Gün İçerisinde Kendimizi En İyi hissettiğimiz zaman...

Ne kadar acayibim yavkaydirigubbakcemile3
Bayılırım sabahlara..
Hele ki gün doğarken uyandıysam..5 buçuk civarı...:lepi:
Allahım o tek tük geçen otobüs,otomobil sesleri,kuşların cıvıltısı...
Sanki tüm doğa bana günaydın diye sesleniyor gibi gelir..Şeniz
Gecenin bir yarısını da severim şöyle 3,4 gibi saatleri..

sabahları sevinçle kalkarım bide o kahvaltıda ekmeğime sürdüğüm zeytin ezmesi günümün en keyifli anıdır..

işe gelince farklı bi vilayet oluyorum kendi kendime

hihoyyyt
sevgili kocacığımın benden önce uyuduğu an ooooooo benden keyiflisi yokama ne yapayım bir senede bıktımmafoldumben

yani bazende çaktırmadan uyku ilcı içirdiğim yalan değilopuyorumnanaktan

ablacım sahıı acayıpmıssın .. :jeyyar: sabahın 5.30 da arabalar fılan.. delikafadulden ben o saatte kalkarsam kendıme tahammulum olmaz kendı sesımden fenalık gelır.. zemuszemus gectın kı araba otobus seslerı dınlıycem.. :roflol: :roflol:

hihoyyyt
sevgili kocacığımın benden önce uyuduğu an ooooooo benden keyiflisi yokama ne yapayım bir senede bıktımmafoldumben

bı abayıp cılgın daha.. bende adam uyumasın dıyee gozunun ıcıne bakıyorum.. :jeyyar: hatuna bak bı zıl takıp oynamadıgı kalmıs.. :roflol: :roflol:

ne yalan söyliim bu aralar heç keyifli olduğum gün olmadı,
saatler,dakikalar,saniyelerde olmadı:çok üzgünüm:
çünküü eşimin askere gitmesine 20 gün felan kaldı,her an aklımda omafoldumben

:teselli: sımdıden Allah kavustursun ozaman canım.. :1hug: hayırlısıyla sag salım gıdıp gelsın ınsallah.. :Saruboceq: hayırlı teskereler.. :teytey:

:teselli: sımdıden Allah kavustursun ozaman canım.. :1hug: hayırlısıyla sag salım gıdıp gelsın ınsallah.. :Saruboceq: hayırlı teskereler.. :teytey:

saol canımŞeniz inşallah tezkerere aldığı gün burdan çok mutlu paylaşacağımm:Saruboceq:

bı abayıp cılgın daha.. bende adam uyumasın dıyee gozunun ıcıne bakıyorum.. :jeyyar: hatuna bak bı zıl takıp oynamadıgı kalmıs.. :roflol: :roflol:

bendemi bir gariplik var zaten gece olucak diye korkuyorum bazen misafir geldiğinde bile tam kalkıcakları zaman oturun oturun diyorum biraz daha zaman geçsinki eşim iiiiice yorulsun hemen uyusun hem karı koca olsak hem kardeş kardeş uyusak çokmu şey istiyorum yamafoldumben

:sm_confused: bılemıyorum valla sen de mı bende mı bı garıplık var.. :jeyyar: bu konuyu kkda gundeme getırelım bakalım.. teshıs koysunlar bıze.. yerimseniben

:sm_confused: bılemıyorum valla sen de mı bende mı bı garıplık var.. :jeyyar: bu konuyu kkda gundeme getırelım bakalım.. teshıs koysunlar bıze.. yerimseniben

kaydirigubbakcemile5
olur ben evliliğin bu yönünü hiç sevmedim gerçekten:kedi:
ama bende bir anormallik kesin var

aynen bende öyle herşeyim oğluma bağlı o mızmızlaşırsa benimde keyfim kaçıyor.gece uyumazsa bende uykumu alamıyorum ve gün boyu suratsız bir şekilde geziyorumzemuszemus

Kuaförden çıktığım an kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissederim :smiley-cool:

benim hiç belli olmaz kendimi nasıl hissedeceğim...sabah kalkdığım andan itibaren o günkü durumumu anlarım...uykumu alamadan baş ağrısıyla uyanmmışsam tüm günüm mahfolur...ama iyi uyanmışsam mutluysam günüm iyi geçer...ama bazı dış etkenlerle gününü bazı kısımlarındada kendimi kötü hissedebilirim...değişken işde hiç belli olmaz saatim saatimi tutmaz...-tatlicadiarzu-

akşam yemek masasında, eşim,kızım ve ben olduğum zaman
çok mutlu oluyorum...

günün yorgunluğunu geride bıraktığım eve dönüş anıalkisalkisalkis

gün içerisinde kendimi en güzel hissettiğim zaman akşam eve girdiğim zaman...
tüm koşturmaları geride bırakıp evimden içeri girdiğimde dünyalar benim oluyor...

sabahları sevinçle kalkarım bide o kahvaltıda ekmeğime sürdüğüm zeytin ezmesi günümün en keyifli anıdır..

işe gelince farklı bi vilayet oluyorum kendi kendime

hihoyyyt

aynen bende öyle herşeyim oğluma bağlı o mızmızlaşırsa benimde keyfim kaçıyor.gece uyumazsa bende uykumu alamıyorum ve gün boyu suratsız bir şekilde geziyorumzemuszemus

gün içindeki durumuma bağlı
a.sa.sa.sa.s

Kuaförden çıktığım an kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissederim :smiley-cool:

işten çıktığım an yani 18:30
yeniden nefes aldığımı hissediyorum.

Günesin batmaya basladigi anda kendimi iyi hissederim...

akşam..böyle 9-10 arası:)

gece 10-12 arası ev durulmuş oluyor ve ben tek başıma tv izliyorum

opuyorumnanaktan kızlar guzel yorumlarınız ıcın hepınıze tesekkur edıyorum.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…