• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gelir hesap döner.... Rabbim çok büyüksün... Anlayana tabii...

kayinpederin baya uyanik mis
eger erkek hasta olsa kadin demezki cocuklarina siz bakin ben koye gideyim diye
yani kadin kendi basina kalsa Allah rizasi icin bakin diyecem ama
sapasaglam oglu var kocasida var
canim evinde istemiyorsan bir yolunu bulup bakici tutmaya yardimci olun kendi evinde bakilsin
sonucta sende calisiyormussun
yinede iyi dusun ilerde pismanliklar yasamamak icin

sevgili arkadaşlar beni anladığınız , içimdeki hesaplaşmayı gördüğünüz ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o kadın daha 1 ay hastanede yatacakmış doktor öyle söyledi. kayınpederle tekrar konuştum. oğlumun istemediğini onun piskolojinin bozulacağını anlattım. benim tek amacımın oğlumun sağlığının bozulmaması olduğunu söyledim. Ayrıca biz geçinemeyiz o gözleriyle bile beni tahrik eder bende karşılık veririm dedim. ama o senin annen dedi bana... bende yok yaaa ne annesi dedim beni burdan kovarken bana o eziyetleri ederken sen burda değilmiydin dedim.. karının yanına al dedim.. bana hastaneden çıksında konuşuruz dedi ve öyle kapadı konuyu bakalım neler olcakkk hepinize sevgilerr.....

ya size inanamıyorum..

o durumda siz olsanız ne yapardınız..yatalak halinizle sizi bir başınıza bıraksalar..

hatasız kul olurmu sizde onlar gibi olabilirdiniz..şeytana uyabilirdiniz..

sakın bakma niye senin başına atıyorlarki.kayınbabanda amma kurnazmış

ya size inanamıyorum..

o durumda siz olsanız ne yapardınız..yatalak halinizle sizi bir başınıza bıraksalar..

hatasız kul olurmu sizde onlar gibi olabilirdiniz..şeytana uyabilirdiniz..

boşuna dememişler, "ne ekersen, onu biçersin"... kayınvalide ve onun yaptıklarına sessiz kalan kayınpeder ile oğullar bunu ekmişler ki bunu biçiyorlar. kendi düşen hiç ağlamasın boşuna.

çalışan biri nasıl bakarki.. birde 9 yaşındaki çocuk kendine zor bakar babannesine nasıl bakacak..
kayınpederin otursun evinde köye falan kaçmasın.bir kadın tutup baktırsınlar..bunun başka bir yolu yok..

sevgili arkadaşlar beni anladığınız , içimdeki hesaplaşmayı gördüğünüz ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. o kadın daha 1 ay hastanede yatacakmış doktor öyle söyledi. kayınpederle tekrar konuştum. oğlumun istemediğini onun piskolojinin bozulacağını anlattım. benim tek amacımın oğlumun sağlığının bozulmaması olduğunu söyledim. Ayrıca biz geçinemeyiz o gözleriyle bile beni tahrik eder bende karşılık veririm dedim. ama o senin annen dedi bana... bende yok yaaa ne annesi dedim beni burdan kovarken bana o eziyetleri ederken sen burda değilmiydin dedim.. karının yanına al dedim.. bana hastaneden çıksında konuşuruz dedi ve öyle kapadı konuyu bakalım neler olcakkk hepinize sevgilerr.....

yaaa demek senin annen.seninde bilmem kaç senelik eşin iyi günde kötü günde diye imza atmakerken iyiydi şimdi hakkını versin önce eşine sahip çıksın.sizde arada gider ilgilenirsiniz.kayınpederinde akıllı adammış vesselam kafası kurnazlığa çalışıyor.

beni anlayan ve benim hayatımıda düşünen arkadaşlara çok teşekkürler ederim ama burda beni fazlasıyla eleştiren bazı arkadaşlar onlara tek bir soru sormak istiyorum.. yeni doğum yatınız 1 haftalık lohusasınız ve bu kadın kocanı doldurup senin dövülmene sebep oluyor dikişlerin patlayacak kadar.. lohusa kendi derdinde olan biri nekadar hata yapar soruyorum size sebebini söyleyimmi kendi paramla özelde doğum yaptığım içindi bunlar o parayı ona verecekmişim benim k...ım çok değerliymiş nasıl onu dinlemezde gidip o hastede doğum yaparmışım... bunun üstüne seni ilgilendirmez para benim dermişim.. daha yazayımmı.. oğlum doğduğunda onun nüfusuna kaydettirmem gerekiyormuş çocuğumu niye biliyormusunuz bize ve vermiş hakkıymış... yok dedim diye beni o...pu ilan etti. oğlum sevmiyor dedim niye biliyormusunuz.. kıreşden önce 2 ay kadar baktırdım çocuğuma bu kadına sabah bırakıp akşam aldım. yemeğini yapıp verdim ama o kadın müsvettesi benim oğluma kendi göğsünü emzirip oğlumun hasatenelik olmasını sağladı. çocuğum 1 sene ağız yaralarıyla boğuştu ve daha neler neler.. yazdıkça çıldırıyorum elim ayağım titiriyor... şimdi sorarım beni eleştiren arkadaşlara buyrun siz bakarmısınız böyle bir kadına. ki bunlar bukadarda değil...

ayyy ne cahillik ne iğrençlik nasıl kendi memesini verir çocuğa
söyleyecek söz bulamadım başka çıldırmamak elde değil.

beni anlayan ve benim hayatımıda düşünen arkadaşlara çok teşekkürler ederim ama burda beni fazlasıyla eleştiren bazı arkadaşlar onlara tek bir soru sormak istiyorum.. yeni doğum yatınız 1 haftalık lohusasınız ve bu kadın kocanı doldurup senin dövülmene sebep oluyor dikişlerin patlayacak kadar.. lohusa kendi derdinde olan biri nekadar hata yapar soruyorum size sebebini söyleyimmi kendi paramla özelde doğum yaptığım içindi bunlar o parayı ona verecekmişim benim k...ım çok değerliymiş nasıl onu dinlemezde gidip o hastede doğum yaparmışım... bunun üstüne seni ilgilendirmez para benim dermişim.. daha yazayımmı.. oğlum doğduğunda onun nüfusuna kaydettirmem gerekiyormuş çocuğumu niye biliyormusunuz bize ve vermiş hakkıymış... yok dedim diye beni o...pu ilan etti. oğlum sevmiyor dedim niye biliyormusunuz.. kıreşden önce 2 ay kadar baktırdım çocuğuma bu kadına sabah bırakıp akşam aldım. yemeğini yapıp verdim ama o kadın müsvettesi benim oğluma kendi göğsünü emzirip oğlumun hasatenelik olmasını sağladı. çocuğum 1 sene ağız yaralarıyla boğuştu ve daha neler neler.. yazdıkça çıldırıyorum elim ayağım titiriyor... şimdi sorarım beni eleştiren arkadaşlara buyrun siz bakarmısınız böyle bir kadına. ki bunlar bukadarda değil...

çok üzüldüm canım.çekmeyen ne bilsin ya bol keseden atıyorlar.ama sor bakalım kendileri aynı durumda olsa bakarmıymış asla bakmazlar.atıyorlar ancak sakın evine getirtme canım sakın.senin yaşadıklarına benzer çok şeyler yaşadım bende neler çektiğini çok iyi anlıyorum.

canım çekmiş biri olarak sonuna kadar haklısın bakmamakta

benim takıldığım nokta kayınbabanın kadını yani eşini size bırakıp köye gitmesi

hani iyi günde kötü günde diye söz vermiştik

adamdaki rahatlığa bakarmısın

Kocası baksın sana ne ya.Ayrıca eşinin seni lohusayken dövmesi olayında tüm suçu kayınvalideye atman hata. Suçun yüzde onu kayınvalidendeyse yüzde doksanı kocanda.

Kayınpeder yemek yapmayı bilmiyorsa sen haftada iki kere yemek yapar götürürsün. Ama otursun kendi baksın sevgili karıcığına.

ben bakmıcam dediğinde eşin ne diyor..

hiçbirşey demiyor sen haklısın diyor... geçde olsa anladı hatasını zaten sürekli yaptıklarının pişmanlığı içinde bize karşı olan davranışları bunu belli ediyor. ben bakarımda diyemiyor.. kendisi baksın zaten ona diyorum annendir bak diye ama benim evimde olmaz ancak onun evinde bakabilirsin diyorum. babasına hiçbişe demiyor diyemiyor sadece benim haklı olduğumu söylüyor oda istemiyordur evinde ama vicdanı rahat değil galiba benim anladığım kadarıyla.. çünkü ben söylendikçe o susuyor ve tamam haklısın boşver diyor.

ay kayınpederın cok uyanıkmıs walla kendısı bakamayacak ama 9 yasındakı cocuk bakabılıcek oyle mı, pes yanı..
adam kendı rahatını dusunuyo walla sana annen demeyı bılıyo kendısının de karısı yanı, o nıye oyle yabancı gıbı cekıp gıdıyo.. otursun baksın karısına yazdıklarına ben burdan sınır oldum sen bı de yasadın ne kadar ofke dolusundur yanı..

ALLAHım insanlara cennete girmek için fırsatlar verırmiş, bence sen çektıklerını bir kenera bırak, sonuna kadar haklısın. ustelık senın yaşadıgın birçok şeyı bende yaşadım, yıne de sana bu tavsıyeyi verıyorum. bu kadına bak, cennete girmeyı garantıle derim. yıne onun için degıl kendın için yap bunu. bi sure bakarsın, sonra az yollarsın, arada yıne bakarsın. kolay degıl ama sevabı çok buyuk. yıne de ALLAH yardımcın olsun.

Back
X