Gün geçmiyor ki kavgasız bir günümüz olsun, bu en kötüsüydü.

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
arkadaşlar daha önce bi çok kez konu açtım sizlerin yorumlarınızı dinledim birazda kafanızı şişirdim en son dünkü olayı anlatıcam.dün pazar eşim çalışıyordu bende annemlere gittim her pazar giderim eşim götürürdü.hafta içide bi gün yani fırsat buldukça giderdim ama hep surat yapıp zehir ederdi bana günümü neyse uzatmıyım.dünde gittim msj attı akşama seni getirsinler die kardeşim getirir bazan.bende neden sen gelmiosun sen gel dedim yok dedi öle uzadı bi daha pazar gitmiceksin dedi.olay büyüdü tartıştık ayrılmaya kadar geldik.babamı arayıp gelip alsınsan seni dedi.bende sen ara dedim.babamı aradı ben pazarlarını gelmesini istemiyorum dedi babama.babamda teli aldı bana dediki ein istemiyosa gelme.ben çıldırdım sabaha kadar ağladım.çok karışığım ne yapmalıyım.akıl verin lütfensenağlama

ayy ne zor böyle bi adamla yaşam ve evlilik.
nasıl bi zihniyet bu,neden anene,babana gidemeyesin yaa.bu senin en doğal hakkın,gideceksin tabiki.
cnm senin işin çok zor gerçekten.allah sana sabır versin diim.

ayy canım aglama.belki istiodur onunla pazarını geçir onun yanında dur. karı-koca pazar geçirin istiodur özlemiştir karısını belkii

hafta içi bir gün gideceksin benden izin almadan gitmiyceksin dedi.
şart koştu yoksa eşyalarını al git dedi

tamamda bi hafta evde duralım bu pazarı beraber geçirelim de demi güzellikle söle sertçe ve şartla söledi

jeliboncum eşin ailesine her pazar gitse bu durumdan sende rahatsız olursun öyle değilmi..ailene gitme demiyorum sakın yanlış anlama..pazar istemiyorsa hafta içi git..bunu sana kötü bir dille söylemiş düşüncesizlik etmiş.. pazar günleri gitmeyiver.. eşinle beraber olun akşama kadar.. günün keyfini çıkarın...

eğer her pazar ailene gidiyorsan eşin biraz haklı ki adam seni bıraksınlar demiş düşün eşin bütün hafta çalışmış bide üstüne üstlük pazrada çalışmış bu adam nekadar yorulmuştur evinde dinlenmek istemiş olabilir çünkü oraya gelseydi en az 1 saat oturacaktı bence birazda kendinde sorun ara :/

Ben anlamıyorum ya,en ufak bir tartışmada hemen boşanalım diyenleri,
eşyalarını al git diyenleri...
sizin konularınıza şöyle bir baktım da,çıkan tartışmalar
kusura bakmayın ama çok gereksiz tartışmalar...
pazar günü neden gittin annenlere,neden şurada kalmadık vs.vs...
inanın hayatta çok daha zor ,içinden çıkılamayan sorunlarla karşılaşıyor insan,
o zaman bile boşanalım denmiyor.... boşanma lafı sakız gibi ağza alındıysa eğer,
gerçekleştiğinde de çok şaşırtmaz insanı...
kısaca evliliğinizi sağlam temeller üzerine kurun ki,
ufak bir rüzgarda yıkılmasın hemen...
sevgiler...

canım nacızane fıkrım sakın kızma alınma burası bılıyorsun bısey olunca senın ıyılıgın ıcın fıkırler beyan edebılecegımız bır yer. ama bak su ayazılan tum yazıları oku herkes bıseylere kızıyor. senın her pazar annelere gıtmen bencede sınırlenılecek bısey. bılmıyorum ama yanlıs geldı bana. hafta ıcı gıt yada arada bır gıtsen ıyı olur cunku evlenınce her ınsan evde onu bekleyen bırının olmasını ıster.

1- Neden her pazar ailenizin yanına gidiyorsunuz ki, hafta içi gidin böylece sorun kalmaz.
2- Eşinizin koyduğu bir yasak için neden illaki babama sen söyle deyip, annenizin babanızın da huzurunu kaçırıyorsunuz. Kendiniz bu sorunla başetmeniz gerekirken, neden ailenizi olaya katıyorsunuz. Eşinizle konuşur orta yolu bulursunuz, böyle ufak tefek tartışmalara neden ailelerinizi karıştırıyorsunuz.
3- Songül'ün söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Bahsettiğiniz sorunlar sorun bile değilken hemen boşanmayı neden düşünüyorsunuz. Hayatta anneye babaya gitmekten, orada burada kalmaktan daha büyük sorunlar var.
Sizler böyle ufak tefek şeylerde ceketinizi alıp gidecekseniz, kusura bakmayın da evliliğe zerre hazır değilsiniz. Bunu hem erkek hemde kadın için söylüyorum. Böyle şeylerle evlilik kurumu sarsılıyorsa bence gerçekten bitirmektede fayda var gibi gözüküyor. Çünkü en ufak şeyde boşanmayı düşünmek o evlilikten memnun olmadığınız anlamına gelir.

eşin senin pazarları ve sık sık annenlere gitmenden hoşlanmıyor demekki...

sende eşin istemiyorsa gitmezsin, peki ama tek sorun bumu boşanacak kadar.....

aranızda herşey dört dörtlük de senin annenlere gitmenmi tek sorun?

canım eşin haklı.onlarında haftada 1 gün tatili oluyor ve eşlerini yanında istiyorlar.pazar günü annenlere gitmekle sen haksızsın.mademki hafta içi gönderiyor,hafta içi git ve hafta sonu eşinin gönlünü yap.benim eşimde her pazar yanımda olmasa bende kızarım.lütfen bunu eşinin yaptığını düşün ve birdaha karar ver kim haklı

Arkadaşım valla bencede her pazar gidilmesi biraz fazla...zaten evliliğe alışma süreci yaşıyorsunuz..eşinde her pazar ailesine gitse sende rahatsız olurdun...bir sürü sorun yaşıyorsunuz...anladığım kadarıyla eşinde biriktirip bir patlama yapmış..yasaklaması falan yanlış ama..artık seninde bir ailen var oda eşin...o ayrımı senin yapman sınırları senin çizmen gerekiyor...helede evlilik oturana kadar...inatlaşmaya gitmeyin...

ben 21 senelik evliyim.boyumdan büyük çocuklarım var.bizimde iyi kötü günlerimiz geçti.az şeyler yaşamadık ama şu güne kadar evimle ilgili,eşimle ilgili hiçbir sorunumu hatta hastalıklarımı bile aileme anlatmadım.biz ailelerimizden uzakta ayrı bir şehirde yaşıyoruz.ailemin yanına giderken pazartesi giderim ve cumartesi dönerim.çünki pazar günü eşim evde.o tatil gününü birlikte geçiririz.
yani sende evlenip ev kurmuşsun.biraz evinde eşinle vakit geçir.ayrıca her şeyi ailene aksettirme.gün gelir biz eşimizi affederiz ama ailemiz unutmaz

aileme gitmeme karışçak adama hoşt derim kimse kusura bakmasın
ama sende adamın izin günlerinde gitme o evde yokken git yani

çok sinirleniyorum neden bu evliliklerde insanlar empati kurmazlar needeeeeeennn ??? arkadaşım öncelikle burbuk arkadaşıma kesinlikle çook katılıyorum yani sen neden okadar çok gidiyosun ki annene bide kendini eşinin yerine koy sen onun okadar çok gitmesini istermiydin ya ben eskiden annemlere çok yakın otururduk kaynanam gile de çok uzaktık sırf eşim öle kendini kötü hissetmesin bak oraya hep gidiyo ben gidemmiyom diyipte üzülmesin diye bu kadar çok gitmezdim biraz EMPATııı YAAA

bende arkadaşlarla aynı düşüncedeyim. ailene gitmeni yasaklayamaz ama pazar günü eşin çalışsada sen evde otur. eşin için hazırlan. hafta içi git eşine de haber ver.
çok fazla inatlaşmalara gitmeyin.
boşanmak için tek sorun bu mu?
hem niye babanı aratıyorsun kendi aranızda tatlıklıla halledemediniz mi? biraz alttan al üstüne gitme.

canım daha 6 aylık evlisin ilk başlarda böle sürtüşmeler olur birbirinze alışana kadar olucak böle şeyler ama önemli olan bunları uzatmamak daha başta böle uzatırsanız olmaz en güzel zamanlarınız kavga ederk geçirmeyin eşim almaya gelememiş olabilir sende her hafta sonu gitme canım yani kim olsa kızar kusura bakma ama küçücük bişeyden kavga çıkartmışsınız konularınza baktımda hep ufak tefek şeyleri büyütmüşsünüz böle kavgacı olucanıza biraz uyum sağlasanız bende annemlere gidince gel al beni dediğimde almıyosa üstelemiyorum üstelersem oda bana aynısını der yani gelemiyosa gelemiyo ne olcak sen gidiver yani hiç gereksiz yere kavga etmişsiniz böle hemen boşanmayı düşünmende yanlış eşinle aslında aranda öle büyük sorunlar yok sadece alttan almıyosunuz o kadar

hafta içi gıdersen tek basına gıtmek zorunda kalacaksın..hafta sonu esınle gıtmek senın ıcın daha ıyı tabıkı ama onunda bır pazarı var..kanımca1 hafta gıdın 1 haftayı evde gecırın..mesela benım annem bu aksam gelın der..hafta sonu ıcın eşime sormadan katıyen gelıyoruz demem..boylece sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…