Gün İçerisinde Kendimizi En İyi hissettiğimiz zaman...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.721
4
116
Antalya
hep meak etmısımdır baskaları gune nasıl baslar nasıl devam ettırır.. CADIARZU bı gunu nasıl gecırırler dıyee.. gunun hangı dılımınde yahut hangı saat ve zamanında kendımızı ıyı hıssederız.. hangı saatlerı berbat cekılmezdır bızım ıcın.. lmaz:

benım mesela en berbat zamanlarım sabah ılk kaktıgım zamandır.. :sinifsinif: ne kadar uykumu alırsam alayım ne kadar guzel uyanırsam uyanayım her sabah cok sınırlı agresıf uyanırım.. Çok üzgünüm çoook sagıma soluma catarım.. :mymeka: klava: hıc sevmedıgım bı huyumdur bu mesela.. :umursamaz: ancak kahvaltımı yapıp kendıme geldıgımde ancak gune baslamıs oluyorum.. zemuszemus sonrası herhangı bı aksılık yada kotu bır olay olmadıktn sonra genelde gunum sakın va gayet guzel gecer.. delıye hergun bayram nasılsa.. :teytey: :dance:

sızlerde durum nasıl? CADIARZU gununuz nasıl gecıyor.. yerimseniben degerlendırelım..
kaydirigubbakcemile5

Ben akşam eşimle dargın yatmış ve sabahta onunla günaydın demeden öpüşmeden uyanmışsam acayip suratsız ve deçekilmez biri olurum .taakii eşimle normale dönene kadar. eşimin ses tonu beni çok etkiler süper bir günün ortasında dahi onun sesini telde bozuk duysam günüm zehir olur aklım on takılır. oda bunu çok ii bilir. iş dolayısla sesi kötü geliyorsa moralimin bozulacağını bildiği için 5 dk sonra tekrar arar.

her sabah keyifle uyanırım. uykudan kalkmak ve gune başlayacak olmak bana enerji verir.

yapacak işlerim de varsa süper.

ama o gun yapacak bi işim yoksa sıkıntıdan patlarım.

Gün içinde moralimi belirleyen tek şey kızımın hali ruhiyeti bu aralar..:kedi:
Mama yedi-yemedi..:sinifsinif:
Kustu-kusmadı..:bbo:
Yeni bir aktivite öğrendi-öğrenemedi..
Uyudu-uyumadı..
Hasta-hasta değil..
Mızmız-keyifli gibi durumlar gün içindeki moralimi belirliyor..
Gece de aynen uykusuz isem gündüz de alya huzursuz ise o gün bende hiç çekilmiyorum..
Ama gece iyi geçti ise gündüzde herşey iyi gidiyorsa moralimi gn içinde hiç bir şey bozamıyor..gamyoncuiremsu

şu sıralar kendimi en iyi hissettiğim zaman işten eve gelip kendimi yatağa attığım anlar oluyor.
iş çıkışı saati yaklaştıkça mutlu oluyorum.
her sabah kendimi kazıyarak yataktan kalkıyorum.
uykusuz olduğumdan çok huysuz oluyorum.
adam canım dese canım çıksın diyecek durumda oluyorum..mafoldumben

görüldüğü üzerine uyumak üzerine kurulu bir hayatım var bugünlerde kaydirigubbakcemile3

valla gunumun nasıl geçiçeği hiç belli olmuo..
ama bugunlerde yine bi depresyon havası var bende sıkılıorum..
inş bu sfer ilerlemez..
eğer öle deilsem genelde ii geçer zzamanım..
bide gece oldumu yalnızsam sevmıorum en zor geçen zamanlar benm için..
hep bir felaket gelcekmiş die duşunuoum geceleri...
ruh halimi yazıyada yansıttım yanlız..

öyle belli saatlerim yoktur
ama sabah uyandigimizda kizimin günandin anne deyisi ve öpüsü sanirim en mutlu anim diyebilirim basmbaska oluyo cünkü o an
sonrasinda zaten onunla cesitli aktiviteler yapiyoruz yani kendime göre diilde ona göre ayarliyorum ama cokda egleniyorum cünkü ben incimle birlikte büyüyo cocuklugumu yeniden yasiyorum ve her anin tadini doyasiya cikariyorum
kendime ayirdigim vakit ise malum gec saatle :) kk li saatler :)

sabah çok suratsız kalkarım fazla konuşmam,öğlen biraz kendime gelirim ama kendimi en iyi hissettiğim zaman akşam ve gecedir genelde... şu sıralar kendimi günün hiçbi saati iyi hissedemiyorum ama...

İstedikten sonra zamanla değişebiliyor insan önceden sabahları beni uykudan uyandırmak kaşlarını çatmış sinirli biri ile karşılaşmakla eşdeğer iken şimdi 5 dk.cık dahaaa tamam uyanıyorum, sonrasında 1 dk. daha, üçüncü denemede tamam kalktım bak üstümü giyiyorum şu an edalarında eşimi kandırmaya çalışıyorum sağolsun sabahları çok uğraşır benle ama en azından beni uyandırdığına uyandıracağına pişman olmaz.kafamçokkarıştı

Kahvaltımı ettikten sonra pamuk gibi oluyorum Allah belanı versin diyen olsa Allah razı olsun diyebilirim.

Öğlen vaktini pek sevmiyorum iş yokken geçmek bilmez, iş çokken su gibi akar gider durdurabilene aşk olsun. Bir de hava güzel kuş cıvıltıları alıp başını gidiyorsa işyerinde durmak tam bir işkenceye dönüşür benim için.:çok üzgünüm:

İşte günün en güzel vaktii akşam hele cuma akşamı ise başka bir güzel olur ertesi günü tatil olduğundan diğer türlü de mesai bitimine ramak kalmıştır oda güzeldir bana göre.:sm_cool:

sabahları ne olursa olsun sinirli ve huysuz olurum
yataktan kalkmak istemem
gün içinde nasıl hissettiğimi fark ettiğim tek zaman dilimi kızımın uyuduğu anlar
ancak o zaman ruh halimin farkında oluyorum
onun dışında tüm vaktim çocuğun peşinden koşmak ve onun bakımını yapmakla geçiyor şu anda

sabahları hiç yataktan çıkmak istemem zaten geç uyanıyorum uyku problemimden dolayı gecede çok geç uyurum...
evde işi gücü bitirdikten sonra kendimi iyi hissetmeye başlarım...
mesela bugün bunalım takılıyorum...

Calıstıgım icin erken kalkmak zorundayım, bu yıllardır benim bitmeyen cilem, sabahları cok mızmızlanırım, off püff der ise dogru yol alırım,
ögle saatlerine kadar cok enerji dolu olurum, heleki isler yogunsa, ama ögleden sonra yavas yavas baslar durgunlugum yorgunluktan.
Aksamda is cıkısı eve gelip dinlendigim an ise en iyi hissetigim zamandır, iste o zaman kimse keyfimi bozamaz hihoyyyt

opuyorumnanaktan yorumlarınıza cok tesekkur ederım kızalr.. :1hug: a.s.

sabahları çok mutlu uyanıyorum, benim için günün en güzel saatleri sabah saatleri opuyorumnanaktan

günün yorgunluğunu geride bıraktığım eve dönüş anıalkisalkisalkis

hiç belli olmuyo bazen çok kötü uyanırım kalmak istemem kötü rüyalar görmüşümdür canım sıkkındır sabah sabah bazen ama genelde kalkarım yüzümü yıkayınca kendime gelirim kahvaltı edince daha enerjik olurum valla iş yerinde zaman geçmek bilmiyo hep aynı işkence sanki tövbe yarabbim:sinifsinif: şöyle sevdiğim insanlar yanımda olsa sevdiğim bi işte çalışsam hayatımda biri olsa ne güzel olurdu diyom bazen nerden nereye geldim valla çok sıkıldım bu monoton hayattan

sabahları çok suratsız oluyorum yada işyerinde çok sakin ama
en çok akşam saatlerine doğru huzuru buluyorum işten çıkıp evime gitme saatlerim yaklaşıyor yaa onun için herhalde ee bide kocişde var arada opuyorumnanaktan

hiç nalet uyanmam,eğer nalet uyandıysam canım sıkkındır,yada uykumu alamamışımdırmirmirmirmir
yatakta kedi gibi takılmayı çok severim,uykuyu çok severim:kedi:
en sevdiğim zaman dilimleri saat 20 den sonra başlar,nedenini bilmiyorum,ama saat 11-2 arası hiç sevmiyorum
bide pazar günlerini sevmiyorum:umursamaz:
bide şu var,suyu çok severim,duş aşınca günüm daha hoş oluyokaydirigubbakcemile2

gün içerisinde kendimi en güzel hissettiğim zaman akşam eve girdiğim zaman...
tüm koşturmaları geride bırakıp evimden içeri girdiğimde dünyalar benim oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…