Gun asırı

bu konu hakkında herkes çok şey söylüyor.
bazı doktorlar gün aşırı
bazı doktorlar 1 gün deneyip 1 gün boş geçın diyor
asıl önemli olan takıntı ve stres yapmamak

Bir geceyi boş geçirseniz yumurtlamayı kaçırmazsınız merak etmeyin. Sperm sizin vücutta yaklaşık 3 gün yaşıyor.

Ovulasyon testi alın yumurtlamayı takip edin o zaman.

Canım sperm 72 saat yaşar.48 saat yeni kaliteli sperm için önemli...o yüzden doktorunu dinle.yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın,siz bu 48 saate yani gün aşırıya uyarsanız,zaten yumurtayı bekleyen canlı spermler hep olacaktır...ama 48 saate uymayıp daha sık birlikte olursanız yeterince sperm oluşmayabilir.sağlıkçıyım bu bilgilerin hepsi bilimsel canım duyum değil güvenebilirsin ;))

bende anlamam şu gün aşırıdan dr bana persembe ve cts ilişki yapın dedi.saat aralığı vermedi :D

Canım sperm 72 saat yaşar.48 saat yeni kaliteli sperm için önemli...o yüzden doktorunu dinle.yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın,siz bu 48 saate yani gün aşırıya uyarsanız,zaten yumurtayı bekleyen canlı spermler hep olacaktır...ama 48 saate uymayıp daha sık birlikte olursanız yeterince sperm oluşmayabilir.sağlıkçıyım bu bilgilerin hepsi bilimsel canım duyum değil güvenebilirsin :KK66:)
saglıkcı değilim ama bu konularda az da olsa bigim vardır ama olayın psikolojik boyutuda çok önemli

hanımlar doktorlar gebelık ıcın gun asırı ılıskı tavsıye edıyo ama ben yumurtlamamı kacırıcam dıye rıske atmak ıstemıyorum.30 saatte bır beraberlık buda gun asırı sayılır mı sonucta 24 saatı gecıyo.Bı mukemmmel soruyu doktoruma soramadım heyttt demesın dıye cevaplamak ısteyen olursa cok sevınırım.30 saat sperm kalıtesını yenılemeye yeter lı olurmu ?
Endişeye gerek yok sperm içerde 4 güne kadar canlı kalabiliyor hatta ovulasyondan 6 gün önceki birliktelikte bile gebelik oluştuğu görülmüş gün aşırı yeterli;)

bende anlamam şu gün aşırıdan dr bana persembe ve cts ilişki yapın dedi.saat aralığı vermedi :KK70:
giitiğim bir doktor elime reçete yazar gibi ilişki günlerini yazdı o hafta 6 akşam ilişkiye girmemizi söylemişti başka püf noktalarıda verdi

işte o hücreler denk geldi mi geliyorlar ama biz mecburen dr ile yanyana getirmeye çalışıyoruz. kocamızı seviyor beğeniyoruzda hücrelerimiz neden birbirini sevemedi bulamadı bilmem neden bu kadar nazlılar :D

Çok yaparsan bişey olmaz sadece kızın olur :))
Ya birakin allah askina. Bilmeyen de inanacak. Cinsiyetin sperm miktariyla ilgisi YOKTUR. Yumrtaya girebilen hucre x kromozomu tasiyosa kiz Y kromozomu tasiyosa erkek olur. Bu hucrenin digerlerine tek ustunlugu daha hizli "yuzmesidir" miktar kesinlikle etkilemiyor...

hanımlar doktorlar gebelık ıcın gun asırı ılıskı tavsıye edıyo ama ben yumurtlamamı kacırıcam dıye rıske atmak ıstemıyorum.30 saatte bır beraberlık buda gun asırı sayılır mı sonucta 24 saatı gecıyo.Bı mukemmmel soruyu doktoruma soramadım heyttt demesın dıye cevaplamak ısteyen olursa cok sevınırım.30 saat sperm kalıtesını yenılemeye yeter lı olurmu ?

Back
X