Ne kadar acayibim yavkaydirigubbakcemile3
Bayılırım sabahlara..
Hele ki gün doğarken uyandıysam..5 buçuk civarı...:lepi:
Allahım o tek tük geçen otobüs,otomobil sesleri,kuşların cıvıltısı...
Sanki tüm doğa bana günaydın diye sesleniyor gibi gelir..Şeniz
Gecenin bir yarısını da severim şöyle 3,4 gibi saatleri..
hihoyyyt
sevgili kocacığımın benden önce uyuduğu an ooooooo benden keyiflisi yokama ne yapayım bir senede bıktımmafoldumben
yani bazende çaktırmadan uyku ilcı içirdiğim yalan değilopuyorumnanaktan
ne yalan söyliim bu aralar heç keyifli olduğum gün olmadı,
saatler,dakikalar,saniyelerde olmadı:çok üzgünüm:
çünküü eşimin askere gitmesine 20 gün felan kaldı,her an aklımda omafoldumben
:teselli: sımdıden Allah kavustursun ozaman canım.. :1hug: hayırlısıyla sag salım gıdıp gelsın ınsallah.. :Saruboceq: hayırlı teskereler.. :teytey:
bı abayıp cılgın daha..bende adam uyumasın dıyee gozunun ıcıne bakıyorum.. :jeyyar: hatuna bak bı zıl takıp oynamadıgı kalmıs.. :roflol: :roflol:
bendemi bir gariplik var zaten gece olucak diye korkuyorum bazen misafir geldiğinde bile tam kalkıcakları zaman oturun oturun diyorum biraz daha zaman geçsinki eşim iiiiice yorulsun hemen uyusun hem karı koca olsak hem kardeş kardeş uyusak çokmu şey istiyorum yamafoldumben
:sm_confused: bılemıyorum valla sen de mı bende mı bı garıplık var.. :jeyyar: bu konuyu kkda gundeme getırelım bakalım..teshıs koysunlar bıze.. yerimseniben
Gün içinde moralimi belirleyen tek şey kızımın hali ruhiyeti bu aralar..:kedi:
Mama yedi-yemedi..:sinifsinif:
Kustu-kusmadı..:bbo:
Yeni bir aktivite öğrendi-öğrenemedi..
Uyudu-uyumadı..
Hasta-hasta değil..
Mızmız-keyifli gibi durumlar gün içindeki moralimi belirliyor..
Gece de aynen uykusuz isem gündüz de alya huzursuz ise o gün bende hiç çekilmiyorum..
Ama gece iyi geçti ise gündüzde herşey iyi gidiyorsa moralimi gn içinde hiç bir şey bozamıyor..gamyoncuiremsu
akşam yemek masasında, eşim,kızım ve ben olduğum zaman
çok mutlu oluyorum...
günün yorgunluğunu geride bıraktığım eve dönüş anıalkisalkisalkis
hiç belli olmuyo bazen çok kötü uyanırım kalmak istemem kötü rüyalar görmüşümdür canım sıkkındır sabah sabah bazen ama genelde kalkarım yüzümü yıkayınca kendime gelirim kahvaltı edince daha enerjik olurumvalla iş yerinde zaman geçmek bilmiyo hep aynı işkence sanki tövbe yarabbim:sinifsinif: şöyle sevdiğim insanlar yanımda olsa sevdiğim bi işte çalışsam hayatımda biri olsa ne güzel olurdu diyom bazen nerden nereye geldim valla çok sıkıldım bu monoton hayattan
sabahları çok suratsız oluyorum yada işyerinde çok sakin ama
en çok akşam saatlerine doğru huzuru buluyorum işten çıkıp evime gitme saatlerim yaklaşıyor yaa onun için herhalde ee bide kocişde var arada opuyorumnanaktan
hiç nalet uyanmam,eğer nalet uyandıysam canım sıkkındır,yada uykumu alamamışımdırmirmirmirmir
yatakta kedi gibi takılmayı çok severim,uykuyu çok severim:kedi:
en sevdiğim zaman dilimleri saat 20 den sonra başlar,nedenini bilmiyorum,ama saat 11-2 arası hiç sevmiyorum
bide pazar günlerini sevmiyorum:umursamaz:
bide şu var,suyu çok severim,duş aşınca günüm daha hoş oluyokaydirigubbakcemile2
gün içerisinde kendimi en güzel hissettiğim zaman akşam eve girdiğim zaman...
tüm koşturmaları geride bırakıp evimden içeri girdiğimde dünyalar benim oluyor...
Ne kadar acayibim yavkaydirigubbakcemile3
Bayılırım sabahlara..
Hele ki gün doğarken uyandıysam..5 buçuk civarı...:lepi:
Allahım o tek tük geçen otobüs,otomobil sesleri,kuşların cıvıltısı...
Sanki tüm doğa bana günaydın diye sesleniyor gibi gelir..Şeniz
Gecenin bir yarısını da severim şöyle 3,4 gibi saatleri..
sabahları sevinçle kalkarım bide o kahvaltıda ekmeğime sürdüğüm zeytin ezmesi günümün en keyifli anıdır..
işe gelince farklı bi vilayet oluyorum kendi kendime
hihoyyyt
sevgili kocacığımın benden önce uyuduğu an ooooooo benden keyiflisi yokama ne yapayım bir senede bıktımmafoldumben
yani bazende çaktırmadan uyku ilcı içirdiğim yalan değilopuyorumnanaktan
ne yalan söyliim bu aralar heç keyifli olduğum gün olmadı,
saatler,dakikalar,saniyelerde olmadı:çok üzgünüm:
çünküü eşimin askere gitmesine 20 gün felan kaldı,her an aklımda omafoldumben
aynen bende öyle herşeyim oğluma bağlı o mızmızlaşırsa benimde keyfim kaçıyor.gece uyumazsa bende uykumu alamıyorum ve gün boyu suratsız bir şekilde geziyorumzemuszemus
gün içindeki durumuma bağlı
a.sa.sa.sa.s
Kuaförden çıktığım an kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissederim :smiley-cool:
işten çıktığım an yani 18:30
yeniden nefes aldığımı hissediyorum.
Günesin batmaya basladigi anda kendimi iyi hissederim...
benim hiç belli olmaz kendimi nasıl hissedeceğim...sabah kalkdığım andan itibaren o günkü durumumu anlarım...uykumu alamadan baş ağrısıyla uyanmmışsam tüm günüm mahfolur...ama iyi uyanmışsam mutluysam günüm iyi geçer...ama bazı dış etkenlerle gününü bazı kısımlarındada kendimi kötü hissedebilirim...değişken işde hiç belli olmaz saatim saatimi tutmaz...-tatlicadiarzu-
akşam..böyle 9-10 arası:)
gece 10-12 arası ev durulmuş oluyor ve ben tek başıma tv izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?