- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
Akşam gelirken ekmek al diyom Allah ım adam cilvemden isvemdem mest oluyor dene bak akşam gelirken ekmek getir len de,nasıl mest olduğunu gör aha tecrübe burda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu önceden, enine boyuna burada tartıştık ve sizin konuda da aynı sonuç çıkacak:
Gırgır. Cilvenin nirvanasıdır, gırgır.
Bu gırgır olayi nedir çok merak ettimLeopar desenli taytımı giyip eline gırgır alıp selfie çekiyorum.
Eşim meşazı alıyor![]()
+1Cilve değilde muzip olmak bana daha çekici geliyor... Biz de bi iki kere denedik kırmızı gecelik ayinini, ikimize de çok komik geldi.. Çok kasıntı kasvetli bi ortam bize göre değil.. Biz geyik üzerinden cilveleşiyoruz. Mesela arada mesaj atıyorum "akşam gelirken markete uğrar mısın ? un, süt, yoğurt, kelepçe, kırbaç"![]()
Gang gırgır konusunu merak eden arkadaşlara özet geçseneBu konuyu önceden, enine boyuna burada tartıştık ve sizin konuda da aynı sonuç çıkacak:
Gırgır. Cilvenin nirvanasıdır, gırgır.
Ayaktayken eğilip koca kişisine arkayı dönüp halıyı mi gırgırlıyorsunuz??Gang gırgır konusunu merak eden arkadaşlara özet geçsene![]()