Gün geçmiyor ki kavgasız bir günümüz olsun, bu en kötüsüydü.

Eşinin sert bir dille seni uyarıp kural koyması yanlış belki ama baban bile hak vermiş ve eşin istemiyorsa gelme demiş canım sende hafta sonları gitme belki eşin emrivaki yaptığını düşünüyor o yüzden kızmıştır. Evlilikler bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı. Bir daha düşün ve öyle karar ver derim ben.

jelıbon arkadasım kusura bakma bende arkadaslara katılıyorum.hatayı bıraz da kendınde aramalısın.ufacık seylerden bosanma lafını etmenız çok çirkin.haftada bır yada 2 haftada bır gıt annene ne olacak.unutma sen artık bekar degıl bır aılesın...bunun sorumluluklarını bılde oyle davran...eşınde ilgi bekler.

anne kuzusu kadınlar neden evleniyorsunuz hiç evlenmeyin dah iyi adam haklı bıkmış artık
anna kuzusu erkeklerden gıcık alıyorum buda tersi
:dilcikar:

Elbette kendi ailenle ne şekilde görüşeceğine kimse karışamaz, ama bunun dengesini öncelikle sen kurmalısın. Evet, onlar ailen, ama artık bir de "hayat arkadaşı"n var. Tatil gününü eşiyle birlikte geçirmek istemek bir insanın en doğal hakkı. Kaldı ki siz yeni evliymişsiniz.

Eşinin de tepkisi çok yanlış olmuş, onu savunuyoruz sanma. Ama dediğim gibi dengeyi sen kurmalısın. Sen hâlâ onların çocukları olabilirsin, ama altı aydır artık kendi evinin kadınısın.

Umarım önce biraz empati, ardından da karşılıklı konuşma ile bunları aşar, bir daha ayrılığın lafını bile etmezsiniz. Öyle her pürüzde "tamam buraya kadar" denen bir evlilik olamaz çünkü.

Allah yardımcınız olsun.

Benim eşimde pazar günleri bi yere gitmemi istemez
Ama benimki tersine kendi ailesine gitmek istemez
Çünkü orası kalabalık ama bizimkilere gitmeyi sorun etmez
Bizimkilerde istediği kadar uyur gezer tozarız
Bi pazarım var rahat etmek istiyorum seninle dinlenmek istiyorum diyor
Belki eşinin de böyle bi isteği var
Eğer tek sorun pazarları ailene gitmense pazartesi git salı git
Ama uslübu çok çirkin bana başka sorunlarda var gibi geldi

ay çok zor bi durum evet etrafımdan görüyorum bazı eşler böyle gitmelerini istemiyolar ailelerine canım sende eger eşini seviyosan yuvanın dağılmasını istemiyosan biraz gitme onlar sana gelsin

her pazar annenleremi gidiyosunakannehir valla ben aynı şehirde olmamıza rağmen ayda 2 kere gidiyorum annem babam bile tembihliyo kızım eşini bıktırma ne zaman isterse ozaman gel diye yani odahaklı kendince insan biraz özel hayatı olsun ister ,bi arkadaşım var 1 yıllık evli nerdeyse 3 günde 1 annesinde uzak olmasına rağmen herkes yüzüne annenden ayrılamıcaktın ne diye evlendin diyolar,ortasını bulmak lazım bence.... boşanmak bu kadarda kolay olmamalı....aile çok önemli ama artık farklı sorumluluklarımız oldugunuda unutmamalıyız...

yok artik :) ayda iki kerede cok az ama ya!

Saka bir yana bencede esin annene nezaman gidecegine karisamaz ama
sen kendini onun yerine koyup öyle düsün canim.
Pazarlari evdeyse sende baska gün gidersin. Ama sana benden izin alip öyle
gideceksin diyemez...

Benimde esimle sorunlarim olmustu, annemle ilgili ama ben direndim
ve galip geldim :))

eşin pazar günü evde olsa tabii ki gitme, ama kocan çalışıyormuş pazar günü, ne bekliyordu ki yapayanlız evde oturmanı mı, pekte masum bulamayacağım eşini bu konuda. Ne yapsaymışsın peki, tek başıan çarşı pazar mı gezseymişsin, tek başına sinemaya mı gitseymişsin, yoksa arkadaşlarınla bara mı gitseymişsin, insanın annesine gitmesinden daha masumane ne olabilir bilemiyorum

Canım eşin sadece pazar günleri evdeyse belkide seninde pazar günlerini evde geçirmen daha iyi olur,birlikte zaman geçirmek istiyor olabilir bence bu konuda tartışmanıza bile gerek yoktur.Sende hafta içi günlerde annenlere git istersen tabi sen bilirsin

Canım pardon ya ben eşinin pazarda çalıştığını bilmiyordum o zaman sana bu konuda karışması tabiki doğru değil

pazar günleri eşim çalışsada anneme yakın oturmama rağmen asla gitmem
kayınvalidemede gitmem
pazar günleri aile gezmelerinden hiç hoşlanmam
o gün benimdir eşim evdeysede onunla geçirmek isterim onuda böyle alıştırdım
çok büyütülecek bi sorun değil sakın eşinle zıtlaşma sakin bi zamanında konuşun
bvelkide her pazar talimli gibi gitmene sinir oluyordur sadece hafta içi gitmeye çalış bi süre
orta yolu bulmaya bakın boşanacak bi sebep değil bu aklınıza getirmeyin böyle şeyleri

belki evde onu beklemeni istiyodur..
Belki ona hazırlıklar yap yemek hazırla akşam gelince de güzel başbaşa bi akşam geçirelim istiyodur.
Adamın en doğal hakkı.
Yani her hafta sonu da bence abartıı..

yukarda yazdıklarıma ek olarak eşinin babana bunları söyleyip yüz göz olması hiç hoş değil, sonuçta bu aranızda bi mesele, neden adamcağızı karıştırıyorsunuz ki, herkesin normal anlayışı farklı, eşim çalışıyorsa o gün aileme gitmekte hiç bir abartı yada anormallik göremiyorum ben, tüm hayat eşe göre programlanırsa, kiminle ne zaman görüşülceğine kadar koca karar verirse, insan sürekli kendi kişiliğinden ödün verirse daha burda çoook konular açılır
bakalım sen de ona ailene gitmiceksin de, noluyo, nasıl kıyamet kopuyo, burdaki arkadaşlar da dahil herkes sana demediğini bırakmaz herhalde o zaman

arkadaslar ben mi cok asiyim yoksa siz mi cok sessizsiniz??????? kocam bana sunu sunu yapcaksin, eger yapmazsin al esyalarini git dicek, benim cevabim ''beni istemiyosan sen defol git, beni bu tur seylerle tahdit edemezsin'' olur...neden susuyorsunuz bu tur sozler karsisinda, nasil susuyorsunuz? yuz verin verin, soylenenlere cevap vermeyin sonra da kocam niye boyle yapiyo deyin! ya gucunuzu gosterin biraz, siz de insansiniz, sizin de agziniz diliniz var...siz de gucunuzu gosterin, esiniz alisacak bu duruma zamanla ve sizi o sekilde kabul edecek, etmezse de cehenneme kadar yolu var demeniz gerekiyor...kimseye katlanmak zorunda degilsiniz...erkek milletine kil oluyorum kk'daki bayanlarin sorunlarini okudukca yaaaaaa kötükedihüso
ayrica arkadasim esin pazarlari izinliyse esini tek basina birakip gitmeyiver baska yerlere, pazar gununu beraber gecirin!

:çok üzgünüm:slm arkadaslar ben yeni uye oldum
arkadaslar benim esimle sorunum lutven bana fikir verin esimle 12yillik evliyiz evliligim suresince 1hafta iyiysek 1hafta tartismaliyiz bu siralar bende bi takinti oldu esim beni aldatiyormu acaba diye bu kaniyada soyle vardim onceleri esim benim yanimda baska bi bayana baktigini hic farketmemistim ama simdi ben yanindayken baska bi bayana baktigini farketiyorum acaba bugun bakan yarin beni aldatirmi diye dusunuyorum SIZCE BOYLEMI.ve bunuda esime yansitiyorum beni aldatiyosun baska kizlara bakiyosun diye ve kavga cikiyo acaba yanlismi yapiyorum yalvaririm fikir verin cok bunaliyorum lutven.

ya simdi adam seni pazar günü yaninda istiyordur belki annenin yaninda ne isin varki evlisin kocanin yaninda ol bence o evde olmadigi zaman git sende annene hem niye o seni alsin istiyorsunki vakitlice git gel gidebilioyrsan geledebilirsin yani ben bunda sabaha kadar agliycak birsey göremedim biraz iyimser bak olaya hic annenle görüsme dememiski sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…