Gün geçtikçe dibe çöktüm

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
Çok yalnızım ben bu hayatta ana yok baba yok var da yok kimselere güvenim yok arkadaş diye bi kavramı çok oldu unutalı kendimi işe atıyorum insanlar bana bu garip geliyor halleri hareketleri en fazla bu ay dayanıp çıkıyorum istense sonra evde bunalım giriyorum iyice hadi başka iş yine oluyo yazmaya da usendim şimdi neye yariyacakki

Is kafa dagitmak icin birebir. Hem yeni insanlar ile tanisirsin. O insanlar once arkadasin sonra ailen olur zaman gecirdikce. Ailen ile ilgili sorunlarini bilmiyorum ama onlarla tekrar iletime gecmeyi tekrar bir aile olmayi deneyebilirsin. Eger hicbirini yapamam dersen belki yeni bir yerde yeni bir hayat kurmak iyi gelebilir. Yeni bir tecrube yeni insanlar yeni bir ortam

Bizim bu günde şehir değiştirmişler anne babam haberimiz yok 15 gun sonra öğrendik şok olduk tabi e aslında sasirmamaliydik ama insan yinede üzülüyor

Bizim bu günde şehir değiştirmişler anne babam haberimiz yok 15 gun sonra öğrendik şok olduk tabi e aslında sasirmamaliydik ama insan yinede üzülüyor

Haberimiz yok, şaşırmamalıydık vs diyorsun, kimle haberin yok? Ayrıca depresyonda falan olabilir misin? Bir uzmana mı gitsen acaba?

2 kardeşiz biz onun için öyle dedim gerçekten kotuyum yıllarca kendi kendime avutmaya çalıştım beceremedim demekki iyice KÖTÜ kedi durumum

Konuşmak yazmak yaptığım herşey zor geliyor bana zorluyorom kendimi çok zorlu yorum biyandan derdimi dökmek istiyorum biyandan kimseyi görmek istemiyorum ben içim dekileri öylece herkese söylemek istiyorum birikenleri ve bidaha tanidik kimseyi görmemek istiyorum

Terapi almalısınız bence.Herkesin hayatında böyle zor zamanlar oluyor inanın ki.Siz kendinize yeni bir sayfa açmak için direnin.İnanın,dua edin,zorlayın kendinizi.

Koca bayram gecti evimebi kişi gelmedi bayram için oysa tatlilar yemekler yaptım ne çocuklarım ne kardeşler arama dilar bile kendimde suç aramaktan yoruldum iyi abla değilim iyi anne değilim iyi evlat değilim ben diye diye yedim kendimi

Kimseye karışmam çok aramam bunalbunaltan ne bilim insanlari anlamiyorum neden kimseye KÖTÜLÜK yapamam sesiz kendi halinde biri olunca bunu mu hakediyorum

Sorun bayram ziyareti ise...Bu sizden kaynaklı bir durum değil.Bu bayram biz de öyleydik.Hatta geçen bayram da.Gelen gideni geçtim arayıp soran bile yok.

Koca bayram gecti evimebi kişi gelmedi bayram için oysa tatlilar yemekler yaptım ne çocuklarım ne kardeşler arama dilar bile kendimde suç aramaktan yoruldum iyi abla değilim iyi anne değilim iyi evlat değilim ben diye diye yedim kendimi
Çocuklarım bayramda aramasa ben arayıp eşek sıpaları deyip fırçayı çekerdim. Başkalarına bir şey yapamazsınız da çocuklarınıza söyleyebilirsiniz. Kendinize acıyıp oturmayın öyle.

Çocuğun içinden gelmedikten sonra fırça atsan ne olur kendime acımak degilde kızmak diyelim yarın işi bırakıncam hemen bu pisikolaktan randevu alicam umariumarım iyi gelir bana

Back
X