Gün geçmiyorki evde bir tartışma çıkmasın

Geçen yine bi yorumunuzu gördüm bu tarz siz çocuk yapmaktan baya korkar hale geleceksiniz bu gidişle

Geçen yine bi yorumunuzu gördüm bu tarz siz çocuk yapmaktan baya korkar hale geleceksiniz bu gidişle
aynen ya valla burada okuyorum ya millet cinsellik bitiyor filan yazıyor ödüm patlıyor allahım bu durum ne olacak şu forumda da bdv den başka bir yerde böyle dolanmıyorum

Yanlış anlamayın ama eşiniz ne yapıyorsun ki sen deme cesaretini sizden almış.Sonuçta çocuklar ikinizinde evladı.
Ben eşim banyoya gidecekse hemen bunu fırsata çeviririm sırayla iki çocuğuda veririm eline yıkar sonra kendisi duş alır.:))
Yada çamaşır katladım ütü mü var canım ya senin ütün çok güzel oluyor bi yapıversen derim.Ütü yapmayı bilmediğimden mi tabiki hayır eli alışsın azcık ayol:)
Bazen balkondaki saksıları değiştirimisin derim toprakla uğraşmayı sever.Hemen hanına iki kova su koyarım eehh artık yıkarsın buraları diye:)
Yağmur yağdığında cam dışında iz olmasın derim mesela elinde çekçekle çeker:))
Bir keresinde kızımı uyuttum ama salonu bir görmen gerek resmen oyuncaklar talan olmuş gibi.Odaya girerken sadece ayağıma batmasın diye iteledim şöylece.Geçtim tv karşısına elimde kumanda ohhh.Eşim içeri geldi oooo muhtarın hanımını çağırayımda toplasın dedi.Bende gerek yok canım muhtarın hanımı yorulmasın sen bi zahmet toplayıver deyip resmen oda toplamasını kitledim adama:))
Napalım ikimizde çalışıyoruz ve evde 2 çocuk var.İşin ucundan tutmazsa olmaz.
Biraz daha teşvik amaçlı sen güzel yaparsın felan deyip işi iteleyin derim.

Hanımlar mesajlarinizi okudum ve uygulamaya basladim. Ev yine dagildi ellemedim bende bi tencere yemek yapmak icin mutfaga girdim
Esimde marketten geldi güya birsey olmamis gibi konusuyor filan temizlikci meselesini actim.ciddiye almadi.
Ben cok ciddiyim dedim. O da ben seni herkese anlatir rezil ederim dedi.
Hic rezil olacak durum gormedim herkese soyle hatta bende anlatirim ne var bunda luks bile sayiliyor dedim.

Gecti karsima bana aralarda cok konustumu soyledi tabii yalan o kadar bunamadim

Sen sizofreniksin galiba dayanamicam vallah annen seni idare edemiyo ben nasi edicem sen olmamissin dedim
Once guldu sinirle sonra kalkti bana vurdu iste adami cileden cikartiyosun dedi sen boylesin dedi.

2 gundur bol su icmeme ragmen sutum azaldi senin yuzunden halkkimi helal etmiyorum uzuntu stresten cocuk resmen bos cekiyor dedim..
Kalktim giyindim disari hava almaya cikmak istedim sadece...oda guya bitti filan diyo kiyafet iki parca cikardi guya tr geri doncek guldum dedim o kadar hakaretine ben sana hic bisey yapmadim sen vuruyosun bu uc oldu seni aldattimmi paranimi savurdum.yemegi temizligimi yapmadim sen iki cocugu birak beni bile hak etmiyosun dedim baya saydirdim biseyciktim...adam terminator kesildi basima

vurdu derken?
baya odunmuş senin kocan.
evli kalıp kalmamak senin bileceğin işte, ben böyle adamı annesinden doğduğuna pişman etmeden huzur bulamazdım.
seni niye önemsemiyor, neden bu kadar saygısız?

2015 ve 2016 yılındaki konularını alıntıladım ve benzer içerikler.

kocanın seni sevdiğine emin misin?
yurtdışına kapak atmak için seni kullanmış olmasın?
ya da bilmediğin bir haltlar karıştırıyor.

Öyle kocanın gırtlağına çökerim :))

Taviz vermemeyi öğren önce .. çocuk ve ev işi sorumluluğu sadece sana ait değil .. iş bölümü yap , günlük birkaç saat kendine ayır ..çalışmadığı günler yarı yarıya ,çalıştığı günler ,atıyorum : sen supuruyorsan o silsin , sofra kuruyorsan o toplasın, toz alsın ,etrafı toparlasın. .bebişlere baksın .. hiçbirini kabul etmiyorsa yardımcı kadın alsın .. herşeyi geçtim ,o çocuklara bakabilmek için ruh sağlığının yerinde olması gerekir ..kendini sıkıştırma bu kadar ..ne demek çocukla birlikte çamaşır katlamak? Ver çocuğu eline yada çamaşırları ..

yeni gördüm ya eşiniz size vurdu mu birde terbiyesiz bence herşeyi bir kenara bırakın sizin evliliğiniz cok sıkıntılıdı şiddet varsa o evlilik bitmiştir

Sanırım asıl sorunun eşinle ne yapsa zaten gozune bakatacak.
,anladıgım kadarıyla calısmıyorsun ve buyuk cocuk krese gıdıyo, yarım gun bıle gıtse senı rahatlatır dıye dusunuyorum, yanı camasırlar dag olmaz evı b.k goturmez senın anlattıgın gıbı.
adama cocugu yedır demıssın sonrada oturup izlemişsin yavaş falan dıye yakınıyorsun. senı asırı derecede anlıyorum ama ıste sorunun adamın yavas yedırmesı degıl adamın ehrseyının sana batması. bırak nasıl yedırırse yedırsın ısterse bır saate yedırsın, sana dert olmamalı bu.
evdeyken sana yardım etse ne guzel ama her adamdanda evı sılıp supurmesı beklenemez, sen çamasır katlarken cocukla ılgılenırse ne ala, anladıgım zaten sendekı cokda matah bırsey degıl. vurma kısmına zaten gırmıyorum o cok baska bır olay, ınsanlar bu durumda bosanıyor...
Eger bosanmayacaksan bu evlılıgı surdureceksen bence herseyı kafana takma, ev ısını duzene sok, cocugun okuldayken dıgerı uyuyunca ne fazla bır saate her ısını hallet. kalan kalsın. ev ısı dıye kendını yeme, ıkı kap yemek kokmayan bır ev bence yeterde artar bıle.
sınırlerını bozup ıyıce kendını hasta edersın Allah korusun.

benım esımde boyle yenı konu actım ve bızde tek cocuk var ıkıncısı olsa kafayı yerdım yada adamı boğazlardım herhalde, derdını anlatsanda kale almıyor bu tıpler, yap desen ıs yapmazlar, yapsalar bın tane naz nıyaz, yapma bacım yapma sal gıtsın, hatta at buyugu babasına enınde sonunda ılgılenecek...

Birgun iki cocugunuzu da birakip disari cikin bakalim ne yapacak bay herseyi bilen 2 saat yeterli olacaktir pes etmesine

zıkkımın körü sen o cocukarı çeyizinde etirmesin yardım etsin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…