Gün Gün Burun Ameliyatım

Biz zaten sohbet ediyorduk ama bu da çok yararli bir yazı olmuş gerçekten sen şanslı olanlardansın Canım güzelliğine güzellik katmış çok başarılı olmuş darısı benim başıma

Tekrar tekrar bakıyorum bayıldım ya Demekki özel daha iyi dememek lazım devlet hastanesi olmasına rağmen doktor işini o kadar güzel yapmış ki ellerine sağlık sana çok yakışmış yeni burnun güle güle kullan canım benim

Biz zaten sohbet ediyorduk ama bu da çok yararli bir yazı olmuş gerçekten sen şanslı olanlardansın Canım güzelliğine güzellik katmış çok başarılı olmuş darısı benim başıma
Çok teşekkür ederim, Evet yaa biz bu süreçleri resmen beraber atlattık sizin desteğiniz ve yaptigimiz sohbetlerimiz çok yararlı oldu ve surece renk kattı:)) Senin burnunda çok harika olmuş ve yakışmış yüzüne canım güle güle kullan

Evet canim,tamamen doktoruna bağlı bu işler, devlet hastanesi veya özel hiç farketmiyo eğer doktor iyiyse her koşulda yapıyo işini:) Bakan gözlerinin güzelliği canım

Masallah çok güzel olmuş. Guzelligine güzellik katmış. Resimlerini koyman da herkes için faydalı olmus.
Çok teşekkür ederim:) ben ameliyat öncesi bu tarz paylaşımları çok okumuştum ve simdi de yazmak istedim,resimlerle de daha aciklayici oluyor

Eski burnun cok kötüymüş iyi ki olmuşsun çççooook yakışmış.
Burun ucunun üstünde dikiş ilk kez sende gördüm ama

Eski burnun cok kötüymüş iyi ki olmuşsun çççooook yakışmış.
Burun ucunun üstünde dikiş ilk kez sende gördüm ama
Evet ya eski burnum bir felaketti okadar uzun eğik ve kemerliydi ki tüm ifademi bozuyordu,keşke daha önce olsaymisim diyorum :)) güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim canım:)
Burun ucumdaki dikişler sanırım kıkırdakların iyi kaynaşması için çünkü eski burnum aşırı düşüktü doktor da böyle bir çözüm buldu :)

Tü tü maşallahh ba-yıl-dımmm

21. Gün canım,bugün kontrole gittim ödemli dedi doktor
Ödemli ama çok iyi duruyo bu hali bile yandan hiç belli değil bu Arada benim lise arkadaşıma çok benziyorsun Ya onun da burnu senin eski burun gibi kemerliydi dikkatli baktım da göz rengi falan acayip benziyorsunuz

Çok güzel olmuş gerçekten ben de senin gibi Keşke daha önce olsaydım diyenlerdenim. Daha önce olmadığım için şimdi çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…