Gun asırı

hanımlar doktorlar gebelık ıcın gun asırı ılıskı tavsıye edıyo ama ben yumurtlamamı kacırıcam dıye rıske atmak ıstemıyorum.30 saatte bır beraberlık buda gun asırı sayılır mı sonucta 24 saatı gecıyo.Bı mukemmmel soruyu doktoruma soramadım heyttt demesın dıye cevaplamak ısteyen olursa cok sevınırım.30 saat sperm kalıtesını yenılemeye yeter lı olurmu ?
Ovulasyon testi al

Hic bisey olmaz sadece psikolojik olarak cok dusunmemen gerek kaldim mi oldu mu tuttu mu diye ustunde durmayip akisuna birakman ilk yapcagin sey olsun

biz ovulasyona denk gelen 4 gun boyunca yaptik ama meger o zaman ben ovulasyonda degilmisim. rasgele yaptigimiz ertesi hafta tek denemede hamile kalmisim.
oglumda ise 1 hafta boyunca her gun yaptik. yine ilk ay hamile kaldim. spermde bi etkilenme olmadi bizde :)

Sevisgen bir tip olarak söylüyorum ki bu şekilde saatli sevisemem
İcimden gelecek
Bu nasil is yahu

Ben 1 gün var 1 gün yok , preseed ve clearblue ovulasyon testi 3 lüsü ile hamile kaldım. 3 ay denedik 4. Ayda hamileydim

Canim benim adetlerim duzenliydi, yumurtlama gunumu hesapladim, ondan 3 gun once ve 3 gun sonrayi kapsayan o bi haftada 2 gunde 1, ve bir tanesini mutlaka.yunurtlama.gunune denk getirdim ve oldu, tabi bu isler.kismet, tamamen Allah in elinfr, ama sepebleri yerine.getirmek bakimindan bunlari yaptim. Heralde tam yumurtlama gunune.gelmis ki, oglum oldu.

Back
X