Gün geçtikçe daha kötü oluyorum :(

çok sevindim canım hayırlı olsun :) doğru sölüyosun öyle tabi ama böyle saçma bi nedenden olunca aklımdan çıkaramıyorum hiç arayıp sormaması zoruma gidiyo

çok tesekkür ederim canım :)) valla ne yap et onu bir daha böyle sebeplerden dolayı tartışma çıkarmıcağına ikna et ve bence yüzyüze görüşsen daha etkili olabilir :)))

bana olan saygısını kaybetmekten çok korkuyorum 2 kere hayır dedim anlamadın mı diye düşünmesinden korkuyorum

bana olan saygısını kaybetmekten çok korkuyorum 2 kere hayır dedim anlamadın mı diye düşünmesinden korkuyorum

ya öyle diyip demiceğini az cok konusma tarzından anlarsın..seninle konusurken sanki barısmak istio ama olmucağını düşündüğü için mi barısmıo yoksa cidden mi niyeti yok barısmaya anlarsn..eger cidden niyeti yoksa ugrasma ztn..ama onun da barısmaya niyeti varsa naz yapıo demektir :))))

çok tesekkür ederim canım :)) valla ne yap et onu bir daha böyle sebeplerden dolayı tartışma çıkarmıcağına ikna et ve bence yüzyüze görüşsen daha etkili olabilir :)))

yaz tatili nedeniyle farklı şehirlerdeyiz cnm eylül sonuna kadar aynı sehirde olamıcaz kafam allak bullak hiç bi çözüm yolu bulamıyorum

ya valla su serpiyosunuz içime :) sence ayrıldığımız gün ve 2 gün snra attığım mesajlara neden olumsuz davrandı barışmaya niyeti olsa o zaman da belli etmez miydi

yaz tatili nedeniyle farklı şehirlerdeyiz cnm eylül sonuna kadar aynı sehirde olamıcaz kafam allak bullak hiç bi çözüm yolu bulamıyorum

ztn noluyosa uzaklık yüzünden oluo.. biz de tartıstıımızda farklı sehirlerdeydik ve o durumda kavga etmek kdr igrenç bişi yok seni cok ii anlıorm..bence canını sıkma ve tek yapman gereken onu inandırmak..eger ztn samimiysen bunu ona da hissettirirsin..

ya valla su serpiyosunuz içime :) sence ayrıldığımız gün ve 2 gün snra attığım mesajlara neden olumsuz davrandı barışmaya niyeti olsa o zaman da belli etmez miydi

bence o hala senin bu huyundan vazgeçebilceğine inanmıo..sen ona sürpriz-romantizm diil onu istediini hissettirdiğin gün barısmak istiosa eger barısır..ama şu da var sen ne istedigine karar ver önce..

peki nasl bi mesaj atmalıyım sizce kızlar

Bana asil o bahane aramis ayrilmak icin gibime geliyor,
yani tamam sen cocukluk etmissin ama niyetin sadece nazlanmakmis belliki,
e oda hemen yok uyusmuyoruz, ben seni mutlu edemiyorum,
yani tipik erkek yalanlarina / bahanelerine basvurmus
resmen bahanesi olmus ayrilmak icin
e 2 kerede mesaj atmissin yine yanasmamis,
bu cocugun barisasi yok gibi geliyor bana :S

Uyuşamıyacağınızı söylemiş zaten neden daha fazla kurcalıyorsun.
Çocuk söylemiş zaten yapım böyle diye üstüne üstüne gidersen böyle olur canım, çokk kaprisli davranmışsın.

ya nekadar gereksiz bi konu yüzünden sevgilini kaybetmişin çok haksızlık etmişin ona ben bazen yıl dönümünü bile unutuyorum her ay sürpriz nekadar saçma bişey bence çok bile dayanmış sana yanlış anlama ama

canım bence tekrar başlamak için mesaj filan atma.tamam sevgilin haklı ama sen de haklısın bence.o nasıl süpriz yapan biri değilse sen de bekleyen birisin değişemezsiniz de.o yüzden tekrar bir araya gelseniz de aynı sorunlar devam eder.kaybetmemek için sen b süre takmıyor gibi yapsan da eninde sonunda patlak verir.karşındaki erkek ara sıra senin de istediğin tarza ufak süprizler yapıyor olsa eminim ki sen bu kadar takmayacaksın bu konuya. o yüzden ben sana hatalısın diyemiyorum.herkesin huyu suyu beklentileri farklı bişeyler bekliyor olman da gayet normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…