Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkulacak birşey yok gibi geldi bana canım ama doktorun ne diyecegi önemli tabi. .Bebeğin göŕunmemesi normal endişe etme geç görünüyor bazen, kese ile ilgili doktoruna sor canım için rahatlasin üzme kendini inşallah her şey yolundadir
Gerçekten psikolojim bozuldukorkulacak birşey yok gibi geldi bana canım ama doktorun ne diyecegi önemli tabi. .Bebeğin göŕunmemesi normal endişe etme geç görünüyor bazen, kese ile ilgili doktoruna sor canım için rahatlasin üzme kendini inşallah her şey yolundadir
Canimmm Allah senden razi olsun .. Biraz rahatladım.. İnşallah bi sorun cikmaz .. Sen hamile misinRahim de ön ve arkadan basık olduğundan gebelik kesesinin de küre şeklinde olmaması normaldir. Özellikle de kalp atışı duyduğunuza göre endişelenmenize gerek yok. Gebelik kesesinin kenarları düzgün, kalemle çizilmiş gibi olmalıdır. Kenarların girintili çıkıntılı olması daha önemli bir tehlike belirtisidir. ........bak bu da doktorun cevabı sakin ol ve bebeğinin kalp atışını duyacagin günü bekle korkma hersey yolundadir bak olabiliyormus böyle şeyler
Acile niye gittinizKizlar kesemin sekli yuvarlak degil fasulyeye benziyor .. Bugun 5+6 olduk .. Dun acile gittim ultrason dan bakildi bebek gözukmedi ama kesemde yuvarlak degil.. Ben nerelereee gidemm(
Senden de razi olsun canım benim rahatla tabi ya..bak ne güzel hamilesin nur topu gibi bebişin olacak inşallah. .yok ben hamile değilim canım 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim, 6yaşinda oğluşum var ikincisi olsun istiyoruz bakalım nasip inşallahCanimmm Allah senden razi olsun .. Biraz rahatladım.. İnşallah bi sorun cikmaz .. Sen hamile misin
Acile niye gittiniz
Bende mayista gecirdim kimyasal gebelik canim yaa aksam doktor yine dedi onu gebelikten saymiyoruz diye.. Insallah senin de olur hayırlısı ile saglikli bebegin insallahhhh :)Senden de razi olsun canım benim rahatla tabi ya..bak ne güzel hamilesin nur topu gibi bebişin olacak inşallah. .yok ben hamile değilim canım 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim, 6yaşinda oğluşum var ikincisi olsun istiyoruz bakalım nasip inşallah
Evet canım bana da aynısını söyledi ama biz sayiyoruz işte,sağolasın canım benim inşallah çok teşekkür ederim. .dikkat et kendine iyi düşün pozitif ol inşallah cinsiyetini de burdan paylaşacaksinBende mayista gecirdim kimyasal gebelik canim yaa aksam doktor yine dedi onu gebelikten saymiyoruz diye.. Insallah senin de olur hayırlısı ile saglikli bebegin insallahhhh :)
Ay inşallah canimm yaaa insanin boyle şeyler duymaya ihtiyaci var sanirimm dua edelim birbirimize .. Allah yar ve yardimcimiz olsun herseyin hayirlisini versin sana da hayırlı saglikli evlatlar versin .. Benim bebegimide bana bagislasin insallah hayırlısı ile amin amin aminnnEvet canım bana da aynısını söyledi ama biz sayiyoruz işte,sağolasın canım benim inşallah çok teşekkür ederim. .dikkat et kendine iyi düşün pozitif ol inşallah cinsiyetini de burdan paylaşacaksindaha bizimle doğumunu da bebişinin
Bi sürü aminn canım beniminşallah ne zaman ihtiyacın olursa yaza bilirsin sevgiyle kalAy inşallah canimm yaaa insanin boyle şeyler duymaya ihtiyaci var sanirimm dua edelim birbirimize .. Allah yar ve yardimcimiz olsun herseyin hayirlisini versin sana da hayırlı saglikli evlatlar versin .. Benim bebegimide bana bagislasin insallah hayırlısı ile amin amin aminnn![]()
Insallah bir sey yoktur cnm acildeki doktorlar korkutmayi sevio genelde o yuzden mumkun oldugu surece bn gitmemeye calisiorum bnde lekelenmem yuzunden 5+5 haftalik filanken gittim doktor kesenin icinde fetus yok kesede duzensiz dedi hatta elimdeki kagida kese duzensiz die yazip belirtti bn aglaya aglaya eve gittim snra kendi doktoruma gittim doktor her sey normal dedi o zaman dunyalar bnm oldu yani bu haftada bebegin gorunmemesi normal 1 doktorla kalma bnce baska doktorada git Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canm cumlemizin insallahAdin gbi umut verdin bana Allah razi olsun canimm. . 20sinde benim kontrolumm ..Allahim bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin inşallah.. Peki senin kesen nasıldı yani normal miydi canim
Ay benimki yumurta falan alakasizdi yani .. Uzun fasulye gbi mi desem miz gbi mi desem garipti .. Yolk kesesi vardi sadece .. Rabbim hayırlara yordursun insallah aynen su tatil bitsin hemen doktora aticam kendimi dusunmek mahvediyor yaa :)Amin canm cumlemizin insallah
Su an ultrason resmi yanimda degil olsa atardim yumurta gibiydi biraz kenarinda bi cikinti var gibiydi ama diger doktorda normal sekildeydi cikinti filan goremedik doktorun cihazinin iyi olmamasi filanda cok etkiliyor o yuzden iyi bir doktor bulup onada muayene ol hayirli sonuclar alirsin insallah cnm![]()
Oyle yap canm Allahim gonlune gore versin insallahAy benimki yumurta falan alakasizdi yani .. Uzun fasulye gbi mi desem miz gbi mi desem garipti .. Yolk kesesi vardi sadece .. Rabbim hayırlara yordursun insallah aynen su tatil bitsin hemen doktora aticam kendimi dusunmek mahvediyor yaa :)
Kese yuvarlak olunca gebeliğin sağlıklı olduğunu kim söyledi sanaKizlar kesemin sekli yuvarlak degil fasulyeye benziyor .. Bugun 5+6 olduk .. Dun acile gittim ultrason dan bakildi bebek gözukmedi ama kesemde yuvarlak degil.. Ben nerelereee gidemm(