- Konu Sahibi emreaydinfan
-
sımdı pısman oldun dımı yaptına belkı burnun surtsun dıye yapıodur.valla canım yapıcagın sey ya son kez bı msj atıp tukurdugunu yalıcaksın daha dıkkat edıcem bıda okadar takmıcam suprız olaylarına dıcen.yada onun aramasını beklıceksın yapmak zorundasın ararsan rezıllık
her ay kutlamak da neyın nesı cnm yaa.. bencede cok mantıksız :/ seneden seneye kutlarsınız. tbi sen böle yapaarsan kutlanacak sene kalmıo :/ biz mesela 1 ekim de 9. senemize giriyoruz. bunu unutsa kızarım ama aydan aya kutlamak cok garıp geldı bana.
bence cok büyütmüşsün bu olayı..
git ve onun haklı oldgnu söyle ve gönlunu al bence..
2 kere mesaj attım olmıcak dedi bidaha atarsam küçük düşmüş olmaz mıyım
küçük düşmek değil ki bu.. hatalı olan sensın cnm.. naz yapacak olan o =) sen değilsin..
o hiç atmaz mı sence cnm :2:
sana msj at derim ama tek bi şartla bir daha böle seyleri sorun etmiceğine gerçekten inanıosan..yani şimdi msj atıp barısıp 1 ay sora aynı seyleri yasıcaksanız hiç boşuna kendini yorup da dil dökme ugrasma
2 kere attım uyuşmuyoruz lütfen zorlaştırmayalım dedi sürekli asıl ben onları hatrladıkça bahane mi yaptı diye düşünüyorum böyle bişeyden ayrıldı
biz de nişanlımla ilişkimizin ilk aylarında buna benzer bi sebepten ayrılıoduk ama sora aklım basıma geldi ve günlerce dil döktüm barıstık :))) bidaha da sürprizmiş romantiklişmiş istemedim :))) ztn hangi erkek romantik ki :))))eylülde de evleniorz :))) darısı senin basına insallah canım :))) çok da sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..kısmetinde varsa her türlü biraraya gelirsiniz ztn olmucağı varsa da napsan olmaz
biz de nişanlımla ilişkimizin ilk aylarında buna benzer bi sebepten ayrılıoduk ama sora aklım basıma geldi ve günlerce dil döktüm barıstık :))) bidaha da sürprizmiş romantiklişmiş istemedim :))) ztn hangi erkek romantik ki :))))eylülde de evleniorz :))) darısı senin basına insallah canım :))) çok da sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..kısmetinde varsa her türlü biraraya gelirsiniz ztn olmucağı varsa da napsan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?