4 haftalık hamileyim yanlışlıkla çamaşır suyu kullandığım bardaktan su içtim

Valla ben seni anlamadım. Endişelisin ama hala burada yok benim yüzümden bir şey olursa diye korkuyorum, yok eşimden çekiniyorum, yok hangi acile gitsem... gerçekten endişeli misin ne istiyorsun anlamadım. Sana burdan yok yaa bir şey olmaz denmesini mi bekliyorsun. Git işte bir acile içine neresi siniyorsa ayh
Ya canım ne olcak az bir çamaşır suyundan bir şey olmaz dememizi bekliyo bence hdjdjdjsk hamileliğimin başıma 1-2 kez kullanmak zorunda kaldım çamaşır suyu o da 2-3 kat maske eldivenle. Solumak bile zararlı

Mrb bugün oldu . Temizlik yaparken bir bardağa çamaşır suyu kullandım ve fark etmeden o bardağa su doldurdum yarısını içtim içer içmez geri attım. fark ettiğimde hemen suyu geri attım ve hemen süt içtim meyve yedim vs. Bebeğime bişey olmuş mudur🥹🥹
bol bol su içmen gerekir yine de doktora git için rahat etsin.

bunca insanın dedikleri seni tatmin etmemiş ama 15 yıllık bir hemşire olarak diyorum ki acile git. Eğer seni tatmin etmezse başka yere git. Varsa görüştüğün özel bir kadın doğum doktoru ona ulaş onun vasıtasıyla git acile. Ama git. Bebeğin gelişimi ilk 12 hafta içinde çok önemli. Çoğu kalıtsal ve çevresel sorunlar bu evrede olan olaylar yüzünden oluyor. Kanına karışmışsa en azından seyreltilir. 3-4 gün sonra kanama ile gidip üzülmektense şimdi git de üzül. Bilmeden bir ihmal ettim ama sonrasında elimden geleni ettim dersin. Diğer türlü ihmal üstüne ihmal etmiş olursun 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

bunca insanın dedikleri seni tatmin etmemiş ama 15 yıllık bir hemşire olarak diyorum ki acile git. Eğer seni tatmin etmezse başka yere git. Varsa görüştüğün özel bir kadın doğum doktoru ona ulaş onun vasıtasıyla git acile. Ama git. Bebeğin gelişimi ilk 12 hafta içinde çok önemli. Çoğu kalıtsal ve çevresel sorunlar bu evrede olan olaylar yüzünden oluyor. Kanına karışmışsa en azından seyreltilir. 3-4 gün sonra kanama ile gidip üzülmektense şimdi git de üzül. Bilmeden bir ihmal ettim ama sonrasında elimden geleni ettim dersin. Diğer türlü ihmal üstüne ihmal etmiş olursun 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Hemşire hanım size değerleri atsam size zahmet siz de kontrol edebilir misiniz

Bu arada hcg değerime bakabilir misiniz
Bu Arada hcg değerime bakabilir misiniz

IMG_1506.webp

Durumunuz ne oldu bari gittiniz mi ?
Ben bile hamileyken klorsuz çamaşır suyu çeşidinden aldım.
Şu bingonun çocuk resimli şişesi.

Back
X