• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Eşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam

Eşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam
Senin esin abartmis canim ya. Guzelce konussan ikna olmaz mi peki

Eşiniz bu düşüncelerini değiştirmeli. Sakın dediğini yapmayın,sakın alıştırmayın.
Sizi başta nasıl sevdiyse öyle kabul etmeli.

Hmmmn... ya deviyi güdecen, ya her allahin günü sinir krizi gecirip benliği yok edip yasayacan yada gidecen.

Adadim zihniyeti bu. Değişmez.

Hee, birde demekki eşiniz kola, dirseğe hazlaniyor. İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş
aynen oyle herif o kadar azmis ki kol gorunce bile tahrik oluyor
pis sapik

Gerici herif ya.
Yobaz diye Defalarca kez bağırdım
Kendi mi diyor akrabaları için mi
Bastan böyle beklentisi varsa söylemesi gerekirdi. Orta yolu bulmanız lazım o öyle sen böyle dersen huzur kalmaz.
Akrabaları yüzünden tüm sülalesi örtülü diye
mübalağa sanatını nasıl güzel kullanmış eşiniz
Bu abartmanın da ötesinde ..
Senin esin abartmis canim ya. Guzelce konussan ikna olmaz mi peki
Olmuyor. Akrabaları burdaymış
Çok terbiyesiz ve lafını bilmeyen bir eşiniz var. Ne yani kısa kollu giyen, askılı giyen kadınlar o...mu oluyor ? Hey Allah'ım ya.
Hiç hiç akıl sır erdiremiyorum gerçek iç dünyasını 2 ayda gösterdi
Böyle bir adamı bulup evlenen sizsiniz
Size sormak lazım nasıl böyle aşaladığını ?!
İnanın evlenmeden önce şort giyerdim hatta o bana derdi hep kot giyiyorsun renkli renkli elbiseler giy diye evlendik böyle oldu.

Bizde boyle sorunlar hic olmadi. Karismaz bana.

Zaten dekolte ve mini giyinmiyorum. Pantolon bluz gomlek tisort vs.

Yani şurani kapat diyecek bir yanim olmadi. Benim tarzim onada uyuyor.

Ama senin koca fena!!!!

Akrabalarinin olmadigi sehirde olunca o...spuluk olmuyor muymuş? :) Ee taşinin madem temelli hepiniz rahat edin.
Eşim beni kisitlamaz pek. Evlenmeden once nasilsam öyleyim. Ne cok kapali, ne cok acik ve yerine gore giyinirim zaten.
Bir tanidigim var eşi sizinki gibi. Kadin pardesulu, basortulu cok kapali ama yazin başka yerde bikiniyle denize girerken gördük. :)))

Back
X