Benim eşimde pazar günleri bi yere gitmemi istemez
Ama benimki tersine kendi ailesine gitmek istemez
Çünkü orası kalabalık ama bizimkilere gitmeyi sorun etmez
Bizimkilerde istediği kadar uyur gezer tozarız
Bi pazarım var rahat etmek istiyorum seninle dinlenmek istiyorum diyor
Belki eşinin de böyle bi isteği var
Eğer tek sorun pazarları ailene gitmense pazartesi git salı git
Ama uslübu çok çirkin bana başka sorunlarda var gibi geldi[/QUOTEkesinlikle katılıyorum,banada başka sorunlar varmış gibi geldi.Birde bişey söyliyeyim bir evlilik baştan nasıl başlarsa öyle devam eder.Hemen babanı arayıp öyle demesi çok yanlış olmuş.Bence bunu bi kere yapan daha sonrada yapar.Sanki ailene tepkiliymiş gibi geldi bana,bu olayda bahanesi olmuş.Öyle her tartışmada aileler aranmaz.Bence bunu onada söylemelisin.Baktın anlamıyor biraz burnunu sürttür,birazda o ağlasın.klava:
her pazar annenleremi gidiyosunakannehir valla ben aynı şehirde olmamıza rağmen ayda 2 kere gidiyorum annem babam bile tembihliyo kızım eşini bıktırma ne zaman isterse ozaman gel diye yani odahaklı kendince insan biraz özel hayatı olsun ister ,bi arkadaşım var 1 yıllık evli nerdeyse 3 günde 1 annesinde uzak olmasına rağmen herkes yüzüne annenden ayrılamıcaktın ne diye evlendin diyolar,ortasını bulmak lazım bence.... boşanmak bu kadarda kolay olmamalı....aile çok önemli ama artık farklı sorumluluklarımız oldugunuda unutmamalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?