gün geçtikçe daha kötü oluyorum

haha çok iyimiş sizede tanı koyuyor :)

Ülkenin yarısı psikolojik olarak çöktü diğer yarısı dünya yansa umrum değil modunda. Ortası olsak rahat edeceğiz de işte yok maalesef.

bence erkekler daha kötü durumda zaten hastalık hastalarıydı şimdi bir hastalıklarına korona eklendi yazıııııkk :)

ahahah şahane bir kapak :)

Allah yardımcınız olsun

Ahh bulaşmadan anlatamayacak gibiyiz ben de hemşireyim su süreçte bazilari rahat geçirirken bazilari mahvoluyor yeni geldiğim yerde covid yoğun bakimdaydim kaç defa içeri girdiğimi bilmiyorum sayısızdır. mobing bir taraftan sonra hamile olduğumu öğrendim bu süreçte covidde olmasam bile nöbet ya da hastane ortamı olacak ve işe başlayacağim. düşünmüyorum allah sağlik versin çocuğuma bebeğime çalişiriz beklemek sabır ve duadan başka hiç bir şey gerçekten yok bi çok kişi dişardan kapiyor tedbiri alalım gerisi allahtan sakin kalalım mümkünse içerde

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsun.
Şahsen sizlerden hepimizin helallik almasi gerektiğini düşünüyorum.
Eşimde sağlık çalışanı oda cok fazla hasta ile temasta olmasada yinede hastane ortaminda olmasi dahi bir tehdit..
Dedim ya hakkınızı nasil öder, nasıl bilinclenir toplum bilmiyoruz..

Çok ciddi belirti vermeden test yaptırmak demissiniz gecen saglik ocağına giden kaynvalidemede sakin gitme hastaneye değilsen bile olursun demişler ne gibi bi sorun yaşarsak teste gitmeliyiz biraz acarmisin konuyu mesela benm boğazda yanma var göğsümde arada batma hissediyorum evden çıkmamaya karara verdim varsa birine bulastirmayayim diye ama boyle belirsizde olmuyor yani kesin koronayim yada degilim diyemiyorum hangi durumda test yaptırmak mantıklı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…