeli Filiz Akın, 22 yıl sonra setlere dönüyor. Son olarak 1989 yılında TRT 1’de ekrana gelen “Geçmiş Bahar Mimozaları” dizisinde Hümeyra karakterini canlandıran Akın’a yıllardır yüzlerce rol teklifi gitti. Kansere karşı verdiği savaş nedeniyle teklifleri kabul etmeyen Akın, daha sonra sağlığına kavuşmasına karşın 90 dakikalık dizi temposunun içine girmek istemedi. Akın, istediği gibi bir sinema teklifi de gelmeyince setlerden uzak kalmayı tercih etti. Ancak Akın, geçelerde kendisiyle görüşen Gold Film’in patronu Faruk Turgut’un, Halil Ergün’lü dizisi “Gün Akşam Oldu”nun senaryosunu okuduktan sonra teklife “Evet” dedi. Andaç Haznedaroğlu’nun yöneteceği dizide Akın, Eşref Bey karakterini canlandıracak olan Halil Ergün’ün eşi Saadet Hanım rolünü canlandıracak.

Akın’ın oğlu ‘Muro’

Nuran Evren Şit ve Elif Usman’ın kaleme aldığı dizide Ergün ve Akın’ın 5 çocuğunu canlandıracak olan oyuncuların üçü belli oldu. “Kurtlar Vadisi Pusu”da Muro karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ, “Kıskanmak” filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde aldığı “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” kazanan Nergis Öztürk ile genç yıldız Serhat Teoman, “Gün Akşam Oldu”da Eşref ve Saadet çiftinin çocuklarını canlandıracak. (Milliyet)

Hani böyle bir rol daha oynamayacağım demişti ?

Yok kalsın , bir 5 sene dram daha kaldırmaz bu yürek.

ay hep aile babasını oynuyor ya

bir kere de mafya babasını oynasın.orda ne ağzımızın tadı bozulmasın diyen çıkar ne de dertli çocuklar...

en azından zengin falan olur.

Türk sinemasının iki usta ismi Halil Ergün ve Filiz Akın; ilk kez birlikte kamera karşısına geçiyor.

Yıllardır hiçbir projeyi kabul etmeyerek kameralardan uzak duran ikili; 'Gün Akşam Oldu' adlı dizide birlikte rol alacak. Ergün ve Akın; dizide beş çocuklu, birbirini çok seven bir çifti canlandıracak. Show TV'de yayınlanacak olan dizide; Nergis Öztürk, Mustafa Üstündağ, Serhat Teoman, Mehmet Can Mincinözlü, Başak Daşman gibi oyuncular da var.

diziyi izleyen yok galiba......filiz akın öldü ne olacak şimdi...

bir yaprak dökümü vakası daha........ama filiz akın nasıl dönecek diziye tekrar.....of kimse izlemiyor galiba......

Bende merak ettim Filiz Akın ölünce çok şaşırdım bakalım neler olacak ileriki bölünlerde

Bence Filiz Akının ilk bölümden ölmesi saçma olmuş....Hemde toprağa gömüldü....Yani sırlar aleminden geri dönmesi diye bir şey olamaz artık....Peki annesiz bu bölüm nasıl ilerleyecek.....Bu kadarcık mıydı annenin rolü....Gerçekten ilerde ne olacak merak ediyorum....İlk başta beğeniyordum ki kadın öldü beğenmedim.....

dün saba tümerde cıkmıstı....rolü bu kadar degıl galıba...şimdi moda oldu ya dizi gerıye sarıyor yanı geçmişte yaşananlar anlatılıyor..sanıırm öyle olacak....

dün saba tümerde cıkmıstı....rolü bu kadar degıl galıba...şimdi moda oldu ya dizi gerıye sarıyor yanı geçmişte yaşananlar anlatılıyor..sanıırm öyle olacak....

hımmm anladım canım,bak o zaman güzel olur olabilir dizi...........Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için......
Çünkü böyle ünlü bir oyuncuyu ilk bölümden çıkarmaları yakışmazdı zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…